Şimdi Ara

Xiaomi kemik iletimi odaklı bir kulaklık duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi kemik iletimi odaklı bir kulaklık duyurdu
    Bugün kulaklık tanımı kulağımıza takarak dinlediğimiz cihazları kapsıyor ancak bir ses iletim yolu var ki o da kemikler üzerinden. İnsanın kendi sesini duyma yolu olarak tanımlanan kemik iletimini zaman zaman kulaklıklarda da görüyoruz.



    Xiaomi Bone Conduction özellikleri ve fiyatı



     



    Xiaomi Bone Conduction adı verilen kulaklık modeli kemik iletimi yöntemini kullanıyor. Şakakların hemen altına yerleşen plakalar yenilikçi bir titreşim motoru ile çok daha kaliteli ses verebiliyor. Plakalar 360 derece kapatılmış durumda ve ses sızıntılarının önüne geçiyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi MIJIA Graphene yer ısıtıcısı tanıtıldı



    Kemik iletimi sayesinde kullanıcı dış sesleri de rahat bir şekilde duyabiliyor. Bluetooth 5.2 teknolojisi ise 86ms seviyesine kadar gecikmeleri azaltıyor. IP66 sertifikası suya karşı da dayanıklılık sunuyor. MIUI desteği ile uyumlu telefonlara yaklaşınca otomatik olarak eşleşebiliyor.



    Tek şarj ile 12 saate kadar kullanılabilen kulaklık USB Tip-C üzerinden şarj oluyor. 5 dakikalık şarj ile de 2 saate yakın süre elde edilebiliyor. Xiaomi Bone Conduction kablosuz kulaklıklar 96$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/10/24/xiaomi-bone-conduction-headphones-with-up-to-12h-battery-life-launched-priced-at-699-yuan-96/







  • Süper bişeymiş, özellikle şu dış sesi alma noktası gerçekten önemli. Kulaklığı takıp dünyadan soyutlanmamak gerekiyor. Yolda, bisiklette vs bir şekilde dış dünya var ve haliyle tehlike de oluşturuyor :)

  • Soundpeats diyorum baska birsey demiyorum.
  • erniko34 E kullanıcısına yanıt
    bu konudaki ürün benzeri bir ürünlerini bulamadım kemik yollu iletim yapan. paylaşabilir misiniz
  • Farklı bir markanın ürününü deneyimledim evet ilginç bir şekilde başarılı ses iletimi yapıyor ancak uzun süre kulağa koyup kullanayım derseniz baş ağrısı yapıyor sersemleme şeklinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.