Şimdi Ara

xbox one game pass > ultimate

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selam
    Bir çok yerde konu yazılmış ancak konu baya karışmış, okudukçada kafam karıştı. Benim şuan 1 ay game pass ve 12 gün live gold üyeliğim var. En faydalı şekilde yararlanmak için nasıl bir işlem yapmam lazım.

    Özellikle ultimate geçişi yaptıktan sonra ilk ay 5,90 ödedikten sonra diğer aylar nasıl devam ediyor. Yardımcı olabilir misiniz.



  • yapman gereken şuanda paran yettiği kadar gold üyelik alıp(3 yıl ile sınırlı), sonra 5,90TL'ye ultimate'a çevirmek... bu şekilde gold üyeliğine 1 aylık gamepass'in ve 5,90'a aldığın 1 aylık ultimate eklenip(toplam 3 yıl ile sınırlı), komple ultimate olacak...

    üyelik bitince gp ultimate üyeliğin normal fiyatı aylık 45tl...
  • teşekkür ederim, peki microsoft hesabından 3 kere üst üste 12 aylık üyelik alınabiliyor mu ? yoksa 25 haneli kod mu almam lazım.
    microsoft storeda anladığım kadarıyla bir kereye mahsus 12 aylık alım yapılabiliyor.
  • griffin147 kullanıcısına yanıt
    12 aylık live gold ben ilk normal aldım sonradan hediye olarak bi kere daha aldım sizde öylede yapabilirsiniz yada şöylede oluyormuş otomatik ödemeyi kapatırsanız yükselt seçeneği çıkıyormuş ama hediye olarak alıp microsoft redeem üzerinden maile gelen hediye kodu girip yükseltebilirsiniz.
  • teşekkür ederim hocam bu akşam deneyeceğim inşallah olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GCGorusu

    yapman gereken şuanda paran yettiği kadar gold üyelik alıp(3 yıl ile sınırlı), sonra 5,90TL'ye ultimate'a çevirmek... bu şekilde gold üyeliğine 1 aylık gamepass'in ve 5,90'a aldığın 1 aylık ultimate eklenip(toplam 3 yıl ile sınırlı), komple ultimate olacak...

    üyelik bitince gp ultimate üyeliğin normal fiyatı aylık 45tl...
    Hocam daha xbox almadan araştırıyorumda :) live gold ,game pass,ultimate p1 p2 hesap tamam anladım.Ama şu live gold hesabını 3 yıllık almak nasıl olacak en fazla 1 yıl veriyor.https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-live-gold/CFQ7TTC0K5DJ/000G?rtc=1&activetab=pivot%3aoverviewtab

    Ayrıca bunu 12 aylık veya 3yıllık aldık diyelim bir kere 5,90 tl verip ultimate hale getirmek nasıl olabiliyor.O zaman niye ultimate üyeliği aylık bilmem kaç lira versinler.Misal 12 atlık live gold alsam 179 tl ye + 5,90 184 tl ye 1 yıl ultimate mi olacak.

    Elli yerde anlatılmış ama çok güzel karıştırmışlar :)




  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    1 yıllık aldıktan sonra diğer yılları hediye koduyla 3 yıla tamamlayabilirsiniz. Zaten hemen hediye alın diye çıkıyor. 3 yıl gold aldıktan sonra üzerine 5.90 ultimate alırsanız 3 yıllık ultimate sahibi oluyorsunuz.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    taşlar yerine oturuyor teşekkürler:)
    peki 2.el aldığım cihazda daha önceden aktif edilmiş live gold ve/veya gamepass hesabının bir faydası olur mu süre uzatmaya.

    birde başka sitelerde MS sitesinden daha ucuza üyelikler var.Bunların geçerliliği nedir?
    Meselahttps://www.lazimbana.com/xbox-live-gold-12-aylik-p-1236437?gclid=EAIaIQobChMIprDyqabw5wIVBsqyCh0GlQHzEAQYAiABEgJddfD_BwE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 27 Şubat 2020; 1:49:22 >
  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    Eğer ultimateye çevirdiyse hesabı üzerine Live eklemenizin katkısı olmaz pek. Hesap durumuna bakıp konuşmak daha mantıklı.

    Gönderdiğiniz sitede daha ucuz değil daha pahalı hatta 2 katından bile fazla :) Her yere 12 aylık yazıp üyelik süresinin olduğu yeri şeffaf yapınca böyle oluyor.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Anladım. O zaman ms sitesinden 12 aylık normal 2 tane 12 ay hediye şeklinde live alıyorum sonra 5.9 a game pass alıp 37 ay ultimate oluyor.
    Meşgül ediyorum kusura bakmayın da şimdi baktım cihaz üstündeki hesapta yıllık ea 1 yıllık duruyor. Onu eklemeden 2.bir mail ile yukarıda belirttiğim işlemi yapsam kabul edermi. Sanırım ea access a girmek istersem eski mail ile girerim ultimate istersem yeni mail ile girerim düz mantık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de sizi rahatsız edeyim olayı iyi bilen bir arkadaş olduğunuz belli. ben geçen ay daha xbox yokken 5.90 tl'ye 3 aylık ultimate aldım. 2 gün önce xbox one aldım. hesabımı girince (daha önce xbox360 var bende ama açmıyorum epeydir) goldmuşum gibi gold'a ücretsiz olan oyunu indirmeme izin verdi. Üyeliklerden bakınca gold üyelik görünmüyor ama gold avantajından faydalanabiliyorum gibi duruyor. Yazarken denedim şimdi gold'a özel şu fiyat yazan şeyi o fiyata alabiliyorum.

    Gamepass Ultimate üyeliğim 3 Nisan'da bitiyor. Gold üyeliği yıllık o zaman mı alsam erkenden mi alsam acaba. O tarihten itibaren mi 1 yıl başlar, yoksa tarihe mi eklenir?

    Hediye çeki olayında da hediye olarak alıp maile gönderdiğimiz kodun bir geçerlilik süresi oluyor mu acaba? 3 yıl alınabilir dediğinize göre olmaması lazım ama bir sorayım dedim. dolar euro koptu gidiyor. Mantıklı duruyor gold almak. Hazır ultimate varken gold'u alırsam Ultimate Gold'mu oluyorum kesin?

    çok soru oldu. Kim cevaplarsa Allah razı olsun. Şu an gerçi oyun oynayacak heves de kalmadı bu kadar şehitten, olaydan sonra. Allah yardımcımız olsun.




  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Yanılıyor muyum emin değilim ancak şu an ultimate olan hesabınıza üyelik bitiminde sadece gold alırsanız onu tekrar ultimate'e döndüremiyorsunuz diye biliyorum.

    Güvende olmak için sıfır bir hesap açıp oraya gold alın ne kadar istiyorsanız. Akabinde 5,90 bir aylık game pass ultimate alınca tüm aylar game pass ultimate olmuş olacak.

    Game pass ultimate hali hazırda live gold'u da içerdiği için hem İnternet üzerinden oyun oynabiliyor hem de live'a özel indirimlere erişebiliyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • babayigit kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim cevap için. Hesap yeniden açma işiyle bilmiyorum uğraşır mıyım. Olabilir tabi taş attın kolun mu yoruldu. Acaba bir tane oyunu kutulu alsak. Bir hesaptan kaldırıp sonra yeni açılan hesaba kursak ban filan yeme gibi bir şey olur mu? Origin'de oyunu kutulu da alsan satamıyorsun hesaba tanımladıktan sonra ama bu kadar oyun satıldığına göre konsollarda bu olay yok.

    Mesajı yazdıktan bir süre sonra 5.90'a aldığım gamepass ultimate'in gold'u da içerdiğini tespit ettim. elimde xbox yokken pc'de kullanırım diye alarak hata ettim ama 1 ay daha var. yeterli :) ea acess almak kaldı geriye. Ona da baktım 30 gün içinde iade etme şansı varmış. 18'i indirdim,2 saati filan kaldı. O sırada EA Sports forumundan biri cevap vermiş 24k filan varmış markette xbox'ta. Galiba ciddi farklar var ps ile xbox arasında. PS forumunda da bir soracağım, ona göre bir tane ps4'de alırız artık. Bu gamepass işi çok güzel 65 liraya 250 tane oyun :) gta5'de içinde. Ekran kartı alamadığımız rakama xbox alınıyor, keşke fifa'da biraz daha aktif olsaymış, başka cihaz bakmazdım :)




  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla en fazla 36 ay oluyor. Yani 1 aylık aldığınız işlemez ama hesap ultimate döner. İster Ea olan hesaba alabilirsiniz isterseniz yeni hesap açıp öyle işlem yapabilirsiniz.

    Şöyle açıklayayım;

    A hesabı sizin hep kullanacağınız oyun hesabınız (qklavye@outlook.com)
    B hesabı cihaz üstünde Ea access bulunan hesap (ea@outlook.com)
    C hesabı 3 yıllık live alacağınız hesap ( live@outlook.com)

    İsterseniz C hesabı açmadan B hesabını Ea ve live hesabı olarak yapabilirsiniz.(3 yıllığı buna alabilirsiniz yani) Ancak en temizi B ve C hesaplarını P1 tanımlayıp (oturum açmanıza gerek kalmıyor) kendinize açtığınız oyun hesabına oturum açıp öyle devam etmeniz. (A hesabı)

    Ayrıca B ve C hesaplarının P2 sini satıp yarı fiyatına maliyetlenebilirsiniz.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler sabırlı detaylı anlatımınız için .cihazda kurulu hesabın şifresini bilmiyorum.zaten 1 aya game pass bitiyor ea sene sonuna kadar devam ediyor.ay sonunda kendi hesabım üzerinden live gold+game pass alırım.En çetrefilsizi sanınırım bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.