Şimdi Ara

Xbox ve PC'ye çıkacak olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStatin 5 için bir planı bulunmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xbox ve PC'ye çıkacak olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStatin 5 için bir planı bulunmuyor



    Güncelleme: Oyun ile ilgili sızdırılan son belgeler, oyunun yalnızca 3 ay için Xbox'a özel olacağını sonrasında PlayStation'a geleceğini gösteriyor. Ancak yalnızca söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var.



    Orijinal Haber: Yayıncılığını ve geliştiriciliğini GSC Game World'ün yaptığı birinci şahıs bakış açısına sahip olan korku oyunu S.T.A.L.K.E.R. 2'den yeni bir bilgi paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.Battlefield 6, online maçlarda gece gündüz döngüsüne sahip olabilir



    Geçtiğimiz günlerde oyunun geliştirici stüdyosundan birisi Gaming Bolt ile konuştu. Genel olarak röportaj esnasında oyun ile ilgili konuşulsa da ne yazık ki önemli yeni bir detay çıkmadı. Oyun ile ilgili bir detay çıkmasa da oyunun çıkış yapacağı platformlar ile ilgili küçük bir konuşma da oldu.



    Röportaj esnasında geliştiriciye oyunun PlayStation 5'e gelip gelmeme durumu ile ilgili bir soru soruldu ve geliştirici "Şimdilik böyle bir planımız yok. Microsoft ile tüm olasılıkları görüştük ve birkaç güzel fırsat gördük. Oyunumuz için şu anda yalnızca Xbox Series X | S sürümüne odaklanıyoruz." cevabını verdi.



    Oyun büyük bir ihtimalle PlayStation konsolları için çıkış yapmayacak ancak küçük bir ihtimal de olsa belki belirli bir süre sonra PlayStation'a gelebilir. Bu süre de en az 1 yıl diyebiliriz. S.T.A.L.K.E.R. 2'nin net bir yayın tarihi bilinmiyor ancak 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. İlk günden Xbox Game Pass sistemine dahil olacak olan oyun; Xbox Series ve PC için yayınlanacak.






    Kaynak:https://www.pushsquare.com/news/2021/05/s_t_a_l_k_e_r_2_has_no_ps5_plans_for_now



  • Siz başka oyun bilmiyo musunuz? Kos koca nesil 7 yıl sürüyo sen 2 tane oyun sayıyosun.onları da toplasan 48 saatte bitiyor.Buralarda bizim oynadığımız oyunların başlıkları altında ağlıyosun.

    O oyunlarında biri iyi birisinin metacritic user scorunun düzeltilmesi için sonynin metacritiğe para verip kötü yorumları sildirmesi skandalı daha unutulmuş değil.yani şu tlou dediğiniz sjw oyununu bizim youtuberlar hariç herkes gömüyor kardeş.

    Yakında bi doomu,

    Bi elder scrollsu,

    Starfieldı tıpkı forza ve haloyu youtube dan izlediğiniz gibi izleyeceksiniz. 2 yıl içinde 40 dan fazla yeni oyun gelecek game pass'e.sende buralara zavallılar gibi tlou tlou yazar halay çekersin artık 😀

  • ''Şimdilik böyle bir planımız yok'' kritik cumle yanlis boldlamisiniz Xbox ve PC'ye çıkacak olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStatin 5 için bir planı bulunmuyor Xbox ve PC'ye çıkacak olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStatin 5 için bir planı bulunmuyor  Micro studyosu degil bir seyi degil ilerde gelir.

  • Next-gen bir oyuna para vermeden ilk günden sahip olmak mı? Mükemmel. Playstation da böyle bir hizmet sunsa keşke ama fanboylar varken zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya’nın en iyi konsoluna çıkartıyor adamlar diğerlerine gerek yok zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençlerin ne güzel dertleri var..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eksik bişey var eklemek istedim, oyun Işın izleme ve 120 fps moduyla geliyor onaylandı. X box series x’in gerçek gücünü göreceğiz sanırım bu oyunda 👍
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim 120 fps ‘de cabası daha ne olsun 👍
  • Xbox ve PC'ye çıkacak olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStatin 5 için bir planı bulunmuyor
  • Bu forum ve diğer oyun forumlarında sürekli Playstation ve Xbox tartışmalarını ve atışmalarını görmek fena güldürüyor beni. PC'ciler olarak kenardan izliyoruz :)

  • PC'ye çıksın da gerisi umurumuzda değil.


    Oyunun çıkışı bence 2022'ye ertelenecektir. Zaten çok fazla şey göstermediler, bu yıl çıkacaksa bir miktar materyal sunmalılardı fakat ortada bir şey göremedik.


    Eski oyunlar da bug doluydu şimdiki de öyle olacaktır bu faktör de var.

  • Bu xbox fanboylari cok komik, kendi kendilerine playstation fan mesaji yazip yine kendileri cevapliyor.Gamepass'a psikolojik destek'te dahil olmali yoksa vay halinize :))))

  • god of war, tlou falan filan varken ne yapayım stalker 2'yi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.T.A.L.K.E.R. 2 iyi çıkarsa -ki çok iyi bir oyun bizi bekliyor gibi duruyor- gayet konsol aldıran tarzında bir oyun. Call of Pripyat'ı oynamıştım ve aşırı beğenmiştim.

  • Umarım Metro'da yaptıkları hatayı yapmazlarda şu oyuna multiplayer eklenir Team Deathmatch vb. modlar oynanır.

    Ambiyansı ve dinamiklerinden mütevellit min 500. saatlik oyun 50 saatte hikayesi bitince bitip rafa kaldırılıyor, yazık oluyor potansiyeline.

    Şu ambiyansata co-op yada multi FPS tadı almak var...

  • Hadi bakalım merakla bekliyoruz. Xbox ve PC'ye çıkacak olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStatin 5 için bir planı bulunmuyor 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.