Şimdi Ara

XFX HD6850 Crossfire Tanimlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar

    xfx hd 6850 crossfire sistemimde mevcut yalniz cok ufak bir sorunla karsi karsiyayim. google'da aramadigim, yapmadigim yol kalmadi.

    crossfire bridge ile baglanmis bir sekilde ve pcie slotlarinda, biosta primary olarak gene pcie secili. ilk karttan goruntu geliyor, fani gayet duzgun calisiyor. ikinci kart ise fani yuksek sesle calisiyor, pci e slotunda ve amd catalyst control center'da crossfire enabled/disabled secenegi bile yok.

    isletim sistemi windows 7 ve sadece bir karti goruyor. gpuz programindan da sadece bir tane kart gorunuyor.

    calismayan ekran karti yanmis olabilir mi? yanmis olsa bile fani yuksek sesle calisir mi? slotlari bile degistirdim fakat durum gene ayni.



  • 6850 cf bende de vardi sorun ikinci karta guc kablosunu takamamis olabilirsin kartlar kablo takilmayinca son devir donebiliyor ya da kart bozulmustur dedigin gibi.sorunlu karti ilk slota alip baktiginda ne oldu?kart saglamsa pcie slotunda sorun olabilir.farkli guc kablosu ile takmayi da deneyebilirsin.
  • 6 li pinli olarak iki tane guc baglantisi var. zaten onlar takili. sorunlu karti ilk slota taktigimda da ayni problem oldu. kartin fani hizli bir sekilde donuyor ve goruntu gelmiyordu. pcie slotundan ya da karttan supheleniyorum ve farkli guc kablolarinida denedim gene olmadi.
  • kartta sorun var bence guc alamiyor olabilir ya da bozulmustur.en guzeli karti baska bir makinede denemek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.