Şimdi Ara

Xbox Series X|S Kutulu Oyunları ve Takas Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, yıllar sonra forumda tekrar konu açıyorum. Umarım eskisi gibi keyifli bir ortam vardır burada.


    Konuya geçeyim; yeni jenerasyon konsollara Series S ile giriş yaptım. Konsoldan inanılmaz memnun olmama rağmen sırf son teknoloji olsun isteğimden satıp Series X aldım. Series X almamla beraber Blu-Ray oynatıcıya da sahip olmuş oldum. Merak ettiğim şey ise şu; yeni Xbox'lar için kutulu oyun gelmiyor mu Türkiye'ye?


    Ps4 zamanı çok oyun takas ettim, tekrar oynamayacağım oyunlarda bayağı karlı bir iş oluyor. Xbox'ta da bu geleneği sürdürmek istiyorum fakat hiç kutulu oyun göremedim. Bu işler nasıl oluyor acaba bilenler bilgilendirebilir mi?




  • Spotçu ve belirli mağazalar getiriyor sadece ancak çok az miktarda geliyor.
    Gamepass ve dijital oyunlardaki fiyat farkından dolayı aşırı tercih edilmiyor sadece koleksiyon yapanlar alıyor genellikle o yüzden kutulu oyun takası playstation tarafına göre aşırı düşük.
  • Mtcgame'de oyunların daha ucuz olması ve kardeşlikle makul fiyata gelmesi&gamepassden dolayı pek tercih edilmiyor kutulu oyun Xbox tarafında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Western alien @Funder


    Cevaplar için teşekkürler. Enteresan geldi bu durum. Bu sene ps4'te The Last Of Us Part 2'yi Letgo'dan kutulu almış, bir hafta içerisinde oynamış ve aldığımdan 50 lira ucuza satmıştım. Oyunu çıktığı hafta 50 liraya oynayabilmiştim bu sayede. Zaten bir daha oynamayı bırak kutusunu bile görmek istemeyeceğim bir oyun. Karlı bir alışveriş olmuştu yani.


    Xbox bu jenerasyonda Türkiye'deki pazar payını artırır da takas piyasası canlanır umarım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.