Şimdi Ara

XBOX One S Controller PC YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Kardeşimle bilgisayarda karşılıklı FIFA, TEKKEN tarzı oyunlar oynamak için 2 adet XBOX One S kolu almayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var.

    1. S modeli kolda Bluetooth bağlantı özelliği var, bunu biliyorum. Kablosuz oynayabileceğiz. Peki 1 adet bluetooth alıcısına 2 adet controller bağlayabilir miyim?
    2. Bu kolları şarj etmek için şarj edilebilir pil almam gerekiyor sanırım. Bu pilleri kola takıp daha sonra USB ile bilgisayara bağlayıp şarj edebilir miyim? Eğer olumsuz ise şarj sorunu olmadan, kablo bağlamadan controllerin şarjını nasıl doldurabilirim?
    3. Bu kol FIFA 18 vs. tüm güncel oyunlarda sorunsuz çalışıyor mu? (Win10 Pro kullanıyorum)


    Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.



  • 1- Bir alıcının iki farklı cihazı algılayamaması için bir neden yok.
    2- Bende eski tip ucuz şarj doldurma aparatı var, çok eskiden çok ucuz fiyata almıştım 2 tane var hatta oksitlenmiş halde buldum. Bununla şarj dolduruyorum.
    3- Cihazı tanıdıktan sonra herhangi bir problemi olmaz, usb ile kol bağlantısını kurunca sizden şarj istemez pilsiz bile çalışır.
    ----------
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Kablo ile oynamamak için S model gamepad aldım hocam zaten. Benim sorduğum şarj edilebilir pil gamepadde takılı iken kablo ile PC ye bağlandığımda şarj etmeye başlıyor mu yoksa pili çıkarıp şarj istasyonuyla mı şarj etmem gerekecek? DS3 kullanıyordum onu kablo ile şarj edebiliyordum pil vs. olmadan.. Bu onun gibi değil mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki kolu aynı anda Bluetooth ile bağlayabiliyor muyuz? Lütfen bilenler cevaplasın. Kolların siparişini verdim geç olmadan iptal ederim eğer olmuyorsa?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lafügüzaf.

    İki kolu aynı anda Bluetooth ile bağlayabiliyor muyuz? Lütfen bilenler cevaplasın. Kolların siparişini verdim geç olmadan iptal ederim eğer olmuyorsa?
    youtube da videoları vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.