Şimdi Ara

Xbox Series S 2. El alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar, yaklaşık bir haftadır yaptığım araştırmalar sonucu Xbox Series S almaya karar verdim ancak 2. El almakta tereddüt yaşıyorum.

    Almayı düşündüğüm ilanın fiyatı yaklaşık 4800₺, halen 10 ay garantisi devam etmekte ve herhangi bir problemi yok gibi duruyor. Yarın elden kontrol etmeyi planlıyorum.


    Sizce Sıfırını 6700 Liraya Amazon'dan mı almalıyım ? Amazondan almamı önerirseniz Prime Day indirimlerinde fiyatı düşme ihtimali var mı bekleyeyim mi?


    Eğer 2. El ilanını almamı öneriyorsanız nelere dikkat edeyim? Konsolun neyini test edeyim ? Konsol piyasasında yeniyim ve bildiğiniz üzere para değerli boşa harcamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtalan_Ekspres -- 13 Temmuz 2022; 1:16:14 >



  • Hocam çok anlamamakla birlikte yaklaşık 1 senedir Series S kullanıyorum kendimce bir kaç yorum yapayım.
    Ben olsam;
    Öncelikle konsol ile birlikte gelen game pad'in tuşlarına ve özellikle sol analog tuşuna bakardım o tuşun aşınma/yıpranma durumu konsolun ne kadar süre açık kaldığı/ kullanıldığı hakkında iyi kötü detay verir. Konsol çalışırken fan sesine bakın bir oyun açın grafikleri iyi olan far cry 5, gears 5 vs konsolun yük altındaki durumunu görebilmek için.
    Series S joystick dışında kolay kolay arıza yapan bir cihaz değil tâbi belli de olmaz sıfırı ile arasında 1900 TL fark da az değil. Siz bilirsiniz 4800 güzel fiyat. En azindan beğenmezseniz zarar etmeden satma imkanınız olur.
    Ben çok kullanma imkanı bulamamakla birlikte genel olarak memnunum. Yine de son karar sizin Amazon indirimleri sonrası 2. elde anlastiginiz fiyatlara bulurum diyorsanız indirimleri de bekleyebilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt

    Hocam yanıtınız için çok teşekkürler. Söylediklerinizi dikkate alıp yarın elden bakacağım inşallah sıkıntısız problemsiz alabilirim.

  • Konsol sağlam ve yeni bir konsol. Kronik bir problemi yok. Ama kontrolcüyü test edebilirsiniz. Playstation ve Xboxlarda konsoldan ziyade kontrolcüler çok hassas. Analoglar çekme/drifting yapıyor mu mesela ona bakın. Oyunda sizden bağımsız hareketler yapıyorsa o analog bozuktur. Onunda dışında bakacak çok fazla birşey yok. Series S güzel sağlam cihaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mart ayinda ikinci el aldim 4000 tlye microsoft garantili suan itibari ile 1 yilini yeni doldurdu test edip aldim gayette temizdi joyistik ilk gunkü gibiydi, aldigim arkadas rtxli 2060 li bir toplamis buda bosa cikinca fiyatta makul olunca aldim tabi 5000 den indirdim 4000 e pazarlikta önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce gamepaddeki tetik tuşlarındaki hassasiyetten anlayabilirsin. Hassaslık ne kadar azalmışsa o konsol o kadar fazla kullanılmıştır.


    2. olarak Series s kontrolcüsündeki tetik tuşları aşırı leke tutuyor. Çok oyun oynayan birinden alacaksan mesela sağ tetik tuşuna bakabilirsin .


    3. olarak cihazdan ne kadar oynandığını anlayamazsın, tek çare kontrolcüyü incelemek

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.