Şimdi Ara

XBOX 360'ıma kavuştum !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Sonunda maceralı bir yolculuktan sonra XBOX360'ıma tekrar kavuştum. Hatırlarsanız arızalı fakat garantili 360'ımı İngiltere'ye arkadaşıma göndermiştim.

    Daha sonra MS'i arayıp tamir sürecini başlattım. UPS adrese gelip teslim aldı ve 3 gün sonra yenisiyle değiştirdi. Haftalarca arkadaşta bekleyen konsoluma sonunda iş yerinden bir arkadaşın yurt dışına gitmesi sayesinde ulaşabildim. Toplamda bana 160 euro gibi bir rakama mal oldu :P

    Şimdi elimde 09/2006 uretimli yeni bir konsol var.

    Endem'e götürüp gazlı soğutma sistemi taktırmayı düşünüyorum ama 3 ay daha garanti süresi eklendiği için en az 3 ay daha bu şekilde kullanacağım...

    Tekrar aynı problemi yaşamamak için neler önerirsiniz? Bu serilerde problem yaşayan var mı?

    Selamlar,
    DeadZon







  • Konsolu DİK ve SOĞUK tut.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 007ybse04

    Konsolu DİK ve SOĞUK tut.


    Yatay demek istedin herhalde
  • Hayır dik,
    Daha geçen ay birisi burda 3 Xbox360'ı olduğunu ve Dik kullandığı ikisinin sağlam olduğunu ve yatay olanın 3 kırmızı verdiğini söyledi.
  • 2006/09 uretimli olanda sorun cıkmayacagını umud ediyorum.ama nede olsa pal dikkatli olmak lazım................
  • merheba ben 1.3 yıldır 360 kullanıyorum ve hiç bir şekilde işlem uygulatmadım FW gibi.ya da hiç içini açmadım.benimki hala garanti kapsamında mıdır?bozulursa ingiltereye gönderip ben de değiştirtebilir miyim?lütfen yardımcı ol nereyle görüşmem gerek bunun için.henüz bozuk değil ama bilgim olsun istiyorum.hemen yardımcı olursan sevinirim
  • Ben yatay olarak 2 senedir kullaniyorum 3 isik falan vermedi,daha kirmizi isigini bile gormedim.
  • arkadaşlar dik mi yatay mı yaw? bir türlü karar veremediniz bak...peki dik kullanıp 3 kırmızı gören oldu mu hiç?acaba bunun için anket mi düzenlesek?...
  • bende acaip bi durum oldu aldığımdan beri dik kullandım fakat fw li oyunların bazılarını okumadı(crackdown ve smackdown) daha sonra bi ara şans a yatay konumda denedim oyunlar çalıştı...daha önce yükleme süreleri uzun olan oyunlar daha hızlı çalışmaya başladı...anlamadım nedenini sanırım yerine daha iyi oturuyor.ama ısınması daha arttı..tırsmıyo değilim..nedeni yatay koyunca belli bi yüzeye sıcak daha çok etki ediyor..gerçi yeni üretim ve ntsc-j ama yine belli olmaz...bi ara fan taktırmayı düşünüyorum.
  • yatay iki tane küçük destek üstüne koy en iyisi öyle ne dvdrom sorun çıkarır, nede yan tarafı cpusu ısınır. aleti yan 4 tane küçük kutu, kibrit kutusu, plastik, tahta, çatal farketmez havada duracak şekilde koy hiçbirşeyi dert etme. ben öyle yapıyorm.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sentinal

    yatay iki tane küçük destek üstüne koy en iyisi öyle ne dvdrom sorun çıkarır, nede yan tarafı cpusu ısınır. aleti yan 4 tane küçük kutu, kibrit kutusu, plastik, tahta, çatal farketmez havada duracak şekilde koy hiçbirşeyi dert etme. ben öyle yapıyorm.


    ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oceanlama

    bende acaip bi durum oldu aldığımdan beri dik kullandım fakat fw li oyunların bazılarını okumadı(crackdown ve smackdown) daha sonra bi ara şans a yatay konumda denedim oyunlar çalıştı...daha önce yükleme süreleri uzun olan oyunlar daha hızlı çalışmaya başladı...anlamadım nedenini sanırım yerine daha iyi oturuyor.ama ısınması daha arttı..tırsmıyo değilim..nedeni yatay koyunca belli bi yüzeye sıcak daha çok etki ediyor..gerçi yeni üretim ve ntsc-j ama yine belli olmaz...bi ara fan taktırmayı düşünüyorum.


    Kanka ne şansı yaw?Ben makinayı yatırdımya hatırlamıyon galibaBenim yüzüm suyum hörmetine CRACKDOWN,SMACKDOWN oynadınBu arada bende yatay kullanıyorum ama hiç bir ısı problemi yok 4 aydır takır takır kullanıyorum.(2006/NİSAN ÜRETİMİ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 16 Nisan 2007; 19:02:28 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: 007ybse04

    Konsolu DİK ve SOĞUK tut.

    hocam koskaca endemin sahibi mustafa bey yan tutun dio yapma yaw milleti yanlış yonlendirme hava alıcak bi yer var oda alt kısın sende orayı kapatırıosunnerden hava alıcak bu melet hocam sen yanyatır paşa paşa kullan konsolu
  • dik koyunca altı yan koyunca yanındaki delikler kapanıyor durum eşit.
    Ben çok denedim. Dik koyunca asıl ısınan yeri olan sağ tarafına elimizi koyabiliyoruz. Fakat yatırınca altına bakamadığımız için size soğuk gibi görünüyo olabilir. İki durumda da aynı. Konsolun üretim şekli dik zaten.
  • İşte garanti farkı bu bozulsada yansada yenisiyle değiştiriyorlar
  • Ms'e bak,ne hale düşürdü bizi.Ben 5 aydır yatay kullanıyorum.Ne 3 kırmızı ışık gördüm,ne de bir donma.2006 Mart üretimli Ntsc-U.
  • quote:


    Şimdi elimde 09/2006 uretimli yeni bir konsol var.

    Endem'e götürüp gazlı soğutma sistemi taktırmayı düşünüyorum amaeklendiği için en az 3 ay daha bu şekilde kullanacağım...

    Tekrar aynı problemi yaşamamak için neler önerirsiniz? Bu serilerde problem yaşayan var mı?

    Selamlar,
    DeadZon


    benim bildiğim bir yıl garanti eklendiği. bir araştır istersen.
  • dik koyunca dvdrom un dvdlerde çizikler oluşturabileceğinden şüpheliyim.
    çünkü bu şekil dik kullandığım pcde bu sorunu yaşadım.
    xbox 360 ı düşünürsek , biliyorsunuz bu makinelerde çok salak optik okuyucular var.(yok rubberband , yok dvd seçme vsvsvs...)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mc_ersin

    dik koyunca dvdrom un dvdlerde çizikler oluşturabileceğinden şüpheliyim.
    çünkü bu şekil dik kullandığım pcde bu sorunu yaşadım.
    xbox 360 ı düşünürsek , biliyorsunuz bu makinelerde çok salak optik okuyucular var.(yok rubberband , yok dvd seçme vsvsvs...)


    Orjinal kullananlarda sorun yok. Rubberband korsanları okumama sorunu gidermek için uygulanır.
    DVD çizme olayı var. O da konsolu sürekli eğimli bir yerde çalıştırmanın uzun vadede verdiği sorun. Şahsen ben yaşamadım 1 yıl oldu.
  • ŞU garanti işini anlamadım.herkez farklı bir şey söylüyor.hatta 007 garantiyi satın alabildiğimizi bile söylemiştir.kesin bir şey bilen yok mu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.