Şimdi Ara

XCOM 2 Collection [SWITCH ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • XCOM 2 Collection [SWITCH ANA KONU]


    What is XCOM 2? - Everything you need to know about XCOM 2 Collection - Nintendo Switch



    -

    Uzaylılar, bir yandan insanlık için parlak bir gelecek vaat ederken diğer yandan şeytani planlarını gizleyerek Dünyayı yönetiyor. İmkânsız zorluklarla karşı karşıya kalan bir gerilla birliğinin lideri olarak uzaylı tehdidini ortadan kaldırmak ve insanlığı yeryüzünden silinmekten kurtarmak için küresel direnişi ateşlemelisiniz.

    XCOM ON THE RUN: XCOM'un mobil üssüne dönüştürülen bir uzaylı tedarik gemisi olan Avenger'ın komutasını üstlenin. Yeni açık uçlu oynanış, saldırı ekibinizi nereye yönlendireceğinizi, popüler desteği nasıl artıracağınızı ve düşmanın karşı operasyonlarıyla ne zaman mücadele edeceğinize karar vermenizi sağlar.

    DİRENİŞ SAVAŞÇILARI GÖREVLENDİR: Beş asker sınıfı, her biri kendi yetenek ağacıyla taktiksel planınız için özel askerler oluşturmanızı sağlar.

    TAKTİKSEL GERİLLA MÜCADELESİ: Yeni oynanış sistemleri, mücadelede daha fazla taktiksel esneklik sunar. Düşman devriyelerini tuzağa düşürmek için gizlenme özelliğini kullanın. Değerli donanımlar ve eşyalar için düşmanları talan edin. VIP'leri ve yaralanan arkadaşlarınızı tahliye noktasına taşıyarak kurtarın.

    YENİ BİR DÜŞMAN TÜRÜ: Güçlü yeni uzaylı türünden uzaylı rejiminin infazcıları ADVENT'e kadar çeşitli düşman kadrosu belirgin bir taktiksel mücadele sunar.

    ARAŞTIR, GELİŞTİR VE YÜKSELT: XCOM'a savaş alanında yeni yetenekler sağlamak üzere Avenger'da odalar yapılandırıp inşa edin. Tercih ettiğiniz taktiklerinize uyması amacıyla silah ve zırhlar araştırmaları, geliştirmeleri ve yükseltmeleri için Scientist ve Engineer'leri kullanın.

    HER GÖREV EŞSİZ BİR MÜCADELEDİR: Dünyanın her yerinde, vahşi diyarlardan uzaylı denetimindeki mega şehirlere, uzaylı tesislerinin derinliklerine kadar görevlere çıkın. Haritalar, görevler ve hedefler açısından neredeyse sonsuz kombinasyonlar vardır.

    ÖZEL MODLAR OLUŞTUR: Topluluk odaklı araçlar, kendi senaryonuzu, taktiksel oynayışınızı, uzaylılarınızı, sınıflarınızı, strateji oyunu özelliklerinizi oluşturmanızı ve Steam Workshop'ta paylaşmanızı sağlar.

    BAŞA BAŞ ÇOK OYUNCULU MÜCADELEYE GİR: İnsan ve uzaylı mangalarını karıştırıp eşleştirin ve rastgele üretilen haritalarda başa baş savaşın.


    -

    Çıkış Tarihi: 29 Mayıs 2020
    Tür: Strategy, Turn-Based, Tactics
    Dağıtıcı: 2K Games
    Geliştirici: Firaxis Games

    https://gamefaqs.gamespot.com/switch/286595-xcom-2-collection
    https://www.metacritic.com/game/switch/xcom-2-collection

    Nintendo:https://www.nintendo.com/games/detail/xcom-2-collection-switch/

    Resmi Site:https://www.xcom.com/

    XCOM 2 Collection [SWITCH ANA KONU]
    XCOM 2 Collection [SWITCH ANA KONU]
    XCOM 2 Collection [SWITCH ANA KONU]
    XCOM 2 Collection [SWITCH ANA KONU]
    XCOM 2 Collection [SWITCH ANA KONU]
    XCOM 2 Collection [SWITCH ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Mayıs 2020; 18:11:56 >



  • XCOM 2 Collection - Çıkış Fragmanı - Nintendo Switch

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.