Şimdi Ara

Xbox one x mi? Nintendo switch mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,

    Bir yandan switch'in tasinabilir ozelligi, pokemon ve zelda beni cezbediyor, diger yandan da xbox in ozellikleri; yakinda mouse ve keyboard destegi de gelecekmis sanirim.

    Arada biraz fiyat farki da var tabi, yine de kararsiz kaldim siz ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Xbox almak bu nesilde çok mantıklı değil , oynadığınız oyun türlerine göre değişir bu sorunun cevabı. Daha önce PS4 ,Xbox one s sahibi oldum ikisinide sattım zaten masaüstü GTX 1060 kız bir sisteme sahiptim açıkçası o konsolları açma gereği dahi duymadım ... Switch aldım kullanması çok keyifli fifada atarm paladinste oynarm marioda takilirim tasirimda tvyede bağlarım derseniz switch mantıklı.. sadece sağlam bir call of duty ve birkaç yarış oyunu gelse bu konsol efsane gercekten bana PC yi actirtmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ikiside var ikisinden de memnunum . TV’de büyük ekranda güzel en iyi oyunları 4K’da Xbox One X ile keyif alarak oynuyorum . Switch i sadece elde kullanmak için aldım onu da o şekilde keyif alarak kullanıyorum . Yani bu iki konsolda alınır ama birini seçecekseniz kesinlikle One X derim çünkü en iyi çözünürlükte en son ve çıkan tüm iyi oyunları oynayabilirsiniz . Ama elde oynarım gittiğim her yerde oynamak istiyorım diyorsanız tabi o zaman Switch olabilir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para varsa ikisi de olmalı.eğer bütçe kısıtlıysa switch alırım.
  • Biri Mercedes Atego diğeri Porsche 911 yani elma armut kıyaslaması gibi birşey.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ps vita vardı. ama malumunuz sony desteği kesince, kendisini oynatacak oyun olmayınca açıp kullanmanın bir gereği kalmıyor. switch'te durum nedir mesela? bir de multimedya özellikleri ne durumda ?
  • Çok ayrı kutuplarda yer alan cihazları sormuşsunuz hocam.
    Ben şahsen xbox fanı bir insanım. Yani xbox bir yana Dünya bir yana benim için ama işte switchden iyidir vs bir yorum yapmıyorum.

    Şayet görüntüye önem veriyorsanız grafikler vs bunlar sizin için bir kıstas ise zaten xbox one x ile kıyaslanabilecek bir konsol üretilmedi.
    ama elde oyun oynamak istiyorsanız nintendoya özgü oyunlar sizi cezbediyorsa switch de çok cazip.

    Xbox games pass ile aylık üyelik sistemiyle 100 den fazla oyunu ücretsiz oynatıyor fakat üyelik ücretleride ciddi arttı.
    Switch de ise kutulu oyun seviyorsanız oyun almak problem.

    Ben şu an xbox one x i sattım switch i de satmıştım fakat dayanamayıp tekrar aldım.
    Sorunuzdan hissettiğim kadarıyla sizin aklınız her halukarda xbox one x de kalacak gibi o yüzden iyi düşünüp karar verin.
    Switch herkese hitap eden bir cihaz değil fakat meraklısına çok şey ifade eden bir cihaz bunu unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 13 Şubat 2019; 19:5:12 >




  • Her konsola sahibim fakat switch kendini aldırır o kadar net. Yeri apayrı bende. İçerik vs güçlü makine güzel kesinlikle imkan varsa switch bulunmalı diye düşünüyorum.
  • Selamlar,

    Konuyu bir süre sonra tekrar hortlatmış olacağım ama benim gibi arada kalmış arkadaşların da yorumlarıyla ve konsol sahipleriyle birlikte yeniden güzel yorum ve öneriler gelecektir diye umuyorum. Bu aralar ben de ikinci konsol alıp almama konusunu düşünüyorum.

    Önce kendi sistemimi yazayım: PS4 İlk Çıkan Standart Kasa + 65 inç OLED TV'ye sahibim.

    PlayStation Türkiye'nin son dönemde yaptığı terbiyesizlikler ve PSN'deki diğer tüm saçma konular sebebiyle (bilen bilir) konsolu neredeyse hiç açmama raddesine gelmiştim, ta ki RDR 2'ye kadar. Onun da biraz fiyat olarak inmesini bekledim ve normalde digitalden şaşmayan ben sırf bu adamlara olan sinirimden gittim kutulu aldım ve doya doya oynadım/oynuyorum. Bu tip ekstrem oyunlar dışında PS4'ün P'sini bile açasım gelmiyor, ama cihazımı da artık değmez diye satmayı düşünmüyorum ilerde çıkacak exc. oyunlar için.

    Şimdi gelelim asıl konuya, çok uzattım.


    Nintendo Switch ile ilgili kafama takılanlar / görüşlerim:

    - Telefonda, tablette yani kısaca mobil olarak kesinlikle oyun oynama deneyimim yok, çabuk sıkılıyorum ya da küçük ekran bana yetmiyor. Ama çok sürükleyici bir oyunda bu durumu sever miyim bilmiyorum.

    - TV'imin görüntüsü oldukça kaliteli ve boyut olarak da bana çok çok yetiyor. (65 inç)

    - Kendimi bildim bileli oyun ve konsol konularına çok ilgiliyim, her konsolu aldım ve kullandım. Ama bir kez bile Nintendo konsolum olmadı.

    - Nintendo'nun exc. oyunlarını çok merak ediyorum. (Zelda, Mario vb.)

    - Nintendo'nun kutulu/digital oyunları epey pahalı gözüküyor, zorlar mı bilemedim.

    - TV'ye takılı halindeki grafik kalitesi beni memnun eder mi bilmiyorum.



    Xbox One X ile ilgili kafama takılanlar / görüşlerim:

    - Full 4K oyun oynatabiliyor olması çok cezbediyor, TV'im hakkını vermek istiyorum.

    - Game Pass, EA Acess gibi oluşumlar tam bana göre gözüküyor. PSN'e olan nefretim ve saçma oyun fiyatları için geçirdiğim sinir harbini düşününce bulunmaz nimet gibi. Netflix vb. bu tip aylık ödeme yapılan ve bir dolu içerik sunan platformları çok seviyorum.

    - Sıfır One X fiyatı çok pahalı şu an, indirime girmeden alamam, bu konsola karar verirsem beklemek durumundayım.

    - Xbox'daki exc. oyun yetersizliği hatta neredeyse hiç olmaması çok üzücü.



    Kafamdakiler bunlar. Ek olarak şunu da belirteyim, online oyun konusu yakın olduğum bir konu değil. Genelde hikaye modu ve offline olarak oynamayı seviyorum oyunları. O yüzden Nintendo Online Family ya da Xbox Live Gold benim için elzem değil.


    Gönül ister ki herkes her konsola sahip olsun :)

    Epey uzun oldu. Görüşlerinizi merakla bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 4 Mart 2019; 11:22:1 >




  • 65 İnç ekran için Xbox One X alın hocam :) bluray de izlersiniz
  • X box One X ile tv nin hakkini verin derim.
  • Legoloman kullanıcısına yanıt
    Grafik, ucuzluk ve 3'üncü partiyse olayınız Xbox one X. Yok yeni bir sürü exc. oyun farklı bir oyun kütüphanesi istiyorum diyorsanız Switch.

    Eğer iki konsol içinde aceleniz yoksa bekleyin. Switch tarafında belki yeni bir model duyarız her ne kadar sadece elde oynamak için daha ucuz bir sürüm olacağı söylensede mutlaka bu yıl olmasada biraz daha güçlü ve yüksek çözünürlüklü bir Switch birgün mutlaka gelecektir.

    Tabi 65 inç OLED TV'de nasıl bir görüntü verir konsol bilemem. Sonuçta bu cihazın yapabildikleri belli. İyisi direct feed bazı switch exc. oyunlarının videolarını tv'de oynatın böylece az çok bir fikri edinebilirsiniz. Mesela şu linktekileri, sonuçta video olduğundan aynı kaliteyi vermez ama görmüş olursunuz.









  • Çok güzel yorumlar gelmiş, herkese çok teşekkür ederim. TV'nin boyutunu belirtince çoğu kişi 4K olması sebebiyle Xbox'ı tercih etmemi önermiş.

    Henüz karar veremedim, acelem de yok. Bahar kampanyası vs. tadında bir şeyler beklerim gibi duruyor. Bir çok inceleme izledim/izliyorum. Hangisini izlesem onu alasım geliyor

    Nintendo'nun farklı oyun kütüphanesi cezbetmiyor değil ancak bence exc olan ve değecek 4-5 oyun var/gelecek gibi gözüküyor. (Zelda, Mario, Metroid, Pokemon) Bu dört oyun için konsol almaya değer mi bilemedim.

    Game Pass ve 4K sebebiyle Xbox'a yakınım ama bilemedim. Aldığımda buradan yazarım sonucu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.