Şimdi Ara

Xbox özel oyunu Gears of War'un tasarımcısı yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox özel oyunu Gears of War'un tasarımcısı yeni bir oyun üzerinde çalışıyor



    Hem Xbox'ın hem de oyun dünyasının en popüler ve en önemli oyun serilerinden biri olan Gears of War serisinin tasarımcısı Cliff Bleszinski, yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Daha önce PlayStation'a özel oyun yapan Kojima'nın yeni oyunu Xbox'a özel olabilir



    CliffyB olarak da tanınan ilk üç Gears of War oyununun tasarımcısı olan Cliff Bleszinski, şahsi Twitter hesabı üzerinden yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. Kendisi oyun sektöründe kesinlikle önemli isimlerden birisi ancak ne yazık ki 2018 yılında oyun sektörüne bir ara verdiğini açıklamıştı. Son açıklamasına göre de sektöre yeniden döndüğünü söyleyebiliriz.



    Twitter üzerinden bazı yeni şeyler üzerinde çalıştığını açıklayan Cliff Bleszinski, ne yazık ki oyun hakkında hiçbir detay paylaşmadı. Ancak takipçilerinin sorduğu sorulara verdiği cevaplar üzerinden yeni oyunun, Gears of War serisi ile bir alakası olmadığını anlayabiliyoruz. 



    Büyük ihtimalle oyun da geliştirme aşamasının çok başında. İlerleyen süreçte umuyoruz ki oyun hakkında daha fazla detay öğreneceğiz.




    Kaynak:https://www.gamesradar.com/gears-of-war-designer-cliff-bleszinski-is-working-on-a-new-game/







  • Lawbreakers gibi müthiş olabilecek bir oyunu aptal kere aptal kararlarla mahvettikten sonra kaçtı Cliff. Ama Geow'un yaratıcısı her zaman umut var umarım akıllanmıştır. Özellikle ilk Geow çıkış zamanında ortalığı darma duman etmişti. Xbox 360 satışlarının çoğu bu oyun sayesinde olup sonra diğer kaliteli oyunlarla vurup geçti nesli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Nisan 2021; 23:5:36 >
  • Ya bu herif oynamamiz için üzerine para verse oynanmaz, Lawbreakers balonu elinde patladı gitti, bu herifi Gears of war serisiyle birlikte anmak seriye hakaret olur bu saatten sonra.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.