Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (540. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: jymz___
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
75.935
Cevap
785
Favori
3.721.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft deniyor bunları, ABD'de aylık cüzi bir bedel karşılığı konsolu kiralama işine bile girdiler. Digiturk gibi, hizmeti satın alıyorsunuz, kullanım süresi boyunca donanımı size kiralıyor, aboneliğiniz bitince de donanımı iade ediyorsunuz.

    Lockhart, alım gücü düşük olan oyunculara değil de daha çok konsolu tek bir oyun için; mesela CoD, FIFA gibi oyunları oynamak için alan gruba yönelik bir hamle gibi geldi bana. Çok de akıllıca bir hamle. Niyeti bu grubu LIVE ve gamepasse çekemek, LIVE alan adama üç kuruş fazla verdirip gamepass ultimate aldıracak. Bu gruptan birkaç kişi bile kafayı çıkarıp "AAA CoD veya FIFA dışında başka oyunlar da varmış" dedirtse kardır.

    Not:Ben çok önce 2. konsol çıkacak dediğimde benimle dalga geçen vizyonsuz tayfayada tekrar selam olsun.
  • OnurOnly kullanıcısına yanıt
    Aynı cümleyi PS4 ve Ps4 Pro içinde kurabilirsiniz. Emin olun Ps4 slim yıllarca satılmaya devam edecek. Adam çocuğunu karne hediyesi diye ucuz konsolu verip geçecek, herkes bizimki TF sine bakmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SultanApex

    Aynı cümleyi PS4 ve Ps4 Pro içinde kurabilirsiniz. Emin olun Ps4 slim yıllarca satılmaya devam edecek. Adam çocuğunu karne hediyesi diye ucuz konsolu verip geçecek, herkes bizimki TF sine bakmıyor.
    ps5 çıktıktan sonra ps4 slim 2000 tl bandına gelmezse o adam ne çocuğuna nede kendisine ps4 alır
    xbox series s büyük ihtimal 3000-3500 tl arası olur onuda ilk defa duyduğu için almaya cesaret edemez

    baba oğul survivor izlerler artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 30 Haziran 2020; 16:2:4 >
  • Sony kardeş şunlara 10-15 saatlik sinematik bir oyun yap da salsınlar konuyu :) Xbox konusunda niye PS konuşuyoz abiii :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurOnly

    2021 yılına girmeye hazırlanırken 1080p kilitli konsol mu çıkarılır arkadaş ne kadar saçma. Konsol dediğin şey seni 7-8 sene götürecek bir cihazdır lockhart alıp da 7-8 sene daha 1080p de oyun mu oynanır. Ha şu an durumun yoktur 4k tv için 2-3 sene sonra alırsın ama 2021 yılında da gidip 1080p kilitli konsol da almazsın ya bu nedir arkadaş
    Bu nasıl boş bir yorum ya, oyun oynayan herkes çözünürlüğü için mi oynuyor sanıyorsun?

    Şu an 4k oyunlar çıkıyor diye 480p, 720p'lik oyunları kimse oynamayacak anlamına mı geliyor bu?

    İkincisi ise; 1080p gayet net bir çözünürlüktür, teknolojinin 4k, 8k bilmemne diye ilerlemesi 1080p'nin yetersizliği anlamına gelmiyor.

    Ömrünün %90'ını 1024x768'de oyun oynayarak geçiren insanlar çözünürlük üzerinden oyun aşağılamaya çalışıyor.
  • Valla ben ucuz veya düşük donanımlı konsol için yurtdışında şikayet yada yaygara çıkaran görmedim , hatta çıkmasını dörtgözle bekleyenler var main platformu ps olan adam bile ucuz olursa ps5 yanına lockhart çekerim bile diyor. Bu millet gerçekten değişik adam zorla satmıyor neticede , alt kısma ulaşabilir alternatif yaratıyor , minecraft için bile tonla konsol vs. alan adam var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    1)Gamepass
    2)Daha ucuz bir konsol
    3)Eski xbox kollarının bu nesilde çalışacak olması
    4)Esas konsolun fiyatının 500 den çıkacak olması(Tamamen tahmin daha net bir şey yok)
    5)Klavye Mouse desteği
    6)Daha güçlü bir konsol
    7)Yeni oyun stüdyoları

    Kimse kusura bakmasın Xbox bomba gibi geliyor gerçekten.Bu adımlar rekabeti daha da kızıştıracaktır sony de el mecbur oyuncu dostu hareketlere girmek zorunda kalacak.
    1) Kasım'da inşallah Cyberpunk2077 yi gamepass de oynarsın.
    2) What the f... iki firmada bi şey açıklamadı daha.
    3) Aynı sistem ps de de olacak.
    4) tahmin ise karşılaştırma mesajında ne işi var bu bölümün.
    5) Bu konuda bir fikrim yok. Haklı olabilirsin.
    6) güçlü konsol sadece kağıt üzerinde savaşı kazanır. bkz: Switch
    7) Yeni stüdyolar bi anda yüksek kaliteye erişemez. Bi santa monica, naughty dog veya rockstar ile cd projekt olmak için yıllar yılı gerek.

    Xbox şuan kağıt üstünde güçlü görünüyor. Temmuzda oyunlara bakalım o zaman az bi fikir oluşur. Rekabet bizlere yarar.

    Ek olarak konu PlayStation sahipleri ile dolmuş demeyin komik kaçıyor artık. Bu konuya xbox haberi almak için geliyorum ama hep bi PlayStation'a bok atıp xbox övmece var. Yeni bi haber yok ise herkes gamepass teraflops 12 stüdyo diyip duruyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d41mon -- 30 Haziran 2020; 17:31:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asobo Studios
    Moon Studios
    Bloober Team

    Sizce bu üç stüdyo alınmalı mı?

  • Heyecan artıyor mu arkadaşlar ? Temmuz is coming...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Haziran 2020; 17:40:59 >
  • d41mon kullanıcısına yanıt
    Bir sürü sızıntı haber ortaya çıktı eğer piyasayı takip ediyorsanız. Bunlara göre bu nesilde Xbox tarafı Playstation ne fiyat verirse versin Series X'i daha düşük fiyattan çıkarmayı amaçlıyor...

    Microsoft bu nesilde ne kadar agresif olacağının sinyallerini devamlı veriyor. Rdr2'yi gamepass'e getirmeleri, çok ciddi fiyat avantajı sağlamaları. Şunu unutmayın çok daha güçlü ve sessiz bir makine olan Xbox One X ps4 pro'dan çok daha ucuza satıldı. Yeni nesilde de bu politika sürdürülecek.

    Xbox tarafında bu nesilde tek bir amaç var oda Gamepass'i sağlam bir biçimde piyasaya yerleştirmek bunun için Xbox konsolları bir araç olarak kullanılacak. Lockhart'da bu stratejinin bir ürünü.

    Stüdyolardan bahsetmişken. Microsoft'un yaptığı iki oyunun maliyeti 1 milyar dolar. Bırakında biraz hype yapalım... (Karşılaştırma açısından Last of us 2 100 - 150 milyon dolar maliyete sahipmiş, god of war 100 milyon dolar kısacası AAA değil AAAA oyunlar ile geliyor Microsoft bu nesilde...)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Haziran 2020; 17:53:33 >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    1X 500 dolardan satışa çıktı pro 400 dolardan satışa çıktı. 1x nasıl ucuza satıldı atmasyon haber yapmasak? 1X Türkiye'de Pro'dan daha ucuz fiyatlara düştü çünkü alet burada satmadı kutular ellerinde patladı ölü fiyattan satmayı denediler ona rağmen alan olmadı. TR pazarı PC ve PS ağırlıklı ama dünya genelinde 1X daha pahalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurOnly -- 30 Haziran 2020; 18:1:11 >
  • OnurOnly kullanıcısına yanıt
    Ben One X'i çok daha ucuz fiyata aldım pro'dan. Üstelik cihazdan ses gelmiyor arkadaşım. En ağır oyunda çalışıp çalışmadığını kolay kolay anlamıyorsun.

    Birde burada Amerika'da yaşayan bir arkadaş var onun dediğine göre orada da eşit fiyat hatta dönem dönem Playstation Pro'dan düşük fiyata satılıyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah


    Heyecan artıyor mu arkadaşlar ? Temmuz is coming...
    Mapus damlarından çıkmışsınız hocam geçmiş olsun.
  • Phil Spencer fiyat konusunda PlayStation 5'den geri kalmayacaklarını özellikle söyledi. Ya aynı fiyat yada daha aşağısı olacak Series X. Muhtemelen daha aşağıda olacak ama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Daha güçlü
    Daha ucuz
    Daha küçük

    Mükemmel fırtına oluşmak üzere sadece Halo bekleniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Haziran 2020; 18:11:26 >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Dostum çıkış fiyatları ortada 1x 500 den satıldı pro çok daha önceden 400 e çıktı. Microsoft kalkıp da aha bak pro çıktı biz daha iyi alet yaptık aynı fiyata satıyoruz diyoruz bir politika izlemedi. Pro nun 350 dolara düştüğü dönemlerde adamlar 500 dolara konsol çıkardılar resmen ellerinde patladı. Sen üzerinden 3 sene geçtikten sonra ucuza almışsın çünkü TR de konsol satıcıların ellerinde patladı onu biliyoruz ama dediğin gibi bir düşünceyle çıkmadı 1x. Adamlar resmen 500 dolara konsol çıkardılar pro 350 ye falan düşerken.

    Ha bu arada 1X sessiz çalışır doğal. God of War, Spider Man, Last of Us 2 gibi inanılmaz detaylı oyunlar yok ki usta sistem tabi ki temiz çalışır
  • Bir ömür gibi geçti dostum. Saol : )
  • d41mon kullanıcısına yanıt
    Gamepass sayesinde Kasım da Cyberpunk oynayamaz ama elinin altında oynayacağı envai çeşit oyun olur , fiyat konusunda bir şey diyeymem ama arada afaki farklar olacağını sanmıyorum üç aşağı beş yukarı aynı olacaktır, ucuz diye bahsedilen konsol muhtemelen lockharttır. Switch konsol olarak bambaşka bir dünya , çok satılmasının envai çeşit nedeni var ,içimizde olduğumuz neslinde xbox tarafı açısından durumu ortada aynı konuları tekrar etmeye gerek yok , oyun konusunda da gereken eksikliği stüdyo alımları ile tamamlayamaya çalışacaklar.Güçlü konsol sadece kağıt üzerinde savaşır diye birşey yok bunu iki konsoluda kullanırsan anlarsın ps4 pro 4k diye pazarlanan bir cihaz olmasına rağmen pro doğru düzgün 4k native oyun oynatamadı. Santa monica ve nd den çıkan oyunlar belli en iyi bildikleri işi yapıyor biri gow diğeri unc. ve tlou kemikleşmiş kadroları ve kemikleşmiş yapımları olduğu için başarılılar , gerçi Nd Amy Henning gibi bir kadını kaybetti daha sonra stüdyoda olan durumlar çalışma koşulları , Druckman ın fantezileri vs. Nd den çatlak sesler yükseliyor ki Sony el atacaktır muhakkak, artı olarak bu firmalardan farklı iplerde görmek isteriz , kalite konusuna gelince ms in aldığı stüdyolarda daha dün kurulan stüdyolarda değil nihayetinde ufak çaplı bütçeleri ile iyi işlere imza atmış stüdyolarki , çok iyi takviyeler yaptılar gerekli finansman ve zaman tanınır ise ortaya güzel işler koyacaklardır.

    Buraya gelip xbox veya kullanıcıları hakkında gereksiz ithamlarda bulunursan , burdaki insanlarda doğal olaak yükselir , aynısı karşı taraf içinde geçerli, burayı sürekli takip ettiğim için absürd bir durum görmüyorum , karşı taraf ilgimi çekmediği için konuya girip bakmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.