Şimdi Ara

Xbox Series X Alınır mı? 2 Yıldır kullanıyorum, neler yaşadım? Genel bilgi paylaşımı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz uzun bir yazı olacak ama bu cihazları almayı düşünen veya hali hazırda sahibi olanlar için önemli bilgiler içerecek. Xbox Series X Konsolu çıkışından hemen sonra Media Markt'tan aldım. Aynı tarihlerde bir de Ps5 ve Switch de aldım merak eden olursa onları da anlatabilirim.


    Öncelikle kısaca 2 yıldır nasıl bir deneyim edindim, bu alet bana neler sağladı bahsettikten sonra asıl can alıcı nokta olan: Eğer cihazının başına bir şey gelirse ve garantiden faydalanmak isterseniz veya en azından Xbox destek ekibinden bilgi almak isterseniz yaşayacağını olası senaryolardan bahsedeceğim.


    Açıkcası, Microsoft beni konsol çıkmadan hemen önce yaptığı sunumlarla ve gösterdiği exclusive oyunlarla ikna etti. Tabii, bir de Gamepass


    Arkadaşlar aşağıdaki oyunlar konsol çıkmadan gösterildi ve aralarından sadece Halo çıkış yaptı! onun da nasıl bir oyun olduğunu çok fazla anlatmaya gerek yok sanırım. Diğer oyunların çoğundan haber bile yok.


    Halo

    Starfield

    Senua'a Sacrifice 2

    Forza Motorsports

    Everwild

    Stalker 2

    Fable 4


    Gamepass tarafına gelirsek, zaten burası konsol aldırmak için tek neden olmamalı. Mevcut durumda bir önceki nesil bir Xbox veya orta düzey bir PC sahibiyseniz Gamepass'in çoğu içeriğinden faydalanabileceksiniz. Açıkcası iyiki Xbox Series X sahibiyim ve Gamepass abonesiyim dediğim tek bir dönem oldu, o da konsol çıktıktan 2 sene sonra Atomic Heart ile (Sonrasında başıma neler geldi yazacağım) Onun dışında açıkcası eğer online oyunlarla aranız iyi değilse Gamepass sizin için tam bir japon pazarı, bir milyoncu olacaktır. İçerisinde onlarca oyun var ama bakar bakar geri çıkarsınız. Çok fazla indie ve küçük oyun, arada bir gelen büyük oyunlar, ama muhtemelen o büyük oyunları da daha önce oynayıp bitirmiş olacaksınız. Dediğim gibi çıkış gününde gelmesiyle beni etkileyen bir tek Atomic Heart oldu. Onun dışın starfield fln kaç sene oldu hala çıkacak. Sözün özü; ne konsol özel oyunları ne de Gamepass bu cihazı almak için kesinlikle yeterli ayrıcalıklar sunmuyor.


    Tasarım, ergonomi, uzun süreli kullanım gibi konuları çok fazla detaylandırmayacağım, çünkü çok fazla içerik var zaten. Konsolun şekli güzel, sessiz çalışıyor, taa ki siz konsolun gücünden faydalanmaya çalışacak iyi grafiklere sahip oyunlar oynamayı deneyene kadar. Sonrası devamlı çökmeler, oyundan atmalar ve ani konsol kapanmaları.


    Ben Forza Horizon 5 çıkana kadar pek bi oyun oynayamadım, zaten oynadığım oyunlar ya Ps5 ya da Switch için elimde vardı. Ne zamanki Forza Horizon 5 geldi, şöyle bir kalite modunda grafiklere bakayım dedim sorunlar başladı zaten. Önce sesle ilgili sorunlar, sonra çökmeler, Ne Forza oynayabildim ne Atomic Heart. Hatta bırakın bunları, Cities skylines oynarken bile çöküyor alet.


    Bu kısım gerçekten Önemli!: Eğer bu konsolu almayı düşünüyorsanız arıza durumunda başınıza ne gelebileceğini gerçekten iyi araştırın derim. Öncelikle Microsoft'un kendi sitesinde paylaştığı onarım önerileri başlıyorsunuz ki bu öneriler konsolunuzu yeniden başlatın, hesabınızdan çıkıp girin gibi son derece faydasız aşamalardan oluşuyor.


    Sonra Xbox'ınız için destek almayı deneyebilirsiniz ama o da ne? nereden destek alacaksınız. Canlı chat üzerinden, gönüllü bir Xbox oyuncusuna bağlanabilirsiniz. Evet bu kişiler öyle sertifikalı, profesyonel Xbox çalışanları fln değil, bayağı senin benim gibi, sadece bu topluluğa dahil olmuş oyuncular. Ve uzunca bir bilgi alma mücadelesinden sonra aşağıdaki gibi yanıtlar alabilirsiniz;


    Xbox Series X Alınır mı? 2 Yıldır kullanıyorum, neler yaşadım? Genel bilgi paylaşımı!




    Bu arkadaş bana ısrarla, cihazımı lokal bir tamircide onartabileceğimi söyledi, yani mesela Yazıcıoğlu hanına gidip bir elektirikçi veya tamirciden sizin Xbox sorununuzu çözmesini isteyin. Ne kadar güzel di mi. Garanti dışında kalmak bir yana başınıza başka neler gelir sayısız varyasyon var sanırım.


    Diğer taraftan Konsol satan satıcılara gidip teknik ekiplerinden destek alabilirsiniz diyor. Tabiki böyle bir şey yok arkadaşlar. Ben Media Markt destekle görüştüm, onlarda beni konsolu satın aldığım mağazaya yönlendirdi ama orada çalışanlar kesinlikle böyle bir işlem olmadığını hatta kendinilerinin asla Microsoft ile iletişimde bile olmadıklarını söyleyip beni geri yolladılar. Sonra şu aşağıdaki fotodaki gibi, elinizde aletin kutusu, istanbul trafiğinde bir dünya yol gelmiş olarak kalı veriyosunuz;


    Xbox Series X Alınır mı? 2 Yıldır kullanıyorum, neler yaşadım? Genel bilgi paylaşımı!




    Xbox Destek sayfasında bir de "arama yapma" seçeneği var, arama fln görünce öyle telefonda biriyle görüşcem, soru sorcam yanıt vercek fln gibi düşünmeyin sakın. Ne zaman denerseniz fark etmiyor aşağıdaki sonucu alıyorsunuz. Yani sizi arayan falan yok! "Please Try Again Later" istediğin kadar dene, ben merak ettim denedim, sonuç bu!


    Xbox Series X Alınır mı? 2 Yıldır kullanıyorum, neler yaşadım? Genel bilgi paylaşımı!




    Buraya kadar bayağı bir şey denedik aslında ama sonuç sıfır. Tabii tweet atmayı fln da deneyebilirsiniz. Ben denedim, Microsoft Azure Fransa hesabı döndü, ordan bir arkadaşın biri epey yardımcı olmaya çalıştı ama sonuçta, tahminimce Sosyal Medya ekibinde, moderasyon süreçleri ile ilgilinen bu arkadaşımızın detaylı bilgisi yok ve beni yukarıda faydasız olarak paylaştığım süreçlere tekrar yönlendirmekten ileriye gidemiyorlar. Orayla da biraz sohbet edip, insani şekilde helalleştikten sonra elimde hiç bir şey olmadan noktalandırmış oldum.



    Ve ve ve... En son nokta tüm bilgi alma ve süreç öğrenme denemelerinden başarısız ayrıldıktan sonra tek aktif hizmet olan "cihazım için servis talebi oluştur" butonuna tıklayabilirsiniz. Burada karşılaşacağını bilgilendirme ekranı aşağıdaki şekilde olacak.


    Xbox Series X Alınır mı? 2 Yıldır kullanıyorum, neler yaşadım? Genel bilgi paylaşımı!





    Arkadaşlar gerçekten cihazı alıp yerine 2. el, yenilenmiş bir cihaz yollayacaklarını söylüyorlar ve resmi sayfalarda bu ürünleri kozmetik kusurlar içerebileceğini vs yazıyor. Ayrıca Youtube'da videoları var, kozmetik kusurdan daha önemlisi bu cihazlar açılıp tamir görmüş ve azcık donanımdan anlıyorsanız Manuel işlemlerle toparlanmış bu gibi cihazlarda nasıl sorunlar oluşabileceğiniz deneyelimlemişsiniz. Bilmiyorsanız da araştırın derim. Örneğin el ile uygulanmış işlemci macunu ve veya doğru şekilde yerine sabitlenmemiş soğutma bloğu çok kısa süre sonra konsolu kullanılmaz hale getirecektir. Denemesi bedava.


    Yukarıdaki uyarıda ayrıca farklı renk, modelde, eğerelde series x yok ise en yakın performansı veren cihazı yollayacaklarını yazıyor. Bilinçsizce oluşturulmuş veya kötü çeviri sonucu yayınlanmış bu bilgilendirme, sizin Series X model cihazınızı alıp elimizde bundan yok al sana Series S veya One X diyebilmenin önünü açar. Ve bu yazılı metni onaylayıp işleme devam ettiğiniz için tüm bunları kabul etmiş olursunuz.


    Arkadaşlar, benim konsolum çalışmaz hale geldi. Günlerdir her yolu denedim ama maalesef oyunlarda sürekli çöken konsolu servise yollamaktan başka çarem kalmadı. Emin olun konsolu almadan tüm bunları okumuş olsam kesinlikle bir Xbox ürün sahibi olmazdım. Bir PC toplayıp kafanız çok daha rahat kullanabilirsiniz. Forumlar benzer konularla dolu ama kimseye çözüm sunulmuyor!


    Dipnot: Oran olarak Ps5'de 10 birim zaman geçirdiysem Xbox'da 2 birim zaman geçirmişimdir. Bunu 1.5 birimi zaten Elden Ring, onu da diğer platformlarda kafanız rahat oynayabilirsiniz. Keşke PS5 için alsaydım diyorum açıkcası.


    Sorularınız olursa mümkün olduğunca detaylı yanıt vermeye çalışacağım. Kısa sürede yazıyı toparlamaya çalıştım, umarım faydalı olur.


    Çökme videoları da şuradan;






    Xbox Series X Alınır mı? 2 Yıldır kullanıyorum, neler yaşadım? Genel bilgi paylaşımı!Burak Colak (Gamze & Burak)youtube
    My Series X constantly crashing on all games. I'm trying to reach support team but cannot get proper answers. Only people ı can reach via online support are volunteer gamers for giving copy-paste answers, one of them said to me, "bring the console to a local shop and sell it", he says "ı'm gonna sell my broken console to someone!!" Only information ı can get from official microsoft and xbox pages says ıf ı applie for service they can send me back a refurbished unit. The refurbished unit may contain cosmetic imperfections like scratchs, dents etc. Also they says it could be a different model. My Xbox in perfect condition but ı don't even know what kind of stuff they may send me back. I'm on warranty but ı understood doesn't matter ıf ı have or don't. Their procedures suck. If there is some one have similar experience pls given an advice. You can see other games crashing on my channel!
    https://www.youtube.com/watch?v=1zyHF9Lrzbw&feature=youtu.be


    Xbox Series X Alınır mı? 2 Yıldır kullanıyorum, neler yaşadım? Genel bilgi paylaşımı!Burak Colak (Gamze & Burak)youtube
    My Series X constantly crashing on all games. I'm trying to reach support team but cannot get proper answers. Only people ı can reach via online support are volunteer gamers for giving copy-paste answers, one of them said to me, "bring the console to a local shop and sell it", he says "ı'm gonna sell my broken console to someone!!" Only information ı can get from official microsoft and xbox pages says ıf ı applie for service they can send me back a refurbished unit. The refurbished unit may contain cosmetic imperfections like scratchs, dents etc. Also they says it could be a different model. My Xbox in perfect condition but ı don't even know what kind of stuff they may send me back. I'm on warranty but ı understood doesn't matter ıf ı have or don't. Their procedures suck. If there is some one have similar experience pls given an advice. You can see other games crashing on my channel!
    https://www.youtube.com/shorts/PzcCS55a70A


    Xbox Series X Alınır mı? 2 Yıldır kullanıyorum, neler yaşadım? Genel bilgi paylaşımı!Burak Colak (Gamze & Burak)youtube
    My Series X constantly crashing on all games. I'm trying to reach support team but cannot get proper answers. Only people ı can reach via online support are volunteer gamers for giving copy-paste answers, one of them said to me, "bring the console to a local shop and sell it", he says "ı'm gonna sell my broken console to someone!!" Only information ı can get from official microsoft and xbox pages says ıf ı applie for service they can send me back a refurbished unit. The refurbished unit may contain cosmetic imperfections like scratchs, dents etc. Also they says it could be a different model. My Xbox in perfect condition but ı don't even know what kind of stuff they may send me back. I'm on warranty but ı understood doesn't matter ıf ı have or don't. Their procedures suck. If there is some one have similar experience pls given an advice. You can see other games crashing on my channel!
    https://www.youtube.com/watch?v=DG5chUDqeoY&feature=youtu.be


    Xbox Series X Alınır mı? 2 Yıldır kullanıyorum, neler yaşadım? Genel bilgi paylaşımı!Burak Colak (Gamze & Burak)youtube
    My Series X constantly crashing on all games. I'm trying to reach support team but cannot get proper answers. Only people ı can reach via online support are volunteer gamers for giving copy-paste answers, one of them said to me, "bring the console to a local shop and sell it", he says "ı'm gonna sell my broken console to someone!!" Only information ı can get from official microsoft and xbox pages says ıf ı applie for service they can send me back a refurbished unit. The refurbished unit may contain cosmetic imperfections like scratchs, dents etc. Also they says it could be a different model. My Xbox in perfect condition but ı don't even know what kind of stuff they may send me back. I'm on warranty but ı understood doesn't matter ıf ı have or don't. Their procedures suck. If there is some one have similar experience pls given an advice.
    https://www.youtube.com/watch?v=E82zov-cbr0&feature=youtu.be



  • Konu tamamen baltalama amaçlı açılmış. Sanki yüksek grafikli oyunlarda her 2 konsoldan biri hata veriyormuş gibi lanse etmeye çalışmışsın ama alakası yok. Forumda binlerce sayfalık konu var , ayda 1 kere sorun yaşayan çıkıyor. Ki kaldı ki o sorun da Microsoft un muhteşem garanti desteği sayesinde max 4 gün içinde eline tertemiz konsol göndermesiyle sonuçlanıyor. Yenilenmiş cihaz gönderiyorlar, onlar da sorunlu vs diyip saçmalamışsın fakat şuana kadar eline yenilenmiş konsol gelip de sorun yaşayan görmedim çünkü Microsoft bunların testlerini yapıp gönderim sağlıyor.

    2 senedir kullanıyorum 1 kere bile garanti konusunda iletişim sorunu yaşamadım. Telefonla ulaşmaya çalışmak yerine 2 Google araması yaparak kimseyle muhattap olmadan garantiye nasıl göndereceğine bakabilirdin.


    Oyunlar konusunda haklısın , elde tutulur bir Forza var. Diğer exc oyunlar konusunda hayal kırıklıgı yaşadık Xbox tayfa olarak.

    Yani gerçekten, sence ne gibi bir amaçla baltalama amaçlı bu kadar zahmete girip, kalkıp mağazalara gidip, bunca yazı yazayım? Ayrıca baltalama amaçlı yani kurgu bir yazıysa kendi konsolumu mu bozdum sence?


    Dostum, ben yıllardır 9-6 çalışan bulduğu kısıtlı vakitte oyun oynayan biriyim. Bak foruma 2012'de girmişim, gir profilime bak kaç tane konum var vs. Böyle işler için ayıracak vaktim inan olmuyo. çocukluğumdan beri en büyük hobim olan oyunculuğu sürdürmeye çalışıyorum sadece. İlk nesil playsitation'ım bile çalışır vaziyette durur hala. Ben bu cihazı aldığım zaman uzun yıllar tertemiz kullanmanın da keyfini yaşıyorum, bunun için uğraşıyorum. O yüzden benim tertemiz bir şekilde kullandığım cihazımın alınıp yerine başka cihaz verilecek olması canımı sıktı tabii ki.


    Yaptığınız çok yanlış ayrıca, neden belli bir ürün veya markanın mutlak savunucusu oluyosunu ki? Seninle benim ne farkım var, belki de ben senden çok daha fazla yatırım yaptım Microsoft ürünlerine. Sen neden markayı savunuyosun da, asıl seninle aynı tarafta olan benim gibi kullanıcıları püskürtmeye çalışıyosun.


    Bildiğim kadarıyla Microsoft tarafı forumların moderasyonu için ücretli kimseyi çaıştırmıyor, sen niye kendine böyle bir rol biçtin? illa senin başına kötü bir deneyim mi gelmesi lazım anlayış göstermen için?

    İlk çıktığında PS5 ve Xbox Series S satın aldım.


    1 sene üzerinde Series S kullandım hiç bir problem yaşamadan cihazımı geçen hafta başka bir arkadaşa sattım. Şuan oda sorunsuz kullanıyordur herhangi bir geri dönüş yapmadı. Bu süreçte en ufak bir takılmaya dahi denk gelmedim.


    PS5 tarafına hiç değinmiyorum cihaz taş gibi :)


    Yine Series S'i sattıktan sonra Almanya seyahatim oldu ve Series X satın aldım. yaklaşık 3-4 gün önce cihazı kurdum oyunlarımı yükledim 3-4 gündür cihaz açık canavar gibi çalışıyor.


    Bu arada Forza 5'ide yükledim diğer oynadığım bir çok oyunu yükledim.


    Hatta şöyle bir şey diyebilirim. Ben Series S'i görüntü kalitesinden dolayı satmıştım yani PS5'den Series S'e geçince aradaki görüntü farkı beni rahatsız ediyordu.


    Şuan Xbox Series X yeni almanında verdiği heyecanla daha iyi geliyor bana ve daha aktif oynuyorum.


    Demem o ki konsolu yeni aldım şuan yoğun kullanıyorum herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.


    Elektronik işi şans işi yani.


    Bu arada aynı tarihlerde switch Oled aldım bence en zevklisi o özlemişim elde konsol kullanmayı :)

  • forumlarda çok kolay kontrolcüyü sıfırla değiştirenler, konsola bir şey olunca direkt sıfır cihaz alanlar olmuştu. telefon aracılığıyla iletişim kurmuşlardı hep. telefon ile denediniz mi?
  • Konu tamamen baltalama amaçlı açılmış. Sanki yüksek grafikli oyunlarda her 2 konsoldan biri hata veriyormuş gibi lanse etmeye çalışmışsın ama alakası yok. Forumda binlerce sayfalık konu var , ayda 1 kere sorun yaşayan çıkıyor. Ki kaldı ki o sorun da Microsoft un muhteşem garanti desteği sayesinde max 4 gün içinde eline tertemiz konsol göndermesiyle sonuçlanıyor. Yenilenmiş cihaz gönderiyorlar, onlar da sorunlu vs diyip saçmalamışsın fakat şuana kadar eline yenilenmiş konsol gelip de sorun yaşayan görmedim çünkü Microsoft bunların testlerini yapıp gönderim sağlıyor.

    2 senedir kullanıyorum 1 kere bile garanti konusunda iletişim sorunu yaşamadım. Telefonla ulaşmaya çalışmak yerine 2 Google araması yaparak kimseyle muhattap olmadan garantiye nasıl göndereceğine bakabilirdin.


    Oyunlar konusunda haklısın , elde tutulur bir Forza var. Diğer exc oyunlar konusunda hayal kırıklıgı yaşadık Xbox tayfa olarak.
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

    Yani gerçekten, sence ne gibi bir amaçla baltalama amaçlı bu kadar zahmete girip, kalkıp mağazalara gidip, bunca yazı yazayım? Ayrıca baltalama amaçlı yani kurgu bir yazıysa kendi konsolumu mu bozdum sence?


    Dostum, ben yıllardır 9-6 çalışan bulduğu kısıtlı vakitte oyun oynayan biriyim. Bak foruma 2012'de girmişim, gir profilime bak kaç tane konum var vs. Böyle işler için ayıracak vaktim inan olmuyo. çocukluğumdan beri en büyük hobim olan oyunculuğu sürdürmeye çalışıyorum sadece. İlk nesil playsitation'ım bile çalışır vaziyette durur hala. Ben bu cihazı aldığım zaman uzun yıllar tertemiz kullanmanın da keyfini yaşıyorum, bunun için uğraşıyorum. O yüzden benim tertemiz bir şekilde kullandığım cihazımın alınıp yerine başka cihaz verilecek olması canımı sıktı tabii ki.


    Yaptığınız çok yanlış ayrıca, neden belli bir ürün veya markanın mutlak savunucusu oluyosunu ki? Seninle benim ne farkım var, belki de ben senden çok daha fazla yatırım yaptım Microsoft ürünlerine. Sen neden markayı savunuyosun da, asıl seninle aynı tarafta olan benim gibi kullanıcıları püskürtmeye çalışıyosun.


    Bildiğim kadarıyla Microsoft tarafı forumların moderasyonu için ücretli kimseyi çaıştırmıyor, sen niye kendine böyle bir rol biçtin? illa senin başına kötü bir deneyim mi gelmesi lazım anlayış göstermen için?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logitaek -- 28 Şubat 2023; 21:10:17 >
  • Logitaek kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle geçmiş olsun. Elinizde Ps5 var ise yüzüne bakılacak bir cihaz değil zaten. Elinizden çıkarın gitsin.
  • 2.5 yıldır series x sahibiyim sadece 1 kere oyun oynarken oyundan attı. Gamepass ve exc oyunlar hakkında söylenilenler 50/50 haklılık payı var.

  • İlk çıktığında PS5 ve Xbox Series S satın aldım.


    1 sene üzerinde Series S kullandım hiç bir problem yaşamadan cihazımı geçen hafta başka bir arkadaşa sattım. Şuan oda sorunsuz kullanıyordur herhangi bir geri dönüş yapmadı. Bu süreçte en ufak bir takılmaya dahi denk gelmedim.


    PS5 tarafına hiç değinmiyorum cihaz taş gibi :)


    Yine Series S'i sattıktan sonra Almanya seyahatim oldu ve Series X satın aldım. yaklaşık 3-4 gün önce cihazı kurdum oyunlarımı yükledim 3-4 gündür cihaz açık canavar gibi çalışıyor.


    Bu arada Forza 5'ide yükledim diğer oynadığım bir çok oyunu yükledim.


    Hatta şöyle bir şey diyebilirim. Ben Series S'i görüntü kalitesinden dolayı satmıştım yani PS5'den Series S'e geçince aradaki görüntü farkı beni rahatsız ediyordu.


    Şuan Xbox Series X yeni almanında verdiği heyecanla daha iyi geliyor bana ve daha aktif oynuyorum.


    Demem o ki konsolu yeni aldım şuan yoğun kullanıyorum herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.


    Elektronik işi şans işi yani.


    Bu arada aynı tarihlerde switch Oled aldım bence en zevklisi o özlemişim elde konsol kullanmayı :)

  • Eğer gerçekten başınıza bunlar geldiyse geçmiş olsun öncelikle.

    Öncelikle Media Markt'ın biz bir şey yapmıyoruz deme şansı yok. Cihazı servise göndermeli ya da nasıl servise göndereceğiniz ile ilgili destek olmalı.

    İkinci konu cihazın tamiri. Sizin cihazı alalım ikinci el başka bir şey gönderelim diye bir şey de yok. Direkt Microsoft Türkiye ile iletişime geçin. Servis desteği vermemek bildiğin kanunsuzluk. Bununla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurabilirsiniz. Süreci yazılı şekilde kanıtlarla ilerletmeniz sizin için daha kolay olur.

  • Bende her iki konsol da yok. Ancak Microsoft desteğe ulaşmak gerçekten çok zahmetli iş. Siteden ulaşamadığım gibi telefonla da gerekli departmana ulaşamamıştım. Hatta farklı bir departmana bağlanıp beni gerekli departmana aktarmalarını istemiştim ancak öyle sorunumu halledebilmiştim.

  • quote:

    Emin olun konsolu almadan tüm bunları okumuş olsam kesinlikle bir Xbox ürün sahibi olmazdım. Bir PC toplayıp kafanız çok daha rahat kullanabilirsiniz. Forumlar benzer konularla dolu ama kimseye çözüm sunulmuyor!


    Garantiden dert yanıp pc toplayın kafanız rahat etsin demek ilginç bir yaklaşım ne alacaz asus (penta bilişim) , msi (servispoint) , gigabyte (endeks bilişim) vs vs

    Pc parçaları arıza verince thh o bu dört dönüyorsun. Garantili cihaza kullanıcı hatası der değişim istersin değiştirmez aide için rapor yazar satıcı fatura bedelini ödeyelim der ama o fiyat günümüzde cihazın ikinci el parasının yarısı etmez. Microsoft ürün arızalandıkça sana bir ürün yolluyor. Tamir edilmiş de geldiği oluyor sıfır da sunulan hizmeti beğenmeyebilirsin okeyde pc de durum çok mu iyi ki pc alanların kafası rahat oluyor. Gönderdiğin ürünü daha beter edip kullanılamaz halde iade ediyorlar. Var mı MS gibi hizmet verebilen bir pc bileşen markası garantisi hepsi distribütör hepsinde ayrı ayrı bir sürü sinir stres eden iş var.

    Satış sonrasında Microsoft düzeyine yaklaşan bir firma olduğunu düşünmüyorum.

    Ben hem series x hem pc kullanıyorum. Cihazımdan memnunum bende arıza vermedi. Sen de problem yaşanmış süreçte mağdur da olabilirsin ancak bunu pc alsam böyle şeyler olmazdı demek bence doğru değil. Değişim istersin bir ürün gelir problem olur ise bir daha istersin sorunsuz bir ürün gelir.

    Sen yardım almayıp varyasyonlar üstünden kurgu yapıp boş boş beklemekten başka bir şey yapmamışsın. Yok twit atayım destekle görüşeyim. Açarsın servis talebi götürür verirsin cihazı 1 hafta sonra gelir cihaz oynamaya devam edersin. Yok one x gelebilirmiş vs bak sana şunu diyeyim hiç bir zaman Ms alt ürün göndermiyor. Ama üst ürün geliyor. 8. nesil garantili gamepad yollarsan 9. nesil güncellenmiş seriden gönderilir. One S alırsın bozulur tamir edilmiş one s bulamazlarsa Series S gönderilir müşteri memnuniyeti için üst ürün gönderimi olur. Tersini yapmazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 1 Mart 2023; 19:48:27 >
  • 2014 den beri xbox kullanırım. genelde ps tarafındayım ama xbox da sorun olsa kayıt açtırıp ups kargo ile gönderip sıfırını almışlığım oldu 2-3 kez. dediğiniz şeylerle hiç karşılaşmadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.