Şimdi Ara

Xbox one x ve kardeşlik vs pc

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 3000 tl bütçem var ve ya xbox one x yada pc alıcam.oyun oynamayı çok severim.single player oynamadığım bir kaç oyun var.şimdi kardeşlikle 300 tllik bütçe ile nerdeyse tüm aa oyunları oynayabilirim.oynadıktan sonra satabilirim.bana baya mantıklı geldi.ama malum burası türkiye 100 tl için 20 takla atan varken kardeşlik yapıcam diye dolandırmaktan korkuyorum.Kardeşlik kullanan varmı yada

    Pc mi xbox one x mi yardımıncı olursanız sevinirim

    3000 tlye rx570 ekran kartlı pc en az 3 yıl giderken acaba xbox one x 3 yıl gidermi....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bilgisayar al. Xbox’ın tek avantajı Gamepass’ti, o da PC’ye geliyor. PC’deki gamepass oyunlarını multiplayer oynamak için gold almak zorunda olmadığını da düşünürsek avantaj PC’ye geçiyor.

    Hesap alıp satmak konusunda dolandırılmayı kafana takma bence. Yaklaşık beş altı aydır buradayım. Yedi sekiz oyun aldım şimdiye kadar. Dolandırılmadım henüz. Dolandırılmayacağın anlamına gelmiyor tabi bu ama aldığın oyunların yarısında dolandırılsan bile karda olursun, mağazada oyun fiyatları öyle bir yerde şu an. PS4’de bi tomar para saydığım BFV’i burada 40 liraya aldım, 50 liraya Dirt 2 aldım. Birinde dolandırılsam ne olur. Bir iki kişiye büyük paralar yatırmadığın sürece üzülecek kadar dolandırılabilmen zor.

    X en az 2 sene daha gider, belki üçüncü sene bazı oyunlar pas geçmeye başlayabilir. X 570’den çok çok daha iyi sonuç verir bu arada 4K tv varsa evde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    x i seçmemım tek sebebi 2017 yılında çıkması ve ortalama konsol ömrüne bakınca 5 yıl beni götürür demesi.4k tv yok ve full hd benim için yeter.X tıpkı ps4 gibi 2-3 yılda ömrünü tamamlıcaksa almamım hiç bir mantığı yok.Aslında bakarsanız PC sistemi rx570 ekranlı en az 4000 tlyi buluyor.Monitor dahil.X box şuan 2800 ve arada 1200 tl var.Yeni çıkan oyunları low-medium arasında oynamadan 3 yıl götürmesi pc için çok zor...Bakalım kardeşlik konusunda sıkıntı yoksa xbox x tarafına daha sıcak bakıyorum
  • Gamepass + kardeşlik sistemi dolayısıyla Xbox One X öneririm.
  • 1 senelik gold üyeliği kardeslikle 130 liraya fln halledersin hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu e3 te yeni bir xbox konsolu duyurulmazsa one x alın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.