Şimdi Ara

XennyX 1204FX Mikserini Windows 10 Uyumlu Harici Ses Kartına Bağlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Yıllar önce almış olduğum M-Audio Firewire Solo ses kartım, maalesef Windows 10 ile uyumlu değil ve ben Windows 10 işletim sistemine geçmeyi düşünüyorum. Bu yüzden, XennyX 1204FX ile uyumlu bir harici ses kartı arıyorum.

    Aşağıdaki resimlerde göreceğiniz gibi; bana iki unbalanced inputs , iki unbalanced outputs çıkışlı ses kartı gerekiyor. Çünkü, eğer ki Shure 565SD mikrofonu XennyX üzerinden kullanmak istersem, ancak 4 kablo ile ses kartına bağlandığımda mikrofondan yararlanabiliyorum. Mikser üzerindeki ses ayarları hoşuma gittiği için bu uğraşım aslında. M-Audio' nun mikrofon kısmını kullandığımda da güzel bir ses alıyorum fakat ben artık mikrofonu mikserden kullanmak istiyorum.

    Çıkabileceğim en son bütçe 800 lira civarı
    Mümkünse ses kartı 192KHz/24bit olsun. Mesela NUX UC-2 Ses Kartı istediğim şey için ideal midir? Ayrıca tavsiyelerinize de açığım. Belki bilmediğim, daha kolay başka bir method ile XennyX üzerinden tavsiye edeceğiniz ses kartına daha kolay bir şekilde bağlanma yöntemi vardır. Bu sorunu bugün yarın bitirmek istiyorum umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz. :)
    Saygılar






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s RockeR -- 19 Mayıs 2019; 18:52:51 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.