Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.845
Cevap
379
Favori
1.611.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Olur mu hocam! Allahın günü sıkıntıdan yabancı videolara baktım. Bu nedir böyle diye gülerek kutu açmalardan tut da küçük eniştevari yakıştırmalara kadar, çöp bu, bu da gerekli miydi şimdilere kadar (200 dolar/euro çok da önemli değil onlar için tabi) herşey vardı.
    Ama bizim ülkeyi düşünüp tasarlamışlar diyebileceğimiz cihaza bizde de tükaka yapılması da gerçekten şaşırtıcı. Şu kriz ortamında bu kadar X alan/savunan varsa da ya son papellerini harcıyor ya da işleri gerçekten tıkırında.
    Ha bu arada S çöptür diyenlerde başı çeken yabancı. Review tech usa. Daha önce de atmıştım fotosunu; yine atayım. Gözümüz kirlenecek biraz ama güleriz umarım az da olsa



    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yani neden bu kadar kesin çizgileri oluyor ki bu işin? Neden ana konsol olamıyor? Dünyadaki her konsol sahibi her gün 5-6 saat oyun mu oynuyor sanıyorsunuz?

    Mesela hafta içi çalıştığı için vakit bulamayıp haftasonu arkadaşlarıyla 3-4 saat FIFA, Pes vs. oynayanlar sizce konsol sahiplerinin kaçta kaçıdır? Ya da evde bulunsun çocuk takılır arada fırsat bulunca da ben oynarım ya da biz oynarız diyen ebeveynler?
    Ya da sizce oyun oynayan insanların kaçta kaçı için 4k/60fps asla ödün verilemeyecek bir unsurdur?

    Siz konsol sahiplerini hayatını oyunla geçiren insanlar gibi görürseniz elbette böyle iddia edersiniz. Kimse S almaz dersiniz. Ama ben fiyatından bağımsız S almak istiyorum. Çünkü 50 çeşit oyun oynamıyorum. 4K benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Evimde 4K TV yok ve almayı da düşünmüyorum. Gerek duymuyorum. 25 senedir PC'de oyun oynarım daha 1 kez kaç fps diye bakmışlığım yoktur. Banane yahu. Gözüme iyi görünsün yeter. Haftada en fazla 7-8 saat vakit ayırabilirim oyuna. Bir işim, eşim ve çocuğum var. Dünyada benim gibi milyonlarca insan var.
    Oyunu sadece eğlenmek için oynarsanız emin olun oyun iyi olduktan sonra 30fps de yeter 1080p de. Hee gerçekten hardcore bi oyuncuyu bence konsol zaten kesmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Dostum yazdığın cümlede öznelin ö'sü yok kusura bakma. "Biz ölü doğdu demiyoruz, zaten ölü doğdu" ne demek? Bu cümle sence öznel mi? Statement yapıyorsun direkt "bu konsol ölüdür, asla ana konsol olamaz" diye. Konsolun sunduğu şeyleri bilip bilmeden yorum yapıyorsun herkes adına. Konsolun "ölü" doğduğu vs. bir durum yok ortada. Benim gibi 4K vs. umursamayan oyuncular için harika bir yeni nesile giriş konsolu aksine.

  • 1080p 60hz monitör...ok
    Şarjlı piller ...ok
    Priz dönüştürücü...ok
    3 yıllık gamepass ultimate...ok

    Ben hazırım Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proprietor

    664 gb boş alanı alanı olan ps5 dert yanın bence siz Microsoft yeni nesil oyunlarda daha az yer kaplıyorda s de ps5 de ise séries x île Aynı miktarda yer kaplıyor

    Büyük ihtimalle en fazla 1-2 oyun fazla yukleyebilirsiniz

    Yani ps5de 1 tb ssd bile koymayan sonyi övüp burada microsofta sallıyorsunuz

    PS5'te 664 GB alan olduğu doğrulanmadı bu bir.



    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen


    Bu görselden örnek vereceksen görselin altındaki mouse imleci maalesef "leak" yapan arkadaşın ucuz numarasını bozmuş bu iki.


    PS5'te 664 GB olduğunu varsaysak bile sen heralde Series X'de 1 TB olunca onun tamamı kullanılabilir sanmışsın ama üzgünüm onun da 802 GB'ı kullanılabiliyor ki daha PS5 SSD'si ile Series X SSD'si arasındaki seviye farkına girmiyorum bu da üç.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolos

    Dostum yazdığın cümlede öznelin ö'sü yok kusura bakma. "Biz ölü doğdu demiyoruz, zaten ölü doğdu" ne demek? Bu cümle sence öznel mi? Statement yapıyorsun direkt "bu konsol ölüdür, asla ana konsol olamaz" diye. Konsolun sunduğu şeyleri bilip bilmeden yorum yapıyorsun herkes adına. Konsolun "ölü" doğduğu vs. bir durum yok ortada. Benim gibi 4K vs. umursamayan oyuncular için harika bir yeni nesile giriş konsolu aksine.

    Konsol ölü doğdu hocam. Paran olsa Series X alırdın. Bu gerçekle yüzleş bir an önce.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

    Bu mesaj silindi.

    Sebebi belli fırsatçı çok misal kolonya bir günde 10 liradan 100 tlye satar kimsenin 30 a almasını istemez. Senin ucuza bişey almanıda istemez. Bu art niyetli ve boş muhabbeti başlayan kişilere tek sorduğum şu kendilerine ait kullandıkları bir otomobilleri var mı? Varsa otoyolda giderken kendilerinden saha düşük modele binen kişilerede bu düşünce ile mi bakıyorlar?


    Alt tarafı keyif için kullanılan basit bir alet için yıllardır aylardır günlerdir saatlerdir boşu boşuna yazıp durdunuz. Alt tarafı teneke bir kutu kimsenin toplumdaki statüsünü belirlemez net...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gerçekten merak ediyorum amaçın ne.kendi satın alım kararırın doğruluğu ispat etmeyemi çalışıyorsun.ben 22 yıl PlayStation kullandım ve şimdide series s aldım ve gayet memnunum.sana mı danışsaydım almadan önce la havle...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Param var zaten dostum ihtiyacım o yönde olsaydı Series X alırdım zaten. Sen paramın olmadığını da engin bilginle anladın herhalde? Neymiş demek ki bu mesajından da anladığımıza göre öznel konuşmuyormuşsun değil mi? Anlatamıyorum sana herhalde benim 4K, 120fps vs. umrumda değil, ihityacım olmayan bir şeye neden ekstra 200$ daha vereyim?

  • Bu da 660 yazıyor bundan bahsetmiyorum ama sen ne sanıyorsun 800 gb boş alan mı olacak ps5 de ya bir git başkasıyla dalga geç en fazla series se göre 1-2 oyun fazla yukleyebilecek Burda artistlik yapıyor

    Yükleme zamanları gelince göreceğiz ssdler ne durumda

    Neyse sen Ps konunan git 800 tl ver bir oyuna

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hadi sen ps5 konusuna geç kimse kimseye karışamaz istediğin gibi gezinirsin okey ama boşver karışıklık çıkmasın.

  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Ben yazacaktım tam. Neden 1080p konsolu ana konsol olamıyor? İlla native 4k olmak zorunda mı ana konsol? Hepimizin televizyonu oled-qled 10-20 bin tllik modeller sanki. Ya da monitörleri uçan kaçan türden. Nedir bu hırs arkadaş. Alın aşağıda gears karşılaştırması. Ortadakini oynayan göz kanamasından ölecek sanır duyan da.

    https://www.youtube.com/watch?v=pXZRdkrkV64&feature=youtu.be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu dakikadan sonra bu konuda ps logolu herkesi blokluyorum. Çünkü elle tutulur tek bir harf yazdıkları yok. Gereksiz yazı okuyarak değerli zamanımı boş yere hatcamak istemiyorum artık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolos T kullanıcısına yanıt
    Ya sanıyorlar ki hepimiz oyunla yatıp kalkıyoruz. Gece gamepade sarılıp uyuyoruz. Bugün Sony ya da Microsoft 100 dolara sadece Fifa, Pes çalıştıran konsol çıkarsın insanların yarısı onu alır. Bunu anlamıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasin.10 Y kullanıcısına yanıt
    İcinden cikan piller sarj olmuyor mi hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parası olsa X alacağı bu konsolun ölü olduğu anlamına nasıl gelebilir ki? Bunu almış sonuç itibarıyla. Biz de aldık. Çoğu kişi aldı. Aldık bunu biz. Yaşıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ölü doğan çıkış oyunu olmayan xbox, Pisicilerin çıkış oyunu gow2 sankiXbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.