Şimdi Ara

Xbox Oyun Konsolu =ARAL= Farkıyla Artık Türkiye’de!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft Türkiye tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan çok özel lansmanda, Xbox oyun konsolunun Türkiye’de 19 Kasım tarihinden itibaren resmi olarak satışa sunulacağı duyurusu yapıldı. Aral olarak Xbox distribütörlüğüne uygun görülmemizin gururunu ve heyecanını yaşamaktayız.

    Eğlenceyi sıra dışı bir oyun deneyimine dönüştüren Xbox’ın Türkiye pazarını gelmesini oyunseverler adına kutlarız. Xbox’un Türkiye’deki yerini alması ile birlikte, pazarın her geçen gün gelişeceği kanaatindeyiz.

    Xbox’ın Türkiye oyun ve konsol pazarına girmesi ile birlikte oyun dünyasının yakından tanıdığı Halo 4, Gears of War, Forza Horizon gibi Xbox’a özel hit oyunlar, diğer taraftan KINECT ‘e özel geliştirilen Fable The Journey, Dance Central 3 ve Nike Fitness oyunları ile farklı yayıncıların Xbox formatındaki tüm oyunları da geniş çeşitlilikle raflardaki yerlerini almaya başladı.

    Xbox’ın Türkiye oyun pazarında yerini alması ile birlikte oyunculara Türkçe telefon desteği ve garanti hizmeti de sunulacak. Diğer taraftan Xbox oyun konsolunun ve Xbox Live’ın tamamen Türkçe olması Microsoft’un bu konuya olan desteğini ve pazara olan inancını açıkça göstermektedir.

    Kaynak:BSC







  • Microsoft Türkiye ye kendi gire bilicek güçü varken ARAL gibi türk oyun sektörünü bırakın gelışmesine yardımcı olmayı gerçekleştirdigi fiyat politikalarıyla insanları kopya ya yada spot magazalarına yonlendiren bir firmaya kendını teslım etmesı gerçekten anlaşılır gibi degil zaten daha öncede sölemiştim.

    Bu TAMER ÖZMEN denilen adam dan bir caçık olmaz neymiş onümüzdeki 2 yıl içinde türkiyede lider olucaklarmış sen Aral ile İş birligi yaparsan bırak lider olmayı koltugundan olmazsan iyidir

    olan gene bizlere oluyor bu insanlar neden gerçekleri görmüyorlar neden kullanıcıları dinlemiyorlar anlamış degilim yazık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 23 Kasım 2012; 15:51:21 >
  • bu aral ne ya böyle? sony türkiye varken; sony'nin oyunlarını getirir fahiş fiyattan satar; microsoft türkiye varken xbox360'ı ve oyunlarını bunlar getirir satar.
    neden kimse bu aral'a bi dur demiyor. markaların türkiye temsilcilikleri varken nasıl oluyor da araya fazladan bir "aracı" olarak girebiliyor?

    kim bu aral? kim var arkasında?
  • Öbür konuya yazdım burayada yazıyım

    Şimdi xboxın reklamı olur türkiyede xbox yaygınlaşmaya başlarsa o zaman görün siz kazıkçı aralı... şimdi bi oyundan %250 kar eden firma talep yükselince neler yapar kimbilir.

    Xboxın türkiyede gelişmesinini önünde duran en büyük engel ne vergilerdir, ne gümrük mevzuatıdır, ne reklamın yapılmamasıdır... En büyük engel para hırsından gözü dönmüş, oyunları %15 %20 karla satmak yerine, piyasada tekel olduğu için (yeni çıkan 100 tl lik oyunları 200 tlye satmalarını geçtim) bilmeyene, oyun piyasadan haberi olmayana american secret service gibi geow 1 gibi 6 senelik 10 dolarlık oyunları 170 tlden (abartı değil gerçek) geçirsem bana yeter mantalitesinde olan araldır...

    Microsoft en büyük hatasını baştan yaptı. Benim beklentim vardı ama aral kelimesini duyunca tüm beklentilerim sıfıra indi açıkçası... En son araldan diablo almıştım yıl olmuş 2012 doru düzgün çalışan internet siteleri oyun sipariş sistemleri bile yok. bi siteden sipariş verip başka siteden kargo takibi yapıyodunuz. diablo önsiparişleri artınca serverları göçtü login olamadınız, oldunuz siparişiniz gözükmüyodu vs...

    Microsoft türkiye kendi ipini kendi çekmiş başka bişi denmez...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 23 Kasım 2012; 16:12:01 >






  • Kısacası yandık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 23 Kasım 2012; 16:03:47 >
  • Aral farkı demek ? Neremle gülsem bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N'DexteR

    Aral farkı demek ? Neremle gülsem bilemedim.

    Sen yine normal yollardan ağzınla gülde seyir zevkimiz bozulmasın
  • şaka gibi
  • Kan emici Aral'dan kurtulunmadıkça, Türkiye'de oyun sektörü gelişmez.

    Black Ops 2'nin fiyatı 190 TL.

    http://www.aralgame.com/oyun/x360-call-of-duty-black-ops-ii.html

    Oyunu üreten firmanın ve dağıtımcı Activision'un tavsiye ettiği satış fiyatı(RRP) 60$ iken(108 TL), 190 TL'ye satılması... Buna ticâret değil de, başka bir şey denilir sanırım. Neredeyse %100 kâr var ortada.

    Korsan kullanın arkadaş. Kendim orijinal kullanmama rağmen destekliyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 23 Kasım 2012; 16:53:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Türkiye hiç olmazsa Sony'nin kendi stüdyolarının yaptığı birinci parti oyunları kendi getiriyor onları Aral'a havale etmedi.Microsoft kendi exclusivelerinide Aral'a teslim etti.Buna argoda bi tarafı teslim etmek denir.Microsoft Türkiyeye girdide ne oldu?250 adet stoklu Türkiye genelinde 1 dükkanda 1 günlük kampanya,başka?Bitti..

    Microsoft an itibarıyla Türkiye pazarına resmen değil ismen girmiştir.O kadar lansmana lunsmana gerek yoktu biz Türkiyede distribütörlüğümüzü resmen Arala verdik ne haliniz varsa görün demesi yeterliydi.
  • bu microsoft genel müdürü TAMER ÖZMEN denılen adamdan anca bu beklenırdı 2 3 gun once bır konuda yazmısdım (bu adamı hıc sevmedım guven vermıyor dıye ama umrarım ıyı seyler yapar )demıstım ama demekkı soledıklerımde haklı cıktım bu adamdan cacık olmaz bakın gorun bu yaptıgı hata onu o koltugundan edıcek ne microsoft a nede bize hiç bir faydası yok bu olayın

    Elektronik magazalar zaten paralel ıthalat ıle bızı cıhazı ve oyunları sunuyorlardı madem sen turkıyeye gırıyorusun ve tek sony gıbı tek gırme gucun varken ne dıye ınsanların nefret ettıgı bır fırma ıle el sıkısıyorsun ıste türkiyede analız yapmadıkları kullanı onerilerini dinlemedikleri daha dogrusu türkiye hakkında hiç bir fikri olmayan ınsanlar var en yukseklerde oda napıyo ısın kolayına kaçıp ARAL ile anlasıp ısın ıcınden cıkıyor

    2 3 sene sonra karşımıza kıcıp bız elımızden genelı yaptık ama vb vb deyıp gene bızı ve korsan pıyasasını suclıcaklar bakın gorun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 23 Kasım 2012; 16:49:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ylönen

    quote:

    Orijinalden alıntı: N'DexteR

    Aral farkı demek ? Neremle gülsem bilemedim.

    Sen yine normal yollardan ağzınla gülde seyir zevkimiz bozulmasın

    Kapa sen gözlerini yavrum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

    Kan emici Aral'dan kurtulunmadıkça, Türkiye'de oyun sektörü gelişmez.

    Black Ops 2'nin fiyatı 190 TL.

    http://www.aralgame.com/oyun/x360-call-of-duty-black-ops-ii.html

    Oyunu üreten firmanın ve dağıtımcı Activision'un tavsiye ettiği satış fiyatı(RRP) 60$ iken(108 TL), 190 TL'ye satılması... Buna ticâret değil de, başka bir şey denilir sanırım. Neredeyse %100 kâr var ortada.

    Korsan kullanın arkadaş. Kendim orijinal kullanmama rağmen destekliyorum artık.


    Korsan kullaninca olay oluyor. Canıma deysin 7 liraya oyun alıyorum.Sana bir kurus koklatmiyorum ARAL ORAL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hayda sevinçler kursakta kaldı
  • 190 TL karşılığında 1 oyun alacak kadar kim zengin bu ülkede ? Anca anne babasına yalvarıp bi oyun alan 12 yaşındaki kardeşlerimizi saymıyorum bile.
  • Xkey rulz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna korsan kullanmıyoruz!!!!RGH sayesinde dvd parası bile vermiyorum.
  • korsana hep karşı çıktım ama artık bende pes ettim.
    hayatımda böyle saçma bir karar görmedim.
    hem tamer denen sahsiyet yırtınıyor bunca yıl gelmemesinin sebebi korsandır diyor hemde şu yaptğına bak
    valla sopalık bunlar.
    korsana devamm.hatta az önce başladım torrent oyunları indirmeye.
  • ARAL kısaca bize oral yapıyor
    Korsancıya karışılmaz bu saatten sonra. Microsoft istediğini yapsın tr'ye Oyunlar araldaysa hiç kusra bakmasın.
    Orjinal oyunuda aral'dan alan bizden değildir.
  • Kadıköy pasajlarındaki esnaf kazansın korsan korsan.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.