Şimdi Ara

Xbox one Gamepad ile İmtihanım(Edit Düzgün Kol Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6 ay önce xbox one x aldım.İçinden çıkan kolun A tuşu tam basmıyor ve bir hafta sonra bağlantı kopma hatası vermeye başladı.Hemen microsoft teknik servisi aradım(0212 375 5232).Kendilerine gamepadi ayrı bir kutuya sarıp yolladım.Bu bir!
    1 hafta sonra yeni kol geldi.Sıfır kutusunda ilk açılışı ben yaptım.Kol gayet güzel tam 5-6 ay kadar kullandım.Son zamanlarda sağ analog kendi kendine yukarı çekmeye başladı.Bunuda aynı şekil teknik servise yolladım.Bu iki!
    Yine 1 hafta sonra yenisi sıfır kutusunda geldi ve gördüm ki kolun LT tuşu tam basmıyor yarıda kalıyor.Geldiği gibi geri yolladım.Bu üç!
    1 hafta sonra sıfır kutusunda yine kol geldi.Hepsinde olduğu gibi güvenlik bandını vs ben açıyorum.Bütün tuşlar iyi hoş çok güzel çalışıyor.Ama pilleri takıp açma butonuna bastığımda kol açılıyor 3 sn sonra hemen ışık sönüp kapanıyor.Bu da dört!
    Bunuda bugün yolladım arkadaşlar.Bakalım 5. gelen üründe ne gibi sorunlar var.

    Edit:Arkadaşlar bugün sıfır düzgün kol geldi.

    NOT:Bu arada belirteyim konsolun 2 yıl garantisi olmasına rağmen ilk 1 yıla kadar gamepadin garantisi bulunmakta.1 yıldan sonra aldığınız mağaza ile muhattapsınız.Bunu bizzat microsoft yetkili servisteki arkadaş söyledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge0ws -- 25 Mart 2019; 13:41:46 >



  • Çok acayip nasibiniz olmuş. İlginç gerçekten. Neredeyse 5 senedir aynı kolu kullanıyorum. Maşallahı var.
  • Xbox one da yan sanayi kollar çalışıyor mu arkadaşlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Xbox one da yan sanayi kollar çalışıyor mu arkadaşlar..
    Hayır çalışmaz.
  • sorceress kullanıcısına yanıt
    Sanırım tüm bozuk kolları ben topladım içiniz rahat yeni kol alabilirsiniz
  • sizinki rush edition mıydı bilmiyorum ama a tuşunun basmaması rush editionlarda kronik. kendim dahil 3 kişi biliyorum aynı sorunu yaşamış. bu arada 1 yıldan sonra aldığınız mağaza ile muhattap oluyorsunuz tamamen teknik servisteki vatandaşın boş konuşması. ürün satıldıktan 1 ay sonra, eğer ayıplı mal değilse(ki öyle olsa bile 1 yıl içinde bunu bildirmeniz gerekirdi normalde) mağaza sorumluluğu biter. ancak kapı gibi garanti belgesi ve garanti belgesinin üzerinde de xbox yetkili distribütörünün mühür ve imzası var. yani yasal olarak mecburlar destek vermeye. en kötü tüketici heyetinden paranızı alırsınız. (ki microsoft abdye şikayet edip doğrudan onlarla da çözebilirsiniz)
  • Iyi tarafindan bakalim controller garantisi konusunda icimiz rahat edebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.