Şimdi Ara

Xbox One Merket'te alışveriş limitide ne?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, xbox one oyuncusuyum. battledield 1 dijital olarak store'den alacaktım fakat ödeme yaparken ödeme işlemi alınamıyor hatası alıyordum. Daha yakın zamanda alışverişler yapmıştım. Bugün müşteri hizmetlerini aradaım ödeme alınamadığını söyledim biraç kod alan gönderdiler bişeyler yaptılar yardımcı olan kişi alışveriş limitinin dolduğunu söyledi! O ne demek dedim açıklama yapmayı bilmiyor. Neyse işlemleri hallettik limit açılmışmış falan derken 1 hafta sonra ödeme almaya başlayacaklarmış benden. Ne saçma bir iştir bu. Limit koymak nedir. Playstation oyuncusuydum hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Xbox ta oldu. EA access üyesi olduğum için ne güzel oynamaya başlayacaktım ki bütün hevesim baltalandı.
    Sizde de böyle bir limit sorunu yaşayan var mı?

    Not: Banka ödeme yapıyor fakat Microsoft kabul etmiyordu ödemeyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakani85 -- 12 Ekim 2016; 21:19:19 >







  • Bilgisayar üzerinden xbox.com web sayfasına ve oradan markete girip oyun satın alırken, kullandığım kredi kartım yurt dışı alış verişe kapanıyordu. Bankayı arayıp sorduğum zaman, microsoft store üzerinden yapılan dolandırıcılık olayları yüzünden, banka önlem almaya başladığını iletti.

    Bu olaydan sonra oyunları, amazon.com üzerinden satın aldığım kodları hesabıma girip, konsol içerisinde usa store'dan satın almaya başladım. Size de bu yöntemi tavsiye edebilirim.

    https://www.amazon.com/Xbox-10-Gift-Card-Digital/dp/B00F4CEHNK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1476297627&sr=8-2&keywords=xbox+card




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.