Şimdi Ara

Xbox ve Kinect'in Satış Rakamları Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, CES 2012'de merakla beklenen Xbox 360'ın toplam satış rakamını açıkladı. 2005 yılında piyasaya çıktığı dünden beri en yakın rakibi PlayStation 3 ile yarışan Xbox 360, resmi satış rakamını açıklayarak yarış için önemli bir bilgi verdi. Buna göre Microsoft 2005 yılından beri 66 milyon Xbox 360 ünitesi sattığını açıkladı. Bu rakam, PlayStation 3'den biraz daha yüksek. Wii'yi saymazsak PS3 ve Xbox 360 yarışının satışlardaki galibi Xbox 360 diyebiliriz.

    2010 yılının Kasım ayında konsol savaşları bir başka boyuta sıçrayarak Kinect ile Move kapışmasına dönüşmüştü. İki konsol da hareket algılama sistemlerini piyasaya sürerek yeni bir yarışa girmişti. 2011'in Kasım sonunda, yani Move çıktıktan bir sene sonra açıklanan rakamlara göre Move 9 milyon adet satmıştı.

    Kinect ile Move savaşı

    Microsoft'un açıklamasına göre Kinect 18 milyon adet satmış. Tabii bu rakama 2011'in son alışveriş dönemi de dahil. Bu yüzden Kinect ile Move'un kapışmasında da açık ara galibin Kinect olduğunu söyleyebiliriz. Bu arada Microsoft, dün yaptığı açıklamada Kinect'in Windows için olan versiyonunun ön siparişlerini başlattığını duyurmuştu.

    Son olarak Xbox'ın en ünlü servisi olan Xbox Live internet servisinin rakamını paylaşalım. Şu an için kayıt yaptırmış 40 milyonun üzerinde Xbox Live kullanıcısı bulunuyor. Bu da Xbox'ı konsollardaki en büyük oyuncu kitlesi haline getiriyor.

    Alıntı : shiftdelete.net







  • Oyun Haberleri bölümünde de vardı aynı haber sanırım.

    Ben Kinect'in bu kadar sattığını bilmiyordum, bence insanlar sırf meraktan aldılar, biraz ondan sattı gibi geliyor. Hiç AAA kalitesinde bir Kinect oyunu duymadım kaç zaman geçmesine rağmen. Kinect de Move da başarısız cihazlar. Move'a hiç girmiyorum zaten, özentilik sadece. Sony'nin Kinect'e bir şekilde cevap vermesi gerekiyordu, Move diye dildo kılıklı bir alet çıkardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 11 Ocak 2012; 17:45:55 >
  • Move'u bilemeyecemde kinect söylediğin gibi hayal kırıklığı oldu bendede, ilk heycanla aldık ailece 1 ay felan oynadık ondan sonra aylar geçti daha açmadım kinect'i. İşte bir tek gelen misafiri şaşırtmaya yarıyor "böyle aletmi olur diye"

    Birde şu oyunların with mantığıyla oyunlara kinect i entegre etmesine uyuz oluyorum. Sadece bak kinect çalışıyor demek için yapılmış sanki, forza da felan denedim hiç bir eğlencesi veya getirisi yok.

    Microsoft çok acil elle tutulur oyunlar üretmesi veya ürettirmesi lazım kinect için, hatta casual oyunlara dahi razıyım yeterki eğlendirsin. Gerçi platformunda ömrü bitmek üzere bundan sonra pek bir şey yapacaklarınıda zannetmiyorum.
  • Bence kinect bir devrimdir. Ancak oyun konusunda kinecte büyük yapımlar gelmiyor maalesef. Ama bence kinectin asıl amacı oyun dünyasından uzakta.
  • Microsoft bu nesilde inanilmaz basari sergiledi. Konsol satisi, oyun satisi, online ustunluk.. Birde Xbox ve Ps2'yi goz onunde bulundurursak, Xbox360'in Ps3'e nazaran daha basarili bir urun oldugunu goruruz..
  • Tokatzone, tokat turismo'larla olmuyormuş bu işler
  • Sony nin iyi pestilini cikardilar bu sene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Sony nin iyi pestilini cikardilar bu sene.


    O kadar exc. oyuna rağmen hemi de.Helal MS.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.