Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★ (1859. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37.629
Cevap
301
Favori
1.648.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18571858185918601861
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefon düşünce arka kapak kırıldı. Beyaz renk elinde olan varsa iletişime geçerse sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deji marka pil sipariş verdim. ilk kendi pilini iki yıl kullandım, pil öldü şişti, garantisi bitmeden gönderdim ücretsiz değiştirttim. 1 yıl 1 ay geçti yine iyice şişti bataryası. 3. bataryasını da takıcaz artık. 1 yıl da bu pille idare etse 4 sene olacak.

    bu deji piller de kendi pilleri gibi şişiyor mu acaba?
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaklaşık 6 aydır deji pil kullanıyorum oldukça memnunum şişme filan olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal pili şişti mecbur pil değiştireceğim internette 2 tane pil mevcut galiba deji marka ve bm22 kodlu pil. Hangisini almalıyım hangisini önerirsiniz?
  • CattishTurtle C kullanıcısına yanıt
    Hocam deji nin kendi sitesinden sipariş verebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frantic035 F kullanıcısına yanıt
    İyi midir hocam deji pil yoksa diğer pilden mi sipariş versem
  • CattishTurtle C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum gayet iyi memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frantic035 F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam alayım o zaman peki bu dejinin internet sitesinde indirim kupon kodu oluyormuş diyorlar onu nasıl alıyoruz, biliyor musunuz?
  • CattishTurtle C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldığımda " indirim5 " olarak kullanılıyordu şuan nasıl bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frantic035 F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam sipariş veriyorum şimdi
  • Arkadaşlar son 3 gündür havaların aşırı ısındığı 35-40 dereceyi bulduğu bu günlerde, mi 5 64 gb global rom orjinal bataryalı telefonumun ekranı durduk yere açılmamaya başlıyor, telefon çalışıyor fakat ekrana ve dokunmatik tuşlara ışık gelmiyor, ilkinde bataryayı söküp taktım olmadı bir müddet sonra kendiliğinden geri geldi, bir gün sonra yine nüksetti bu sefer hiçbirşey yapmadım yaklaşık 5-6 saat sonra yine kendiliğinden geldi.
    Yüce rabbimizden bir işaret mi acaba? yeter artık az bak telefona ve ya bak hazır vergileri artırmışken reise destek çık mı? demek isteniyor.
    1. ihtimal ısınmaya bağlı, kendiliğinden geri gelmesi de buna işaret,
    2. ihtimal batarya olabilir diyeceğim ama bu işlemler olduğunda şarjı hep yüksekti ve hiç şarja takmadığım halde kendiliğinden geri gelmesi de bu ihtimali biraz zayıflatıyor.
    Heralde pugb oynayanların kullandığı telefon soğutuculardan almam lazım bir tane :)
    Halbuki çok seviyordum bu telefonu, tek el ile kullanıma müsait 5.2 inç ekran, kulaklık çıkışı, ön tuşta parmak izi, ois desteği, otg, nfc ve kızılötesi bağlantıları, hafifliği ile kesinlikle döneminin efsane telefonudur. Yılların verdiği mental yorgunluk olmasa (uygulamalar sürekli güncelleme gelmesinden dolayı) heralde bir 4 sene daha kullanabilirdim.
    Mi 5 i tasarlayan ekibi buradan tebrik ediyorum. Artık mi 9 t yolları görünüyor bize, imei değiştirip satan kişiler varsa bilgi verebilirsiniz, bir ara vardı böyle bir satıcı sen ekletmek istediğin imei leri gönderiyordun, cihazın içindeki imei leri değiştirip dışındaki imeileri değiştirmeden cihazı gönderiyordu, tabi gümrükte kutudan yazan imei baz alındığı için sorun olmuyordu, hattını takıp kullanıyordun, kayda gerek kalmıyordu, ki o zaman kayıt 100-200 lira birşey di şimdiki gibi 1800 lira değildi, eski Türkiye çok güzeldi...
  • Merhaba arkadaşlar.
    5 senedir çok severek kullandığım seramik kasa mi5 pro cihazım artık sim kartları görmüyor. Telefonumu Ankara demetevlerde bana yakın Cep telefonu onaran bir yere bıraktım.Arkadaş bir hafta uğraştı ve 0,2a lik bir kısa devre olduğunu söyledi. Power da olabilir diyor ama yedek parça da bulamadığını söyledi ve üzgünüm diyor. Telefonumdan çok memnundum sadece bir kere sarj soketi değiştirilmişti. Onun dışında sorun yaşatmamıştı. Ama en son mecbur kalarak orjinal batarya olmadığı için deji batarya aldım ve telefona bakan arkadaş yedek parçasını bulamıyorum dediğinde artık Xiaomiden soğudum. Çok can sıkıcı bir durum bu. :(

    Yapacak bir şeyin olmaması çok üzücü. %50 extra vergiden dolayı yeni telefon almakta büyük dert.
    İkinci el olarak sahibinden.com da yedek parça olarak var mı diye baktım. Sadece 2 adet mi5 pro mevcut. Onlarda neredeyse 1000tl lik kulllanılabilir telefon.
    Bana ne önerirsiniz? Boyutunun çok büyük olmaması ve seramaik olması en sevdiğim özelliği idi.
    128Gb disk de 5 senedir çok yeterliydi benim için.

    Not: Telefon arada sırada açılıyormuş. Yarın gidip alacağım. Hiç kapatmadan kablosuz internet ile sadece evde çocuklar kullanabileck artık sanırım.
    Hayırlısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma09 -- 20 Mayıs 2020; 23:29:1 >
  • Miuiturkiye forumdan zenex ile iletişime geçin. Eğer yaparım derse yaptırın. Yoksa yapacak bir şey yok. Ne yazık ki şu anda mi5 kibarlığında benzeri telefon yok. Belki mi9se.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 88my kullanıcısına yanıt
    Orijinal bataryanın bu kadar dayanması bile mucize. Telefonun selasını vermeden önce yeni bir batarya alarak son bir şans daha verin. Mi5 ayarında telefon yok piyasada çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç gerçekten herkesin mi5 i rahatsızlanmış.
    Bende dün sahura kalktım alarm çaldı uyandım sahuru yaptım bir baktım telefon kapalı.
    Açmaya çalıştım açılmadı, şarja taktım tık yok, dedim power gümledi o zaman.
    Neyse ertesi gün bir arkadaşa arkasını açalım batarya bağlantısını söküp takalım dedim.
    Şuan telefon açıldı ve kullanılıyor ama her an gidebilirim diyor. bende mi9T alacağım nasipse.
    3.5 sene olmuş, bence hepimizin problemi power ic (Güç entegresi)...
    Ben son birkaç aydır gün içerisinde 2. kez şarja takıyordum.
    Son birkaç gündür de 3 hatta 4. kez şarja taktığım oldu yoğun kullanmam gerekiyordu.
  • hiboz H kullanıcısına yanıt
    benimki de 4 yılı doldurdu. orjinal batarya var üzerinde . accubatery ile batarya saglıgı % 70 gösteriyor ama inanmıyorum. 2 saat falan ekran süresi alıyorum mobil internet ile. telefonun özellikleri gerçekten harika 4 yıl önceden wi-fi 5 ile gelmişti ekran paylaşma falan hala yeni telefonlarda bile yok. şu aralar fiyat performans olarak( dolar 6 iken :) ) çok popüler olan redmi note 8 ile aynı antutu puanlarına sahip bizim telefon çıkalı 4 yıl olmasına ragmen, gerçi bizim telefonda 820 işlemci var kıyaslamak tam doğru olmaz ama, zamanın iyi telefonlarından biriydi. inşaAllah donanımsal bir problem olmaz ise deji batarya alıp 2-3 yıl daha devam .zaten oyun falan oynamıyorum.
  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt
    bataryadaki şarjı % 30 ların altına indirmemek gerek galiba. % 30 dan sonra çok hızlı düşmeye başladı.batarya tamamen bitipte şarj etmekte problem oluyor hatta açılmama gibi durumlar okumuştum daha önceki yorumlarda. birde bu bu ğüç entegresi 3-4 yıl sonra problem çıkarmaya başladı. bir çok kişi bundan muzdarip
  • Telefonu aldım artık tamir etmeye çalışan arkadaştan. Kısa devreyi bulamamış. Zaten parçada bulamıyorum bu pandemi sürecinde diyor. Hiç kapatmadan artık sim card sız kullanacağım sanırım. :(
    Evde olmadı kızım kullanır artık.Ama gerçekten çok mennundum bu telefonumdan. (Mi5 pro)
    Bataryayı da yeni almıştım deji den. Bahsettiğiniz arkadaşa da ulaşmaya çalışacağım.
    Teşekkürler bilgi için.
  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt
    Bende mi5 pro cihazımın tamirini yaptıramazsam eğer yeni bir telefon almak zorunda kalacağım maalesef. Mi note 10 lite ile samsung A71 arasında kaldım. Çift hat olması zorunlu benim için. Ama karar veremedim bir türlü. Birde a71 500tl birden arttı 15 gün önce. Xioami de yedek parça ve orjinal batarya bulamama problemlerini tekrar yaşar mıyım acaba diye de kafamda soru işaretleri var..
    Şu an 128gb lık olan mi note 10 lite gelmedi tr ye. Bakalım zaman ne gösterecek. Şu anda samsung S4 mini vardı zor zamanlar için sakladığım ona taktım sim kartımı kullanıyorum. :)
  • deji batarya almıştım 10 gün önce. Dün telefoncuya taktırdım. 22 saat 15 dakika olmuş sarjdan çıkaralı. Wifi'da kullandım hep 3 saat 45 dk ekran süresi var ve yüzde 15 şarjı var.
    Eski orjinal bataryam max 2 saat ekran süresi veriyordu.
  • 
Sayfa: önceki 18571858185918601861
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.