Şimdi Ara

Xantares - Frag Movie Diyaloğu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
7.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_North_Face


    quote:

    Orijinalden alıntı: RushComeBaby

    quote:

    Orijinalden alıntı: M`Shinoda

    Kim bunlar tanımıyorum ama

    (CS:go çıkana kadar, hala devam ediyorlar mı bilmiyorum)

    Türkiyenin en iyi oyuncuları

    DP- Xylem ve -gg-wicked (cdc-amentia) dır.

    Serverim.net'ten selam olsun. :)

    TQ Jave vardı, VNDTT bL vardı. Onları da unutma hocam.

    TQ jave mi ? Birader napıyon adamlar oğlunu, kızını evlendiriyor yıl 2016.

    Yok oyle bisey, biliyorum neler yaptiklarini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rekabetçi atan DMG+ oyuncular, adam eksikse beni de alın ^^ Rank atlmam lazım
    Steam ID: synax133790
  • Xantares binlerce saat cs oynayıp sadece adam vurma yönüne birisi.Oyun zekası yüksek de değil.Fakat gel gelelim ego flusha,olof.Yav he he deyip geçin bu adamları.Türkiyede keşfedilmeye hazır daha zeki oyuncular var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he
  • Cok sukur ya gecen sene xanteresin turnuvada hack actigi ortaya ciktigi gun (cache de aim trigger midden b deki adamin kafasina kitleniyordu) dhdeki yorumlar beni cildirtmisti. Sanki adam yaninda oynadida gordu. Hack acmadigina adi gibi emin olanlar fanlik yapanlar burada hack diyenlere kufur eden tipler vardi. Cok sukur herkes uyanmis anlamis bunlarin ne halt oldugunu.

    Su yaptigi videoda boyle inanilmaz denilecek bir hareket, kill yok. Videoyu yapan genc gayet guzel montaj yapmis sadece. Zaten cogu videosunda takim arkadaslarinin ondan onde olup daha guzel aciya sahip olmasina ragmen ates etmedigini gorebilirsiniz. Resmen bu klavyeli ego video yapsin diye birakiyorlar.

    Bu adamlarin -sozde dunya takimi- afedersiniz kici kirik gameekstra turnuvalarina katilmasi ustune usluk oradaki mahalle takimlariyla yakin oyun cikarip bala kazanip veya kaybetmesi. Ustune birinci olduklarinda yaptiklari gosteri sov rezillikten ibaret. İsimleri dreamhack ile anilan takim gameekstra birincisi oldugunda seviniyor celiskiye bakar misiniz...


    Kesinlikle gameekstrayi kucumsemiyorum fakat bu kadar sevilen en iyi takimimiz bu turnuvada halen yenilebiliyorsa demekki daha iyileri var. O kadar imkana sponsora ragmen halen formasi bile olmayan takimlarla oynuyorlar.


    Biraz icimdekini kustum uzun oldu ama sadece xanteres degil despede e1 de hepsi yuruyen ego. Adamlari sisire sisire kendilerini profesyonel sanmaya basladilar. Ama alayi tis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cachedeki kite vuruşa hile diyorsan sen oynamayı bilmiyorsun.
  • Olayı ben de farklı bir tarafa çekmek istemem ama hack kısmında büyük yanılgı içerisindesin diye düşünüyorum ki nitekim cache deki midde kit i görüp de kafa sanması ve ona aim alması tam da o sırada b ye giren oyuncuların olması. Olay gerçekten tamamen anlık şanstan ibaret, bu güne kadar aylarca space soldiers ın maçlarını sunmuş ve belki de saatlerce xantares i izlemiş biri olarak söylüyorum. Ama tabi tartışma olsun diye söylemiyorum bunu, sadece bu kısım yanlış geldi bana göre, o yüzden belirteyim dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

    Cachedeki kite vuruşa hile diyorsan sen oynamayı bilmiyorsun.

    Dedigim olay o ama ben ona hack demiyorum. Orada hack olup olmadigindan kimse emin degil. Benim dedigim onun kesinlikle hack olmadigini soyleyip. Hack diyenlere hakaret eden kesim. Ya xanteres babalarinin oglu yada her oyununda yaninda izliyorlar.

    Xantersin abartilmasina buyutulmesine verdigim bir ornekti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyen ego takımdakilerin hiçbirini sevmiyorum fanlarıda hayatında hs atmamış gold nova 3 ler.
  • Haklısın, dediğim gibi bu kısımla ilgili bir şey söyleyemem. Sadece bu hack söylemlerine ilişkin 1-2 cümle konuşmak istedim.
  • ne uzadı be bu olay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayganz

    ne uzadı be bu olay

    boş adam için boş muhabbet :)
  • biri glaxy'nin face grubunda paylaşmış şimdi gördüm bu konuyu. niyeyse hiç şaşırmadım bulunduğu organizasyonun ekmeğini yiyen, türkiye'deki çoğu oyuncuda olmayan imkanlara sahip olan birinin daha bir halt beceremeden kendini tanrı sanması süpermiş streamlerinde 2-3 liralık bağışları beğenmeyipte geçen gün i7 işlemci+ekran kartı 1.500 tl lik bağış barı açmış ve buna 400-500 lira donate atanlar olmuş 10 yaşındaki çocukları söğüşlüyor. ama hakediyorlar bu ülkede kerizsen seni yolan çok olur. bu sene bi başarı elde edemesinler space soldiers bunları nasıl kapının önüne koyuyor görücez o zaman




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arvydas sabonis

    biri glaxy'nin face grubunda paylaşmış şimdi gördüm bu konuyu. niyeyse hiç şaşırmadım bulunduğu organizasyonun ekmeğini yiyen, türkiye'deki çoğu oyuncuda olmayan imkanlara sahip olan birinin daha bir halt beceremeden kendini tanrı sanması süpermiş streamlerinde 2-3 liralık bağışları beğenmeyipte geçen gün i7 işlemci+ekran kartı 1.500 tl lik bağış barı açmış ve buna 400-500 lira donate atanlar olmuş 10 yaşındaki çocukları söğüşlüyor. ama hakediyorlar bu ülkede kerizsen seni yolan çok olur. bu sene bi başarı elde edemesinler space soldiers bunları nasıl kapının önüne koyuyor görücez o zaman

    Bizzat sistemini biliyorum ne yapacak işlemciyle ekran kartını veletleri kandırıyor.Ayrıca o kadar parayla nasıl alıyor onları ayrı mevzu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çocuk çok yetenekli aslında oyun zekasıda var ama ağzı ve oyuncu kitlesi çok bozuk.Bizi ülke çapında gösteren insanlar ne diyeyim.
  • Şu çocuğu kaale alıp 2 sayfa yazı yazmışsınız ya size de 2 çift lafım var ya neyse..
  • Arkadaslar bu adsm iyi oynuyor tamam super, yetenekli falan ona da tamam da onun oynadigi ortamdaki oyuncularla imkanlarla turkiyede onun gibi olabilcek bir cok yetenekli oyuncu var. Xantares in tek sansi istanbulda yasamasi, ortamindaki oyuncularin eskiden beri iyi olmasi ve buna bagli olarak oyununu gelistirme sansi olmasi v.s v.s

    Zamaninda on liralik keles odulu icin public e girer olduklerinde ise ortada ne ana birakirlardi ne baci..
    Yayinina bakiyorum olan" ana baci sovme, askim bitanem "

    Yani kisacasi bu adam egolu ve dumduz bir adam sadece sovuyor ve artistlik yapiyor.

    Sansi ne derseniz istanbullu o yuzden istanbulda lan gamede kafasi rahat ama izmirde ankarada bu landa bisi dedi mi monitore kafa atar bi hafta yuzunden cam ayiklar.

    Hakkinda olumlu konusan bir tek insanin olmamasi, benim gorduklerim ve duyduklarim nedeniyle bunlari yazdim. Eger gunahini aliyosam kusra bakmasin ne diyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bu boş adamın, muhabbetini bu kadar uzatmaya gerek yok. Çocuğu da zor durumda bırakmayın, birşeyleri söyleyeterek. Çocuğa karşı tehdit geldiği ve çocuğun konuşamadığı apaçık ortada. XANTARES denen şahsiteye gelince ise, Space Soldiers'ı kurulduğu günden beri takip ediyorum. Gerçekten iyi bir ekip, istekliler fakat adı üstünde Space Soldiers bir takım, XANTARES denen insan kırmasına "makine makine" diyip adamı pohpohlayarak takım sadece kendini geriye çekiyor, ve bende bir izleyici olarak bu durumdan rahatsız oluyorum. Eminim ki, buradaki arkadaşların %99'u da benim gibi düşünüyordur. Geriye kalan %1'lik kısım ise arkadaşların dediği gibi, 12 yaşında ki, hayran kitlesi. Lafı çok uzatmak istemiyorum, size geçen twitch'te bu kekoyu izlerken ki, şahit olduğum bi durumdan bahsedeceğim. Arkadaş oynuyor iyi güzel, yayından bi hayran chat'e aynen şöyle birşey yazdı "neden ordan gidiyorsun abi, oraya gidersen tabii ölürsün" böyle basit bir cümle geldi chat'e. Peki bu keko ne yaptı? Ana bacı düz gitti o çocuğa, neymiş sen bana akıl verecek düzeydemiymişin vs..vs... yazdıkça sinirleniyorum vallahi durum bundan ibaret. Özetle "cahilin önde gideni, karaktersiz..."




  • Beyler bu xantares denen adama Warmupta one deag attım diye bahaneyle bizi diskalifiye bıraktılar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.