Şimdi Ara

Xbox one x geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba fat ps4 sahibiyim bugun satıp xbox one x geçmeyi düşünüyorum fat xbox one kullandım tabi ama ustunden sure geçti fifa serverları felan nasıl oyunlarda bir lag problemi varmı bunu superonline kullandığım için soruyorum gecen aylarda sorun olmuş xbox one ile superonline serverları arasında



  • Superonline ile yaşanan problem, oyunları indirirken yaşanmaktaydı. Bu problem çözüldü. Şu an için xbox live bağlantıları veya multiplayer oyunlarda herhangi bir sorun yok. En azından ben sorun yaşamadım ve şikayet edenleri görmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    Superonline ile yaşanan problem, oyunları indirirken yaşanmaktaydı. Bu problem çözüldü. Şu an için xbox live bağlantıları veya multiplayer oyunlarda herhangi bir sorun yok. En azından ben sorun yaşamadım ve şikayet edenleri görmedim.
    öneriyormusunuz peki yaptığım mantıklı bir şeymi şuan için
  • SirAlex kullanıcısına yanıt
    Her iki konsolu da kullanmış birisi olarak xbox one x'i tabi ki önerebilirim. Exc. oyunları Ps4'de oynadıysanız (exc. oyun takıntınız yoksa), xbox tarafında sizi memnun etmeyecek bir durum söz konusu değil. Eaaccess ve gamepass üyelikleri sayesinde bir çok oyunu uygun fiyatlara oynayabilirsiniz.

    Son dönemde yaşanan Ps oyun fiyatlarındaki artış, xbox tarafında beklenenin altında seyrediyor. Kardeşlik sistemi ile oyunları ortaklaşa almasanız bile, fiyatlar dijital ortamda uygun sayılır.

    Xbox one x'i sıfır olarak almayacaksanız eğer, forumun 2.el kısmında 1 aylık cihazı 1590 TL'sına satan bir arkadaşımız var. İlana bakın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Haziran 2018; 9:47:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.