Şimdi Ara

Xiaomi'den, Clubhouse'a rakip uygulama: MiTalk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi'den, Clubhouse'a rakip uygulama: MiTalk



    Yakın zamanda kapatılan Xiaomi MiTalk messenger, şirket tarafından tekrar diriltildi. Clubhouse sosyal ağı formatında yeniden güncellenen uygulama Android cihazlarda kullanıma sunuldu bile.



    Ayrıca Bkz.Ekran kartı sıkıntısı 2022'ye kadar sürecek



    Şirket, orijinal MiTalk uygulamasının 19 Şubat 2021'de tamamlandığını duyurdu ve bir hafta sonra güncellenmiş sürümünü piyasaya sürdü. Yenilenmiş MiTalk, tıpkı Clubhouse platformu gibi, profesyoneller için sesli sohbet uygulaması olarak hizmet verecek. Eski MiTalk hesabını programın yeni sürümüne aktarmanın mümkün olmaması ise işin ilginç kısmı.



    Xiaomi'den, Clubhouse'a rakip uygulama: MiTalk



    Clubhouse, Çin'de yasaklanmıştı



    Yeni sosyal ağın ilk kullanıcıları, kapalı beta testlerine çoktan başlamış durumdalar. Bu sürümden sonra herkesin bir davetiye ile hesap oluşturabileceği söyleniyor. MiTalk uygulaması ile çeşitli sektörlerdeki profesyonellerin görüş ve fikir alışverişini dinleyebilir ve tartışmaya katılabilirsiniz. Buna ek olarak, sizi ilgilendiren konular oluşturabilir, bu sayede de arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz.



    Şubat ayı başlarında, sosyal ağ Clubhouse, Çin'de engellenmişti. Alternatif Xiaomi hizmetinin herkese açılma tarihi henüz geliştiriciler tarafından açıklanmadı.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/03/01/xiaomi-mitalk-clubhouse-clone-android-ios-china/







  • Birisi artık şu Çinlilere minimalist tasarım nedir öğretsin ya. Güney Kore pazarına uygulama çıkartır gibi çizgi karakterli uygulamalar hazırlıyorlar.
  • herşeyi ülkende yasakla, sonra google beni yasaklıyor diye ağla

  • Üstteki arkadaşa katılıyorum. Çin'de tutar herhalde. Zaten alternatif bırakmıyorlar. Xiaomi'den, Clubhouse'a rakip uygulama: MiTalk Biz burada nasıl Xiaomi uygulamalarını kaldırabiliriz hesabındayız. Bir de kendi isteğimle Çin ile bağlantılı bir uygulama yükleyebileceğimi düşünemiyorum.

  • Ugur hocam dgko

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.