Şimdi Ara

Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
23
Favori
56.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BismillahirRahmanirRahim
    Selamün Aleyküm arkadaşlar, Bugün sizlerle beraber Xiaomi Haylou SOLAR LS05 i inceleyeceğiz.


    İnceleme Videosu:



    00:00:01 Başlangıç
    00:07:34 Saat Uygulamaları ve İçeriği
    00:13:26 Akıllı Telefon Uygulamasına bakış ve Kıyaslama
    00:19:55 EKRAN KALİTESİ
    00:21:11 IP68 SU VE TOZ GEÇİRMEZLİK
    00:21:50 PPG Nabız Ölçer Kıyaslaması
    00:23:01 Bildirim Sorunu
    00:24:07 Ekran Açılma Testi ve Nabız Doğruluğu
    00:27:37 Ekranın Çizilmeye Karşı Dayanıklılığı ve Adımsayar

    EN BAŞTA SÖYLEYEYİM BENCE BU FİYATA ALINABİLECEK EN İYİ AKILLI SAAT
    VE BURADA YAZILANLAR CİHAZIN 24 HAZİRAN 2020 Tarihli durumuyla alakalı. CİHAZA GÜNCELLEME ŞART EKSİĞİ ÇOK GÜNCELLEME GELMEK ZORUNDA. Bu yüzden aylar sonra okuyup ilk çıktığında olmayan özellikleri, sizin kullandığınız dönemde ki gibi var sanıp yazmayın lütfen. Şuan neyse onu söylüyorum.

    Cihazımızın ismindeki SOLAR a aldanmayın 🙂 Güneş enerjisiyle çalışmıyor. Güneşte ekranı iyi gözüküyor.

    Cihazımız gerek erkek gerekse kadınlar için ideal boyutlarda unisex bir ürün. Kutudan Cihazın Kendisi ve şarj kablosu çıkıyor. Şarj kablosunu oldukça beğendim. Açıkcası gerek Mi Band serisi gerekse de Amazfit serileri çok can sıkıcıydı. Bir pade oturtmanız gerekiyordu. Mi Bandlar şarj sırasında olduğu yerden bile çıkarken, Amazfitlerin ise kırılma ihtimali vardı. Kıran arkadaşlar 3D yazıcı arıyordu. Aparatı bulmak mümkün değildi oturtması da zordu. Bunda manyetik kablo çok güzel olmuş direk ilgili yere şak diye tutunuyor.
    Cihaz 300TL lik fiyatına rağmen metal kasa ile geliyor. Alt kısım polikarbonat(plastik) metal kasamız Polisaj(Parlatma) işleminden geçirilmiş daha sonra mat boya ile kaplanmış. Dokusu gayet şık ve premium hissiyat uyandırıyor.
    Ekran fiyatına göre harika hele ki Amazfit Pace ve Stratos serilerinin ekranından sonra ilaç gibi geldi. Ppi değeri hafif düşük pixeller çok dikkat ederseniz sayılıyor. Ama normal kullanımda hiç yadırgamazsınız. EKRAN RENK CANLILIĞI pace/stratos modellerinden kat kat iyi. Ekran parlaklık seviyesi 4 kademeden oluşuyor. 2. Seviye ile kutudan çıkıyor bu haliyle KALP ATIM KAPALI 30 GÜN KULLANIN SÜRESİ VAAD EDİYOR. AÇIK 15 GÜN VAAD EDİYOR. BEN EKRAN PARLAKLIKLIĞI SONDA KULLANDIĞIM İÇİN BANA 10GÜN GİDECEK. Ekranı oldukça kolay çiziliyor. Gün ışığında ise oldukça başarılı. Şarj Süremiz ise tam 2 saat %0-100.

    Şuan ki Saat Yazılım sürümü: V000854(RH192IV000854), Haylou Fit Uygulama sürümü: 1.1.0

    Uygulama ve yazılım kısmına gelecek olursak; Arkadaşlar firma bu cihazı LS01 in devamı şeklinde AKILLI SAAT olarak konumlandırıyor. İnternet sitesinde de AKILLI SAAT kısmında gözüküyor.

    Ancak uygulama ve kullanıma gelince firma ürünü çıkarmakta acele etmiş olacak ki Haylou nun Akıllı saat uygulaması olan Haylou Sport ile çalışmak yerine, Markanın AKILLI BİLEKLİK uygulaması olan Haylou Fit ile çalışıyor. Haylou Fit sanki Mi Band 1s döneminden kalma bir uygulama gibi fazlasıyla eksik. Ekran teması değişmiyor(kendi sunduğu 5-6 tane arayüz harici yenisini ekleyemiyorsunuz.), arka plana fotoğraf eklenmiyor. Birçok özelliği Mi Fit kadar ayrıntılı değil. Uyku Takibi sıkıntılı, BİLDİRİM konusu REZALET 🙂 o Koca ekranıyla Mi Band 4 kadar olamıyor gösteremiyor. Kısa bildirimleri gösteriyor. Uzunları yarım gösteriyor. Aynı kişiden 2 bildirim veya farklı kişilerden 2 bildirim geldiği anda o kısa halini de okutmuyor. Cihaz çıktı çıkalı globalde güncelleme almadı. İlk güncellemede düzelir diye umuyorum. Saatin yazılımı İngilizce uygulama ise çeviri hatalarıyla birlikte Türkçe.

    Neden alalım?
    Bu fiyata bu malzeme kalitesi ve Xiaomi markasının arkasında oluşu
    Fiyatına göre Ekran kalitesi(140tl daha fazla verirseniz Daha iyi ekrana sahip Verge Lite alabilirsiniz. Ama malzemesi daha uyduruk olur)
    Uzun Pil ömrü
    24 saat kalp ritim monitörüyle takip(Şuan Nabzı çok alakasız ölçüyor. Ara ara doğru gösteriyor)
    Fiyat

    Neden Almayalım?

    Şuan hem cihazın hemde uygulamanın yazılımı çok sıkıntılı, güncelleme geleceğini umarak öneriyorum. Senelerce Mi Band ve Amazfit modellerini kullanmış bir insan olarak uzun yıllar sürsede gelmesi gerekenler geçte olsa geldi.
    Bildirim sıkıntısı(Şuan ki bence en büyük sorun)

    Alınmama sebepleri tamamıyla yazılımın şuan ki durumuyla alakalı arkadaşlar

    Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar herkese kolay gelsin Allah ımıza emanet olun. 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam inceleme için teşekkürler. Hepsiburadada 244 tl ye geliyor almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? Daha önce mi band 4 kullandım memnundum ama çocuk bilekliği gibi durduğu için sattım. Bildirimde ne gibi sorunlar var ?
  • RoseCity kullanıcısına yanıt
    tavsiye ederim bildirim de ne gibi sorunlar var videoda göstererek anlatıyorum.
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler umarım güncelleme gelir. Haylou Ls 01 'deki gibi bağlantı kopma sorunu yaşıyor musunuz ?
  • inceleme için teşekkürler 3 gundur bende kullanıyorum, bildirimler önemli değil ama bence bu saat yüzlerinin sayısı artmalı, bu malzeme kalitesinde bu fiyat rakipsiz diye düşünüyorum, GPS olsa bu saatte efsane olurdu, tlf görüşmesi vs son derece gereksiz özellikler.
  • İnceleme için teşekkürler bende bu saati alarak aranıza katıldım. Ekran koruyucu tavsiyesi olan varmı? Uyumlu bir ekran koruyucu bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım, çözünürlüğü üzdü kare kare gözüküyor keşke 320x320 piksel olsaymis o zaman efsane olurmuş,şimdi bile iyi ama güncelleme gelmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iPhone 6-6S sahibi olup bu saati kullanan varsa whatsapp bildirimi ile alakalı sorun yaşayan var mı?
  • Sizce mi band 5 mi bu mu hocam ? Yazılımın son durumu nasıl ?
  • Yazılım ve özellik ve sensör olarak kesinlikle Mİ BAND 5. Ancak saat gibi durduğu malzemesi daha iyi hissettirdiği için LS05 i tercih ederdim. YAZILIM HALA AYNI DEĞİŞİM GELİŞİM HATTA AYLARDIR GÜNCELLEME YOK. LS05 ÇOK KOLAY ÇİZİLİYOR Mİ BAND SERİSİ ÖYLE değil 4 bile çok çok daha iyi.

    Birde şu açıdan bakın bu aletlerin çoğu heveslik hatta apple watch ta honor huwaei sony lg asus Samsung hepsi heveslik insan en üst yazılımı ve teknolojiyi görüp kurcalamak istiyor. Gün sonunda ise yaptığınız iş ve ekstra değişmiyor. İlk defa böyle bir ürün alacaksam veya üst fiyatlara çıkamadıysam mi band 5 i alırdım. Ama diğerlerini kullandım gördüm ve hakimsem bir doyuma ve bilgiye ulaşmış gün sonunda o ekstraları kullanmadığım için saate benzeyen ls05 i alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ben şuan band 4 kullanıyorum ve artık bu ince uzun yapıdan sıkıldığım için ls05'i almaya karar verdim, dediğiniz gibi çoğu özelliği kullanmıyorum sadece bildirim ve arama işime yarıyor, ls05'de bildirim,arama durumu nasıl ayrıca google playde üçüncü parti hello haylou diye bir uygulama var, sanırım kendi uygulamasından daha stabil onu deneyip deneyimlerinizi yazabilirmisiniz rica etsem. teşekkürler
  • yavuzgurkan Y kullanıcısına yanıt
    denedim defalarca denedim stabil çalışmıyor. bazısı çok memnun bazısı hiç memnun değil. stabil değil o uygulama ileride gelişebilir.
  • yavuzgurkan Y kullanıcısına yanıt
    Ben de görünüşünden, bildirim aliyim ve şarjı uzun dayansın gözüyle baktığım için aldım.
    1 aydır kullanıyorum, görünüşü kişiden kişiye değişir ama benim hoşuma gitti.
    Bildirimler ise hello haylou uygulamasıyla daha stabil ve özelleştirilebiliyor, geliştiriciyle de görüştüm ileride yenilikler gelecek, çalışıyoruz dedi..
    şarjı da 13 gündür takmadım şu anda %23 ( 5 gün daha gider )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haylou Solar LS05 Akıllı Saat aldım wassap bildirim sorunu yaşıyorum sessize aldığım gruplardaki bildirimler gelmeye devam ediyor buda zamanla sıkıcı oluyor dervamlı titreşim bildirim sizlerde aynısımı oluyor.
  • samsung galaxy note 3 ile sıkıntı olduğunu duydum ve bende bağlanamıyorum herhangi bir bilgisi olan yazabilir mi? teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow of the die -- 23 Eylül 2020; 11:25:44 >
  • Saati akşam üzeri aldım, ve beğendim gayet şık, ancak nabız 100 civarı. Spor yaptım ama neredeyse 2 saat önce. Bayadır oturuyorum. Bi yanlışlık olmasın? :)

    Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmehcik_71 -- 25 Eylül 2020; 21:13:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi markasının çoğu ürününde yazılımsal sorunlar vardır boşuna güncelleme beklemeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu ürünü eşime almayı planlıyorum, Amazon'dan da 13-14 ünde 200 tl civarı bir fiyat bekliyorum. Kayış konusunda (bayan) ve ekran koruyucu konusunda ekipman bulabilir miyim ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notrinova -- 9 Ekim 2020; 14:18:30 >
  • Selamlar arkadaşlar.

    Geceden sabaha nabız ölçer kapalı halde %60lık bir şarj düşüşü normal mi? Daha dün kullanmaya başladım ama şarjda bir problem var sanki. Siz cihazı nasıl kullanıyorsunuz? Hangi özellikleri açık? Yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ürünün xiaomi ile bir alakası yok yazılım ve marka olarak. Tek alakası xiaominin haylou firmasın fon desteği yapması. Xiaominin bieçok firmaya don desteği yaptığı biliniyor. Bunun bu ürünlerin redmi gibi alt marka olduğu anlamı yok.... Araştırmadan videoya xiaomi diye yazmış eleman. Millete yanlış bilgi vermeyin yahu!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.