Şimdi Ara

Xbox Series S'in Ağustos Ayında Duyurulması Bekleniyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dijital alan adamın ne suçu varda düşük özellikli olanı almak zorunda, yapıyorsan ps5 gibi ikiside aynı özellikte olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Bu da demek oluyor ki, yeni nesilde oyunlar bu konsola göre optimize edilecek. Evet one x ile kıyaslanamaz bile , 4 tflopsluk bu konsol yeni mimari olduğu için, 6 tf'lik one x'in içinden geçecek. Ama grafik kalitesini bu konsol belirleyeceği için, beklenen grafik sıçramasını beklememek lazım.
    Çok doğru bir tespit yapmışsın, MS bu konsolu 250 300 dolar gibi bir fiyattan konumlandıracaksa, Sony de kendi konsolunu bunu dikkate alarak fiyatlandırmak zorunda kalacak.

    Oyun grafiklerinde maalesef bu neslin belirleyici konsolu da bu olacak eğer çıkacaksa. İnşallah çıkmaz diyelim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma bir proje bence.Yapımcılar Oyun gelistirirken en düşük konsol üzerinden geliştirmek zorunda kalacaklar.Buda Xbox Series X perrformansını öldürücek.Gene ps5 en iyisi olucak.Yapımcılara opsiyenel secenek sunucaklarmı acaba yani yapımcı için saçma sapan maliyet ve performans açısında zorlama yapıcak iki farklı teknik özelliğe sahip konsol olmaz o iş Ms tam iyi iş yapıyor derken gene kendi ayağına sıkma girişimine başladılar hayırlısı bakalım.Senden Oyuncular Xbox series x gücünü kullanan kaliteli Oyun bekliyor kalkıota daha ucuz olucak die teknik donanımı daha zayıf bir konsol değil.Bunlar nasıl pazar analizi yapıyor onuda anlamış değilim Yani Oyun işi lüx tüketim Oyun oynayacak adam gider en yüksek performansı veren cihazı ister fiyatı 100 dolar daha ucuz olucak die saçma sapan iş ortaya koyuyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Saçma bir proje bence.Yapımcılar Oyun gelistirirken en düşük konsol üzerinden geliştirmek zorunda kalacaklar.Buda Xbox Series X perrformansını öldürücek.Gene ps5 en iyisi olucak.Yapımcılara opsiyenel secenek sunucaklarmı acaba yani yapımcı için saçma sapan maliyet ve performans açısında zorlama yapıcak iki farklı teknik özelliğe sahip konsol olmaz o iş Ms tam iyi iş yapıyor derken gene kendi ayağına sıkma girişimine başladılar hayırlısı bakalım.Senden Oyuncular Xbox series x gücünü kullanan kaliteli Oyun bekliyor kalkıota daha ucuz olucak die teknik donanımı daha zayıf bir konsol değil.Bunlar nasıl pazar analizi yapıyor onuda anlamış değilim Yani Oyun işi lüx tüketim Oyun oynayacak adam gider en yüksek performansı veren cihazı ister fiyatı 100 dolar daha ucuz olucak die saçma sapan iş ortaya koyuyorlar.
    Rtx 2060 ile Rtx 2080 ti Aynı grafiktemi oynuyorlar.. Pc yapımcıları Rtx 2060 a ayrı Rtx 2080ti ye ayrımı oyun yapıyorlar.. Oyunu en tepeden yaparsın Series S e gtafik ayarları kısık şekilde basarsın Diski veya Yazılımı ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O işte öyle olmuyor Bir Grafik Tasarımcısının Garafik tasarlarken Rtx 2080 ti seviyesine göre detaylı tasarlamak varken Rtx 2060 ayarında tasarlaması var Senin dediğin olay çözünürlükte ışoklandırma pixellerde ve fps akışında ortaya çıkıyor.Yaratıcın özgürlüğünü kıstlamadır iki faklı teknik donanım.En güçlesinde hayel ettiği birşeyi yapacakken en düşük teknik donanım on engel olmuş olucak belkide.Önemli olan grafik motorları tabiki Unreal 4 le Unreal 5 bir değil ama fark etmez Düşük donanım işin içine girdiği zaman yeni nesil kriterleri aşağa çekilir Ps 5 exc lerinde kaliteli Oyun görmeye devam ederken Ms düşük konsolunda Oyuncuk görmeye devam edersiniz artık.Aradaki fark orda ortaya çıkar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    O işte öyle olmuyor Bir Grafik Tasarımcısının Garafik tasarlarken Rtx 2080 ti seviyesine göre detaylı tasarlamak varken Rtx 2060 ayarında tasarlaması var Senin dediğin olay çözünürlükte ışoklandırma pixellerde ve fps akışında ortaya çıkıyor.Yaratıcın özgürlüğünü kıstlamadır iki faklı teknik donanım.En güçlesinde hayel ettiği birşeyi yapacakken en düşük teknik donanım on engel olmuş olucak belkide.Önemli olan grafik motorları tabiki Unreal 4 le Unreal 5 bir değil ama fark etmez Düşük donanım işin içine girdiği zaman yeni nesil kriterleri aşağa çekilir Ps 5 exc lerinde kaliteli Oyun görmeye devam ederken Ms düşük konsolunda Oyuncuk görmeye devam edersiniz artık.Aradaki fark orda ortaya çıkar.
    Bal gibide olur Xbox Onex ile Xbox one için Çıkan oyunlar aynımı sence grafiği. Yapımcı En üst düzeyden oyunu Tasarlar Harika şekilde Xbox Locakrta 1080p 60 fps modlar ayarlardan ..
    Misal Assesin Creedd Xbox one da baya düşük görünecekken Xbox Series X te harika grafikte görünecek.. Sence yapımcı her 2 konsola Ayrı ayrı mı yaptı Tabiki hayır oyunu yaptıktan sonra grafik ayarlarını düşük konsala uyarladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 30 Haziran 2020; 14:57:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eski nesil One X bundan guclu ama 2 yil sonra oyun destegi kesilecek. Android cihazlardaki guncelleme almama muhabbetine dondurecekler konsollari...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben anlatamadım sana ya sen anlamak istemiyosun.Evet düşük ayarlarda çalışır ama yapımcının yaratıcılık özgürlüğünü kısıtlar.Dediğim aradaki farkı gene Ps5 in exc oyunlarında görücez.Düşük ayarlarda oynaman farklı birşey.Bana bunu bilgisayar mühendisi bir abimiz söyledi Her Oyunu düşük ayarda oynarsın ama önemli olan teknik değerler.10.20 Telfoprosa seviyesinde Oyun yapmak var 4 küsürde yapmak var birde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 30 Haziran 2020; 16:32:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Mesajımı Alıntılayan Ve inad eden Sensin Örnek verdim Umuramamışsın bile Mühendis abine selam söye. Grafik mühendisi..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk önce sen benim mesajımı alıntıladın bende cevap verdim.Evet belli oluyor seviyenden üslubudan eminimki öyledir.Bu konuyu daha öncede birisiyle tartışmıştım bana destek olan çıkmıştı konu bilgisine sahip olan.Demek istediğimi anlamıyorsan bu benim problemim değil Düşük donanım olduğu zaman yapımcının yaratıcılık alanını kısıtlar.Okadar yapımcı boşa söylemedi hatta Ps5 kod yazmak çok kolay işimizi ve sanatımızı kolaylaştırıcak die 3 Tane yapımcı açıkalam yaptı benim söylediğim yanlış değil yani kısacası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    İlk önce sen benim mesajımı alıntıladın bende cevap verdim.Evet belli oluyor seviyenden üslubudan eminimki öyledir.Bu konuyu daha öncede birisiyle tartışmıştım bana destek olan çıkmıştı konu bilgisine sahip olan.Demek istediğimi anlamıyorsan bu benim problemim değil Düşük donanım olduğu zaman yapımcının yaratıcılık alanını kısıtlar.Okadar yapımcı boşa söylemedi hatta Ps5 kod yazmak çok kolay işimizi ve sanatımızı kolaylaştırıcak die 3 Tane yapımcı açıkalam yaptı benim söylediğim yanlış değil yani kısacası.
    Diyorumki Yapımcı Üst seviyeden Oyunu yapar Ve Xbox Lokart a Ona göre Oyunu Portlar Bu Eskiden olduğu gibi ps3 zor cell işlemciden Xboxa portlama gibi değil.. Aynı iki mimariye Sadece grafik settings Default yerine low default ile diski basmak mesele sadece Bu Anlamamak neden nedir olay.. Ps5 konusunu x box series konusu artık dünyada globalde takip eden Hatta Türkiyede Sony tanıtım Tarihini Herkesten önce veren ilk kişiyim( bknz ps5 ana konu ) .Emin ol araştırmadan söylemem..İki Adet x86 tabanın Portlanması Çocuk oyıncağı Buna emin ol 👍👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başlığa gelip "one x den güçsüz hehehe höhöhö" yazan adamların arasında bsc nin gedikli yorumcuları var. Bu adamların hiç bir şey okumadan, bilmeden fikir beyan ettiklerinin en güzel örneği bu konu olmuş. Adam yeni nesli teraflops farkı sanıyor, series x ps5 den güçlü deyince de "ama ssd ama mimari şu bu" diye ps5 güzelliyorlar.
    Bu makine 1080p için çıkıyor, 4k çözünürlük makineleri 1080p ye göre kat kat yoruyor. 4k oyunu sadece 1080p ye düşürsen bile büyük ihtimalle bu makine rahat rahat çalıştıracak güce sahip olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

    Hâli hazırda 6.0 TFLOPS'luk Xbox One X var zaten. Bu ne diye çıkıyor ki 4 TFLOPS ile ?
    36.000 mesajında bunun gibi boş sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Seni geçmek ne mümkün
  • Sen bana diyorsun Ankara ben sana diyorum İstanbul neyse aradaki farkları çıkınca görürüz artık.Ps 5 bu neslide dede götürür görürsünüz gene :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Sen bana diyorsun Ankara ben sana diyorum İstanbul neyse aradaki farkları çıkınca görürüz artık.Ps 5 bu neslide dede götürür görürsünüz gene :)
    Zaten Mesele Rekabetin Çetin olması , Ps5 bu nesilde Götürür ama 80 e 40 değil 90 70 gibi olabilir Fakat Xbox Series X muliplatform oyunlarında Önde olabilir.Ben Şahsen Kafa kafaya heyacanlı Bir nesil bekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.