Şimdi Ara

Xbox Live Account Yardımı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, size live ile ilgili bir sorunumu anlatmak istiyorum;
    Yaklaşık 1 ay önce Xbox360 aldım ve normak bir kullanıcı açtım (oytun isimli). Dün ise artık yeter live a girip sf4 oynamak lazım diyerekten, live a girdim. Hesabı açtım ve silver üyelik seçtim, daha sonra 1 ay bedava gold üyeliğimi aktive ettim (bilmiyordum, acayip sevindim ). Bu accounta lichking23 adını verdim. Fakat daha sonra dank ettiki benim bütün oyun savelerim, puanlarım falan "oytun" profilinde. Doğal olarak sf4 karakterleri falan bu account da kaldı ve live a bağlandığım account da dımdızlak kaldı .
    Benim sormak istediğim savelerimi bu live da kullandığım account a atabilirmiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oytun666 -- 12 Mart 2009; 13:05:27 >



  • atamazsın koç. live accountları farklıdır. yoksa herkes tek başına kasıp live de artistlik yapardı. senin gibi euheuh
  • Açtığın Live profilinin adını asıl profilinin adıyla aynı yaparsan olabilir.
  • Silver olan üyeliği direk Gold yapman gerekirdi. Başka türlü yapma yolu yok maalesef. Silver olan üyeliğin bilgileri farklı ise, 3 bedava Gold hakkından birini bu hesap için kullanabilirsin. Şu anda açmış olduğun Gold 1 hakkını harcamış oldu. Silver için bir kere daha açabilirsin. Her konsolda 3 tane açma hakkın var farklı hesap ve e-mail adresleriyle.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ya arkadaslar bende yeni Arcade aldim da sifir. Acaba eski Silver uyeligimi bu konsolda da Gold a cevirebiliyormuyum yoksa sadece Premium makinalar icin mi gecerli? Yeni arcadelerden 1 Aylik Gold cikmiyor diye duymustum cunki.
  • Fake
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.