Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.885
Cevap
156
Favori
752.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mi 6'nın ekranı 5.15 inc, Mi 8 ise 6.25 inc olarak görünüyor. Biraz ekran fazla mı büyük acaba? Aradaki fark epey var cepte tablet taşıyoruz gibi görünmez herhalde dimi ?
  • fatih8134 kullanıcısına yanıt
    Hocam alış fiyatını bizimle de buradan paylaşırsan çok makbule geçer...
  • Bence telefon 10 numara.

    Hem bu fiyatlarda bu özellikler demek ki istenirse oluyormuş.

    Apple Ve Samsung fiyat politikasını gözden geçirir artık.

    iphone x zaten beklen satışın altında kaldı. Eğer bu şekilde giderlerse daha çok satış yapamazlar.

    Tekrardan diyorum bu fiyata bu teknoloji çok çok iyi.
  • Çentik yaparsin eyvallah. Ya ama allahaskina ustte centik varken alttaki bosluk nedeb xiaomi :(. Keske birde arka kasa tasarimi koselerden kivrimli olmasaydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Ufak bir kutu açılış videosu buldum, Çince ama idare edin. Ekran çok güzel görünüyor. Parlak ve canlı. Uzun zamandır Xiaomi IPS panel kullanıyordu, OLED ekran çok yakışmış Mi 8'e.

    Youtube'a "Mi 8" yazınca pek içerik çıkmıyor. Daha fazla içerik bulmak istiyorsanız, Çince bir şekilde " 小米8 " yazarsanız, daha fazla içeriğe ulaşırsınız. Videolar Çince olur ama yine de iş görür.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Dostum Xiaomi telefonlar halihazırda düşük kar marjıyla satılan telefonlar değil mi? Xiaomi CEO'sunun kar marjlarının maliyetin %5'ini geçmeyeceğinin sözünü verdiği haber burada. %5 kar eden bir firma daha ne kadar indirim yapabilir?

    360 dolarlık telefona satıcılar kur farkı yansıtmamış olabilir. Xiaomi mi 6'yı toptancılara 360 dolardan çok daha ucuza satmış olabilir. Siz mi6'ya mevzuata göre vergi indirimi uygulandığını söylüyorsunuz. Hangi mevzuat bunlar?
  • Mi 8 ee ye 3000mah pil az defil mi. Neden bu kadar güçlü telefona bu kadar az batarya koyuyorar.



    Bir de şuan telefon alma durumundayim ve mi 8 alacagim. Normalde zirt birt telefon değiştiren biri degilim. Alinca bozulana kadar kullanirim. Suanki telefon 6 yillik mesela. O yüzden almışken mi 8 ee mi alsam yoksa normal mi 8 kafi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav şu çentik saçmalığı olmasaydı veya kamera tasarımı ve çentik iphone X çakması olmasaydı alacaktım. Explorer biraz cazip geliyor ama bilemedim şimdi.

    Pili pek tatmin edici değil ve ekran fazla büyük. Cep telefonu diyoruz artık ceplerimize sığmıyor. Bunlar da diğer eksi yönleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Haziran 2018; 18:57:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chest_mike

    Mi 6'nın ekranı 5.15 inc, Mi 8 ise 6.25 inc olarak görünüyor. Biraz ekran fazla mı büyük acaba? Aradaki fark epey var cepte tablet taşıyoruz gibi görünmez herhalde dimi ?
    Hocam Mi 6'ya göre boyu 1 cm genişliği ise 0.5 cm artmış. Çok büyük bir fark değil bence. Neredeyse aynı boyuta 6 inç ekran sığdırmışlar kısaca.

    Mi 8 ekran kasa oranı: %84
    Mi 6 ekran kasa oranı: %71


    Bu arada GSMarena'da yanlış görmüyorsam kızıl ötesi portu kaldırılmış Mi 8'de. Tüm Xiaomi telefonlarda mutlaka olurdu. Okulda projektörleri açmak için vs. iyi oluyordu. Üzüldüm kaldırmalarına. Xiaomi için her telefonda bulunan demirbaş özellik gibiydi kızıl ötesi portu
  • Youtube'daki fotoğraf karşılaştırma videoları doğru mudur bilmem ama ne iphone x ne de p20 prodan aşağı durmuyor ancak düşük ışık performansı da önemli malum sony kameraları bu konuda özürlüdür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çinde ne zaman satisa çıkacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Hocam DxOmark raporu en iyi sonucu gösteriyor. Samsung S9 ile aynı puanı (99) almış, iPhone X'den yüksek bir skor. Fotoğraf puanı 105 (P20'nin 107) video skoru ise 88.



    Yani bu skorlara bakılırsa fotoğraf konusunda en iyi amiral gemileri yakalamış. Video konusu ise hala biraz sıkıntılı.



    https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-8-camera-review-challenging-best/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: terliktengiiriyorum

    Dün 550 Dolar'dan satılıyordu bugün 510 dolara düşmüş. 15-20 güne tanıtıldığı fiyata satılır heralde.
    2600 civarında ülkemizde satılacağını düşünüyorum.

    https://tr.aliexpress.com/item/Orijinal-Xiaomi-Mi8-Mi-8-Snapdragon-845-6-GB-RAM-64-GB-ROM-Octa-ekirdek-6/32880704145.html?dp=8fb731572630ffd5e0fed6302663bf20&af=329643&cv=47843&afref=https%253A%252F%252Fwww.kimovil.com%252Fto%252Fspecial%252FzMFhJR&mall_affr=pr3&aff_platform=aaf&cpt=1527858666982&sk=VnYZvQVf&aff_trace_key=8369bb128ec740bc888a1c7f9eb17a14-1527858666982-08629-VnYZvQVf&terminal_id=e8c60c45507f4bbc88dc1e07bdf00491
    Linke bakarsanız telefonun fiyatı 10 dolar daha düştü. 2 haftaya kalmaz lansman fiyatıyla satılır.
    Lansman fiyatı 421 dolar şuan 500 dolara satıyorlar arada 79 dolar fark var. sanırım biz bu telefonu şuanki kurla 2500TL'ye alacaz gibi.
    Arada linklere bakıp tekrardan yenilerim fiyat durumunu.
  • Herşey güzel ama çok büyük yapmaya başladılar telefonları, şöyle 5 inç aynı donanım yap çerçevesiz bak nasıl olur.
  • 1-Tasarım eleştirileri komedi. Bende çentikli olmasını beğenmedim hatta nefret ettim ama android sağolsun çentik gizlenebiliyor.
    Şu anda nasıl tasarım yaparsan yap özgün olmaz mutlaka birşeye benzer. Napsın adam kopya denilmesin diye üçgen veya dildo şeklinde mi telefon yapsın? Elbette trend olan tasarımları kullanacaklar. çentiksiz çerçevesiz yapsa samsungtan kopya diye zırlayacaktınız.

    2-Fiyat eleştirileri saçma. Xiaomi'nin çin ve bir kaç asya ülkesi harici fiyat konusunda söz hakkı yok.
    Sonuçta Çinde lansman fiyatına satılıyor. Xiaomi'nin gidip başka ülkelerin vergilerini kaldıracak hali yok veya toptancılarının açgözlülüğüyle mi uğraşacak?
    Mesela ülkemizdeki vergiler. Veya Avrupa birliğinde çin'den gelen mallara uygulanan kota yüzünden çoğu ülkede şubat martta kota doluyor ve bundan sonra gelen her ürün %6-7.5 arası ekstra vergiye tabi oluyor. Böyle oluncada usd olan fiyat düz hesap euroya dönüyor. Napsın yani adam buna telefonu ocakta mı çıkarsın?
    Ayrıca daha pre-order iken elbette çakal satıcılar fiyatı yüksekten açacak. Sen daha çıkmamış telefonun siparişini bugünden verip ilk almak istiyorsan adamda senden bu meraklılığının haracını alır.

    3-Pil konusunda allah xiaominin belasını versin o kapasiteler rezalet. 3000mahlık EE versiyonunu muhtemelen günde 3 kere sarja takmak gerekecek. 3400lük versiyonda malesef mi mix2s ile aynı gibi duruyor. O da çok kötü.
    4- Ayrıca geçen sene 5.15 inch olan telefonu bu sene 6.2 yapmak saçmalık. Amiral geminde sabit bir oran bul artık. oyuncak gibi oynama. 5.4-5.7 arası bir oran erkek kadın tüm kullanıcılar için ideal. Ayrıca çindeki kadınlar bezelye kadar elleriyle 6.2 inch telefonu nasıl tutacak bir düşünseydiniz hırbolar. Hoş erkeklerininde çok farkı yok...

    Bugünlük övgü ve eleştirilerim bu kadar. Pil performansını görünce yerin dibine sokup one plus beklemeye başlarım gibi geliyor.

    Ekstra madde 5- Sonunda Xiaomi kamerayı adam etti, nedense bu hiç konuşulmuyor. En çok eleştiri aldığı nokta buydu. Ve bu gelişime rağmen fiyatları aynı tutabildiler. Xiaomi'yi kamera konusunda gösterdiği gelişim için tebrik ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgray -- 1 Haziran 2018; 23:51:5 >
  • çentik olayını biraz daha küçük yapabilerlermiş,malum çentik olayı ekranı daha verimli kullanmak amacı ile düşünülmüş bir mühendislik,ama xiaomi sağolsun ekran genişliği kadar çentik koymuş,birde ön kamera konusunda hala yetersiz görüyorum videolarda,tabi f/p diyecek birşey yok,yine en üst donanamı kullanmışlar fiyatta baya iyi,ama mühendislik firması olmadığı için özellikle kamera konusunda gereken önemi vermediklerini düşünüyorum,en iyi sensörleri kullanıyor olabilirler ama bunun devreleme,yazılım v.s. işleride çok önemli,bizde xiaomi çok sevildi yine çok satacaktır,ama insan birşey alırkende kusursuz olmasını bekliyor,ama malum ülkemiz gibi herşey ilerde çok iyi olacak diye bekleyip duruyoruz,herşey ilerde iyi olacak diye birşey yok,şimdi niye çok iyi değil!!diye insan soruyor kendine..
  • bu telefona %88 falan diyolar ama ekran gövde oranı 82-83 falandır max. zenfona da 90 demişlerdi o da 83 falan çıktı.neyle ölçüyo bu markalar bilmyiorum ama abarttıkları kesin.
    ben xiaomiyi çok severim ama şahsen bu seride çok saçmaladı. çentik yapma demiyoruz çünkü illa ön kamera ya mix serisindeki gibi alta koycan ya da üste kısa bi çentik halinde. bkz: huawei onplus 6 vs. ama mi8 direk appleın aynısını yapmış ve beniim gözümde acayip saçmalığa imza atmıştır. şu an her türlü mix2s daha alınası duruyor amiral gemi seviyesi xiaomi cihazları arasında..
  • Arkadaşlar bu ay Çin'e yolum düştü bu yüzden gitmişken almayı düşünüyorum,daha önce xiaomi kullananlar söylerse sevinirim acaba telefon tamamen Türkçe oluyor mu yoksa arada Çince yazılar çıkıyor mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrana gömülü parmak izi okuyucu ekran korumasi varken de calisacak mi? Yoksa alanlar korumasız mi kullanacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.