Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: neonhero , neonhero , copyhaluk , haritaci41 , haritaci41 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 7 Misafir - 9 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
75.936
Cevap
785
Favori
3.721.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ge0ws

    5 bin nerden çıktı hocam.Şuan 2800-3000 tlye satılmakta ki ben geçen haziran 1800 tlye aldım.
    Yeni nesil ilk çıktığında fırsatçılar yüzünden belki faiş fiyatlı olcaktır ama zamanla gerçek fiyatına düşecektir.
    Biliyorum hocam resmi satış kanallarında bu fiyattan satılıyor o yüzden söylemiştim. Şuan indirimle pek tabiki spot mağazalardan nispeten ucuza alınabiliyor. İyi etmişsiniz hocam keşke bende 1800 tl'ye düştüğünde One X'den satın alsaydım diyorum. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    Donanımsal açıdan One X'in üzerine ne koyabilirler çok merak ediyorum. Ayrıca, One X ile birlikte 4k Tv kullanan bir oyuncunun, önümüzdeki 3 yıl içerisinde yeni konsolu alması için bir neden göremiyorum.

    RTX 2080 ayarında bir grafik yongası ile gelecek ise, o zaman işler değişebilir! Beklentim çok ses getirmeyeceği yönünde.
    Nasıl ne koyacaklar şaka sanırım bu söylediğin.Xbox one x in içinde fosil buldozer işlemci ve 7870 konsol kırması gpu var.Donanım olarak son derece geri kalmış durumda şu andaki konsollar.
  • Yeni nesilde umarım şu live fiyatlarına bi ayar gelir.Birşekilde dışardan kodla vs ucuza getiriyoruz ama ps4 tarafında kendi mağazasında yıllık 180 tl hatta indirimle 130 lara düşüyor.
    Gerçi microsoftta tuhaf indirimler yapiyor 3 aylık 6 lira gibi.Ama insana güven vermiyor bu durum.Amaçlarını anlamış değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iam.eren

    14 TF olucak bilgiler sizdi
    Yok 20 olacakmış. Var mı arttıran?
  • Merakla bekliyoruz
  • Pinky demon aksam gorusuruz:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ge0ws

    Yeni nesilde umarım şu live fiyatlarına bi ayar gelir.Birşekilde dışardan kodla vs ucuza getiriyoruz ama ps4 tarafında kendi mağazasında yıllık 180 tl hatta indirimle 130 lara düşüyor.
    Gerçi microsoftta tuhaf indirimler yapiyor 3 aylık 6 lira gibi.Ama insana güven vermiyor bu durum.Amaçlarını anlamış değilim.
    bugün oyle bir game pass ultimate kampanyası yaptılar ki benim bile sesim kesildi 😊😊
  • Bugün sadece konsol açıklanır rakamı rakamına özellikleri açıklanmaz, beklemeyin o yüzden boşuna. Microsoft bu hatayı önceden yaptı, bu sefer yapmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jayleen

    Bugün sadece konsol açıklanır rakamı rakamına özellikleri açıklanmaz, beklemeyin o yüzden boşuna. Microsoft bu hatayı önceden yaptı, bu sefer yapmaz.
    hata derken ? xbox one ı kastediyorsan ps4 den sonra duyurulmuştu güçsüz yapmayı kendileri istediler.
  • Konsol bu gece kesin duyurulacaktır ama ismi, donanımı, ne zaman çıkacağı ve fiyatı 2020 E3 de açıklanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReflexAction

    hata derken ? xbox one ı kastediyorsan ps4 den sonra duyurulmuştu güçsüz yapmayı kendileri istediler.

    Alıntıları Göster
    O kinect yüzündendi, artık o hatayı yapmayacaklar, one hariç her nesilde en güçlü konsol Xbox'dı. Orjinal Xbox- Xbox 360- One X , sadece düz One geride kaldı o da kincet aşkından ve dom matrick denen vizyonsuz yüzünden.
  • Konsol bu gece duyurulur ama tanıtılmaz. Tease ederler bence. Project Scorpio'yu da öyle yapmışlardı.
  • Duyurulma derken biz yeni nesil konsol mu yapıyoruz diyecekler, eğer buysa bilmeyen yok zaten. Elle tutulur bilgi vermeleri gerek.
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    24 saat içinde online olma zorunluluğu gibi açıkladıları bazı şeylerde geri adım attılar, Sony o kadar ayrıntı açıklamadı ve Microsoft'u bekledi. Çok ağır eleştiri yiyince Microsoft, Sony de adımlarını o şekilde attı. Zaten Microsoft daha konsol çıkmadan bu yüzden bu nesli kaybetti. "Hata" derken kastettiğim şey açık benim.

    Bugün de çok fazla şey beklememek lazım konsolun ismi vs açıklanır, içinde olacak SSD, Ray tracing gibi bazı özelliklerden bahsederler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark matter

    Nasıl ne koyacaklar şaka sanırım bu söylediğin.Xbox one x in içinde fosil buldozer işlemci ve 7870 konsol kırması gpu var.Donanım olarak son derece geri kalmış durumda şu andaki konsollar.

    Alıntıları Göster
    Hayır yazdıklarım şaka değil. Neden şaka olmadığını şöyle izah edeyim. Öncelikle one x üzerine ne koyabilirler derken, bize devrim niteliğinde ne sunabileceklerini merak ettiğim için bu cümleyi kurdum. Daha detaylı yazayım.

    Gördüğüm kadarıyla bir çok kişi 2 yıl içerisinde yeni bir konsolun tanıtılıyor olmasını çok normal karşılıyor ve buna çoktan adapte olmuş. Uzun yıllar xbox 360 kullandım, sayısını unuttuğum konsol elimden geçti. Şu an one x kullanıyorum. Geçmişe biraz dönersek eğer;

    Xbox 360 çıkış tarihi Kasım 2005
    Xbox one çıkış tarihi Kasım 2013
    Xbox one x çıkış tarihi Kasım 2017

    One ve One x arasındaki süre normal sayılabilir, ancak One x ve yeni konsol arasındaki süre "bence" normal değil yani çok kısa. Çünkü bu olayı artık PC tarafındaki grafik kartlarının sürekli yenilenmesi ve insanlara yeni grafik kartı aldırmaları gibi, PC tarafına evrilmeye zorluyorlar. Konsolun ana temasından yavaş yavaş uzaklaşıyoruz.

    Bu sebepledir ki, şu an elinde One x ve 4k Tv'si olan bir kullanıcının, yeni konsolu alması için bir neden göremiyorum.

    Bir arkadaşımız bahsetmiş, One x'de 30fps olan bir oyun yeni konsol'da 60fps olacak. Peki bizim bu yüksek değerlere gerçekten (şu an) ihtiyacımız var mı? PC oyuncularını yıllarca FPS değerleri ile kandırmadılar mı? Ben dahil milyonlarca oyuncu PC'de oyun oynarken Fraps uygulamasını açıp FPS değerlerine bakıyorduk, halen daha bakılıyor.

    Konuyu bağlarsam eğer, yeni konsol elbette one x'den daha güçlü olacaktır. Temel nokta ise, bizim buna gerçekten ihtiyacımızın olup olmaması.

    Olaylara bakış açımız farklı!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Konsol bu gece duyurulur ama tanıtılmaz. Tease ederler bence. Project Scorpio'yu da öyle yapmışlardı.
    tflops öğrensek yeterli olur zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TsubasaXP

    Duyurulma derken biz yeni nesil konsol mu yapıyoruz diyecekler, eğer buysa bilmeyen yok zaten. Elle tutulur bilgi vermeleri gerek.
    E3 2016'da Xbox One X'i (o zamanın kod adıyla Project Scorpio) duyurup 5 dakikada konusu kapanmıştı. Bu sefer de bence böyle olacak.


    5:13

  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hocam one x de grafikler harika hem 4k bazı oyunlar 30fps bazıları 60fps.
    Geçtiğimiz aylarda RDR2 aldım oynadim 4k30fps oyun cok akıcı ve harika görünüyordu.Ama bundan sonra metro exodus aldım oda 4k30fps oyun inanılmaz güzel gözüküyordu ama 30fps olmasından dolayı kasıyor gibi görünüyordu en sonunda gözlerim dayanamadı ve sildim oyunu.Yani özelliklle fps bakış açısı olan oyunlarda min 60 fps olması şart.Şu aralar apex oynuyorum one x ile.Oyun 60fps ama fov ayarını yüksekte oynadığım için mi bilmiyorum bazı sahnelerde fps düşüşleri olabiliyor ve bu hissettiriyor.Diceksin ki fps takıntın varsa pc topla ama bu tür rekabetçi oyunlarda en ufak bi fps düşüşünde ölebiliyorsun.Bunu hiçbir konsol oyuncusu haketmiyor bence.
    Aynı olay forza horizon 4 içinde geçerli 4k30 fps modda oyun cok güzel gözüküyor ama gözlerim ağrıyor.Bu nedenle 1080p 60 fps modunda oynuyorum bu zamanda kötü gözüküyor.
    Artık yeni nesil konsollar hemen çıkmalı.Ama one x single oyun oynayan çok rekabetçi oyunlar oynamayan kullancıları daha çok uzun bir süre tatmin edecektir diye düşünüyorum.
  • ge0ws kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, ancak oyuncular xbox one'dan bir darbe yemişken, Microsoft şu an ki özellikler ile çıkması gereken one x'i, daha düşük donanım ile çıkartıp oyunculara bir darbe daha vurdu. Bu sebepledir ki sizin bahsettiğiniz şikayetler yaşanıyor.

    Firma'da sürekli yeni konsol sattırmanın peşindeyken, konsol dünyasını kısır bir döngüye soktu. Konsolları daha sık aralıklarla yenilemenin derdindeler. Aynı olay PS tarafında yine mevcut. Ben one x ve ps4 pro'yu konsol oyuncularına atılan bir kazık olarak görüyorum.

    One x ve pro çok çok daha iyi donanımlar ile çıkmalıydı ve en az 4-5 yıl yeni konsol muhabbeti yapmamamız gerekirdi.

    Son olarak yeni konsolun 2020 Kasım öncesi çıkmaması gerektiğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 9 Haziran 2019; 20:55:51 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Haklısın bunu yapabilirler, az kaldı bakalım neler olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.