Şimdi Ara

Xiaomi'den bir modele daha MIUI 14 müjdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi'den bir modele daha MIUI 14 müjdesi
    MIUI 14 çalışmalarına hız kesmeden devam eden Xiaomi, yeni özellikler ve sistem kararlığına odaklanan güncellemeyi orta sınıf cihazlara ulaştırmaya başladı. Bu kapsamda MIUI 14, şimdi de Redmi Note 9 Pro için yayınlandı. Peki yeni sürüm beraberinde neler getiriyor? Gelin hep birlikte bakalım.



    Redmi Note 9 Pro için MIUI 14 güncellemesi başladı



    MIUI 14 güncellemesi, Global ROM çalıştıran Redmi Note 9 Pro modelleri için ilk etapta 'V14.0.3.0.SJZMIXM' yapı numarasıyla geliyor. Bununla birlikte yeni sürümün Android 13 yerine Android 12'yi temel aldığını belirtelim. Nitekim Redmi akıllı telefonlar 2 Android ve 3 MIUI güncellemesi alıyor. Bu bağlamda 2020 yılında piyasaya sürülen Redmi Note 9 Pro, Android 10 tabanlı MIUI 11 sürümü ile kullanıcılara sunuldu.



    An itibariyle Mi Pilot kullanıcıları için paylaşılan güncellemenin, önümüzdeki haftalarda yayınlanacak Kararlı Beta'nın ardından küresel pazara ulaşacağını söyleyebiliriz.  



    Xiaomi'den bir modele daha MIUI 14 müjdesi
    Güncellemenin kendisinden bahsedecek olursak daha az sistem uygulaması ve geliştirilmiş bir sistem mimarisi ile karşımıza çıkan MIUI 14, belge taraması, çeviriler ve filtreleme yeteneği kazanan Mi AI Sesli Asistan'a ek olarak yeni widget formatı, ana ekran klasörleri ve Süper simgelerle daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi'den iki modele Android 13 sürprizi



    Ayrıca yeni sürüm, bellek tarafında verimlilik artışı ve daha kararlı bir performans sağlayan Foton Motoru ile geliyor. Üçüncü taraf uygulama geliştiricileri tarafından erişilebilen ve temel Android çekirdeği üzerine kurulan bu özellik, sadece MIUI uygulamalarında değil geliştiriciler tarafından üçüncü taraf uygulamalarda da kullanılabiliyor.




    Kaynak:https://xiaomiui.net/redmi-note-9-pro-miui-14-update-exciting-new-features-and-enhancements-await-43351/







  • Miui 14 olsa ne olacak sadece arayüz bir taraftan önemli olan tek şey güvenlik güncellemesi ve en önemlisi android sürüm güncellemesi o da yok sonuç olarak koca koca şirketler hem kendi değerlenmiş işletim sistemi geliştiricilerin değerlediği işletim sistemi kadar ne stabil ne de pil tüketimi olarak ta okadar iyi değil yazıl sadece parayı alıyorlar okadar bu yüzden amiral gemisi alıp 5 yıl üstü (bozulana kadar) kullanıyorum custom rom ile

  • 13 ile hiçbir farkı yok. Global 12t pro var, super icons dahi gelmedi

  • romedon kullanıcısına yanıt
    Çin ROMu dolu dolu zaten. Global ve EU da iş yok asıl.

    Ne stabil ne de deneysel özelliklere sahip.

    Globalde en iyi deneysel özellikleri OneUI sunuyor. Goodlock büyük bir atılım.

  • Arximet A kullanıcısına yanıt
    MIUI13'te telefonunuzu çöpe çevirdik özür dileriz demenin yeni bir yöntemini bulmuş Xiaomi.

    Yazılım söz konusu ise kocaman bir SIFIR.

    EMUI ile ColorOS nispeten daha stabil. MIUI hele de global/EU gerçekten feci.

  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Ben stabillik konusunda sıkıntı hiç yaşamadım da bu benim üst cihaz güçlü bir telefon kullanmam ile alakalı olabilir. Düşük telefonlarda kötğ olabilir bilemiyorum. Ben görsel olarak tatmin etmediğini düşünüyorum ama. Goodlock olayı bayağı güzelmiş

  • Bende mi 10 t pro var en son guncellemeden sonra bazı sorunlar yaşıyorum mesela çağrı geliyor açıyoruz karşı tarafa sesim gitmiyor 10 saniye sonra gidiyor yada hoparlör açıyorum tekrar kapatiyorum ancak ses gidiyor sebebini bilmiyorum başına gelen varmı acaba

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.