Şimdi Ara

xfx 7600gt sessizleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • işlemci(E6300@2,8 günlük) yi ac freezer 7pro genelde 400 devir civarında soğutuyor ki 400 devirde fanın döndüğü bile anlaşılmıyor. iki ccoler master kasa fanım 7 volt ta sessiz sessiz çalışıyor. güç kaynağımın 12 lik fanı da düşük devirde çalşıyor.

    geriye bir tek bu kaldı..ekran kartım xfx 7600gt xxx ed. ve bunun soğutucusu bence çok ses çıkartıyor.ekran kartı masa üstünde genelde 46 civarında. şimdi benim istediğim bu kartın fanını sessizleştirmek.. araya fan kontrol mü alsam?? direnç mi bağlasam?? ya da yeni ekran kartı soğutucusu mu alayım? fazla masrafa girmeden.ne önerirsiniz??



  • En etkili en güzel en sessiz çözüm Silencer.. NV5 modeli sanırsam..

    Hem kartı güzel soğutuyor, hem çok sessiz.. Ayrıca kasadaki sıcak havayı kasa dışına üfleme gibi güzel özellikleri de var
  • Ben de aynı dertten muzdaripim. Ama bu ses işlemciden mi geliyor ekran kartından mı çözemedim. Oyun oynamaya başladığım an başlıyor üflemeye. ( gürültülü tabi ki ) Ben de silencer almayı düşünüyordum ama kasanın yarısını götürüyor yav :) Çok büyük :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alperkurt

    Ben de aynı dertten muzdaripim. Ama bu ses işlemciden mi geliyor ekran kartından mı çözemedim. Oyun oynamaya başladığım an başlıyor üflemeye. ( gürültülü tabi ki ) Ben de silencer almayı düşünüyordum ama kasanın yarısını götürüyor yav :) Çok büyük :)


    Sesi kesinlikle XFX'in fanı yapıyor. Bende de AC Freezer 7 Pro var ve diğer tüm fanlarımı elimle durdurup denediğim zaman, işlemci fanının sesi kesinlikle duyulmuyor ama 7600GT çok fazla ses çıkartıyor. Pek soğuttuğu da söylenemez açıkçası. Ses var, görüntü yok durumu yani :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.