Şimdi Ara

Game Pass [ANA KONU] (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.428
Cevap
734
Favori
1.086.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Game Pass Ultimate'a Gold dahil.
    Game Pass'e dahil değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artizt kullanıcısına yanıt

    oho çok saçma alınmazki o zaman gamepass hiç bir avantajı yok çünkü gold için de para ödeyeçeğiz online oynamak için ..

  • j.sahin kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam,
    Aynı durum bende de olmuştu. Ertesi gün hesaba tanımlanıyor 3 Gold alimi. Gamepass i siteden kendiniz alıp hemen cevirebilirsiniz ultimate e. Bu şekilde alım en uygun 3 yıllık alım sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sa arkadaşlar

    Mevcutta gamepassim var 11 ay

    30-31 ayda ea play var

    Bana kaç ay ekleyecekler 2 ayda extra gamapass hediyesidemi olacak

    19-20ay gamepass mi olacak sizce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 3 Ekim 2020; 20:37:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yillik gamepass almayi dusunuyorum ortak olacak varsa Guvenilir eski üye msj atabilir maksat olabildigince ucuza oyun oynamak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox’tan mesaj da gelmiş dün, EA Play aboneliklerinin 3:1 oranında dönüştürüleceğine dair,


    Game Pass [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gamepass e xcloud dahil mi? Diyelim gamepass imiz var ama oyun açacak seviyede bir pc miz yok nasıl olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 3 Ekim 2020; 20:57:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Xbox Gamepass: Xbox uzerinden gamepass kütüphanesine erişmeni sağlar. Fiyati aylık 30 lira.

    Pc Gamepass: Pc uzerinden gamepass kütüphanesine erişmeni sağlar. Fiyati aylık 30 lira.

    Gamepass Ultimate: Xbox gamepass + Pc Gamepass + Xbox Live Gold + Xcloud ( xcloud henüz Türkiye'de aktif değil ) Fiyati aylık 45 lira.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    Xcloud'u kullanmak için bir yöntem var mı peki vpn vs.? Bir de direk gamepass oyunlarının hepsi mi var yoksa daha mı kıt bir kütüphanesi var? Türkiye'ye ne zaman gelecek?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar tekrar tekrar soruluyor tane tane anlatıyorum.



    öncelikle artık kendi hesabınıza mı alacaksınız ,kardeşlik yapacaksanız o hesabamı, gamepass ultimate hesabı belirleyin.



    sonra bütçenize göre maximum gold üyeliği satın alın hesabınıza(max 3 yıl).Biz zamanında 180tl ye yıllık aldık.Şimdi yıllık kalkmış 3 aylık var ama bunu önermiyorum fiyat yüksek.bunun yerine kod satanlar var,1 yıllık 3 tane alın,3 yıllık gold üyesi olun.bununla ilgili tonla video,rehber var anlamayanlar için.n11 de 220tl ye var şu an 3 sene ayrı ayrı 660tl ye geliyor,pahalı demeyin aylık 20tl ye denk gelmiyor.


    sonra 1 aylık 5.99tl ye xbox yada xbox.com üzerinden 5.99 a gamepass ultimate üyeliği alıyorsunuz,bu 3 senenin sonuna eklendiği için tüm üyelik gamepass ultimate e yükseliyor,çünkü zaten gamepass ultimate gold üyelik içeriyor,üye olduktan sonra ödeme yenilemeyi iptal ediyorsunuz, max 3 yıllık ya da kaç ay gold aydıysanız +1 ay ınız hayırlı olsun


    mesaj atmayın

  • phantom_coal kullanıcısına yanıt

    Çok iyi anlatılmış. Bir ekleme yapayım. Benim başıma geldi.


    12 aylık 3 Gold satın aldım. Otomatik yineleme açık bırakınca 1 ay da hediye veriyor. Ben 39 ay olacak derken

    12+1 12+1 26 ayım oldu ve 3. 12 ayı kabul etmedi. 36 ayı geçmiyor diye yukarıda da belirtilmiş, daha açmak istedim konuyu. 36 ay ekleyeceğim diyenler buna dikkat etsin. Ultimate yapıp sonrasında ekledim biraz zarar ettim işin aslı. 660'a 3 yıl olacakken bana 700'e mal oldu üç yıl.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Kasım tarihinde o hesapta eğer gamepass ultimate varsa , o zaman Eaplay abonelik süresine bakılıyor.Yani sizin ultimate 10 Kasım'dan önce biteceği için , 3 yıllık Eaplay ultimate'e dönüşmez , sadece elinizde 3 yıllık Eaplay kalır doğal olarak.


    16 Ekim'i bekleyip süre dolunca ;


    Mevcut hesaba 180 TL x 3 gold tutarı + 45 TL ultimate'e dönüşme bedeli ile 585 TL'ye 3 yıllık ultimate alabilirsiniz.


    Ya da yeni hesap açıp 180 TL x 3 gold tutarı + 5,9 TL ultimate'e dönüşme bedeli ile 546 TL'ye 3 yıllık ultimate alabilirsiniz.


    Şu an en avantajlı yol bunlar sizin için.


    Hatta gamepass ultimate mutlaka ana hesapta olmasa da olur derseniz , hiç 16 Ekim'i beklemeyin alacaksanız , yeni hesap açıp alın.3 gün sonra bir anda bu dönüştürme avantajını sonlandırdım diyebilir Microsoft belli mi olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 3 Ekim 2020; 22:8:53 >
  • uğur37 kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğinize göre 3 tane 12 aylık Gold alıp ultimate e çevirmek istersek olmuyor mu o zaman 36 ayı geçtiği için. Bende ps Xbox a geçtim biraz yabancıyım kafam karıştı kusura bakmayın aydınlatırsanız sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemehsim C kullanıcısına yanıt

    Merhaba, 3 tane 12 aylık Gold kod alırsanız sonrasında 5,99 TL ekleyerek ultimate yapabilirsiniz. Ancak her kod yüklendikten sonra otomatik ödemenin açık kalması şartıyla size verilen +1 ay hediyeyi kabul etmezseniz yapabilirsiniz. Arkadaşın durumunda ilave hediye ayları alınca toplam süresi 26 ay oluyor ve bu sefer sistem ilave 12 ay daha eklemiyor. Buna dikkate edin demek istemiş arkadaş.


    Ayrıca bende n11 sitesinden kod alarak 34 ay kadar süreli gamepass ultimate yaptım ancak maliyet olarak (2 x 220) + 120 + 5,99 + 5,99 = 572 TL tuttu ama daha sonra geçmiş mesajlarda göreceğiniz şekilde Müşteri Hizmetlerini arayarak yıllık 180 TL Xbox Live satın alanlar oldu. Bu şekilde farklı bir arkadaşıma 3 yıl Xbox Live aldık ve üzerine 5,99 TL ile gamepass ultimate yaptık. Toplamda 546 TL ye 36 ay satın aldı. Müşteri hizmetlerinden alınca zaten hediye 1 ay yok. Yani 3 yıl olarak alınabiliyor.


    Uzun süreli almak isteyen arkadaşlar kendi hesaplarına almayacaklar ise yeni bir hesap açıp hesap ödeme bilgisine kart ekleyip daha sonra müşteri hizmetlerini arayarak yıllık 180 TL bedel ile xbox live alabilirler. Ayrıca 36 ay çok ise farklı alternatiflerde yapılabilir. 2 yıl + 6 ay + 3 aylık Gamepass Ultimate (5,99 TL) (Müşteri hizmetleri kampanya fiyatı) ile 486 TL ye 33 ay şeklinde mesela. Ondan sonrada gerekli kardeşlik paylaşımı ile maliyet düşer.

  • ardadsl A kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam uzun uzun açıklayıcı bir şekilde yazmışsınız elinize emeğinize sağlık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardadsl A kullanıcısına yanıt

    Selamlar bu adımların daha önce uygulandığı bir hesap için tekrar uygulanabilir mi acaba ? Mevcut ultimate aylık ödemeyi iptal edip aynı hesaba 2 yıllık gold alıp tekrar ultimate 'e katıl dersek çevirmeyi yapar mı merak ediyorum ?

  • Merhaba @m-99, hesabınız ultimate olduktan sonra tekrar live gold kodu aldığınızda kodlarda yer alan sürenin 1/3 ü ultimate hesabına ekleniyor. Yani 1 yıllık kod alırsanız 4 ay olarak ekleniyor hesabınıza. Yani ultimate den geri dönüş yok. Yeni hesap üzerinden işlem yapmanız daha mantıklı olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardadsl -- 3 Ekim 2020; 22:48:56 >
  • ardadsl A kullanıcısına yanıt

    Mevcut hesaptaki ultimate üyelik iptal edilse de işe yaramıyor mu sormak istediğim buydu tam olarak ?

  • m-99 M kullanıcısına yanıt

    @m-99 Anladığım kadarıyla mevcut hesabınızdaki ultimatenin genel süresi bitmiş durumda ve aylık ödeme yaparak süreyi uzatıyorsunuz. Bu durumda otomatik ödemeyi iptal ettiğinizde en son geçerli olduğu süre bitince dediğiniz gibi bir işlem yapılabilir bence. Çünkü otomatik ödemeyi kapatsanız da hakkınız olan bir süre var ultimate için. Yine de emin olmak için müşteri hizmetlerini aramalısınız diye düşünüyorum.


    Eğer müşteri hizmetleri veya bilen farklı bir arkadaşımızda aynı yorumu yaparsa sadece verdiğim örnekteki durumda live gold kodları sonrasında 5,99 TL olarak ultimate çevirme bedeli siz daha önce elinizdeki hesap ile indirimden yararlandığınız için 44,99 TL olacaktır.

  • ardadsl A kullanıcısına yanıt

    Evet genel süresi bitmiş aylık ödeme ile devam eden bir hesap. Başka bir konu başlığında aylık ödeme aboneliği süresini hemen bitirme seçeneği ile iptal etmişler ve ardından müşteri hizmetlerii aranarak yıllık gold satın alınmış. Bunu da tekrar ultimate katıl diyerek çevirmişler. Tabi ben önceden bunu yaptıgım için ikinci katılımda dediğiniz gibi 45 tl olacak.


    Kabaca bir hesap yapınca aylık ultimate yıllıgı 540 tl falan ediyor. Büyük bir meblağ buna son vermek gerek.

  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.