Şimdi Ara

www.tatilsitesi.com / Şikayet var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bu firmadan internet üzerinden özellikle tatil satın alırken çok dikkat etmelisiniz. Binlerce lira alacağıma 10 aydır el koydular. Benim gibi onlarca kişi var ve milyonlarca lirayı kendi ağızlarıyla tuttuklarını bile dile getiriyorlar. Ödeyeceklerini ancak her defasında bahanelerle ileri bir tarihe atmayı da çok iyi biliyorlar. Aylardır bu faiz oranında bir de varın siz düşünün. Milyonlarca lirayı sizin benim hakkımızla işletip bizim paramızdan para kazandıklarını !


    Tamamen yepyeni bir ponzi sistemidir. Pandemi de tamamen tuzu bibieridir. Sağ olsun devlet dediğimiz kavram pek çalışmadığı için hakkınızı hukuki yollardan da alamıyorsunuz. Tek yapılması gereken internet ortamında sesiniiz duyumak, başkalarının mağdur olmasını engellemek, şu zor geçim zamanlarında kazanılan paraları bu firmalar gibi çakallara, acizlere kaptırmamak.


    Siz siz olun hem kendi sağlığınız için hem de paranızı çaldırmamak için özellikle www.tatilsitesi.com firmasından uzak durun !


    https://www.sikayetvar.com/tatilsitesicom incelemenizi tavsiye ederim. 14 bin lirası mı, 5 bin lirası mı, 8 bin lirası mı dersiniz onlarca mağdur ödeme bekliyor.


    Aşağıda bu kurgu düzeninin bazı örneklerini görebilirsiniz. Başvuru tarihi ile günümüz arasın ekonomi çöktü, dolar euro fırladı, ekonomi bakanı istifa etti, para oldu pul, faizler arttı derken bu TATİL SİTESİ firması milletin parasından para kazanmaya devam etmekte.


    www.tatilsitesi.com / Şikayet var


    www.tatilsitesi.com / Şikayet var


    www.tatilsitesi.com / Şikayet var


    www.tatilsitesi.com / Şikayet var


    www.tatilsitesi.com / Şikayet var







  • Gecmis tasi taragi toplayip kacabilirler turizm su an icin tamamen bitti. Umarim parani kurtarirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    Umarım. Ülke zaten dolandırmaya da dolandırılmaya da çok müsait. Kaotik düzen kendi kendine işliyor bakalım.
  • bilmediğiniz yerlerde n yapmayın sağlam firmalarla çalışın bak biz voyage tatilini iptal edip paramızı aldık trink diye


    Geçmiş olsun bu arada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 3 Aralık 2020; 20:32:6 >
  • 3 kuruş ucuz diye saçma sapan sitelere para kaptırıp da şikayet edenlere hiç acımıyorum. Dolandırılmayı hak ediyor bizim millet.

  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt
    Valla haklısın hocam basiretimiz bağlandı. Yaptık bir kere. Başkaları mağdur olmasın diye ne kadar kişiye ulaşırsam o kadar iyi. Şerefsizler itibar kaybına uğrasın en azından. Çiftlikbank istanbul bilişim derken şimdi de tatilsitesi.com
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Herşey bir tecrübe hocam gerçekten.

    Teşekkür ederim bu arada
  • Merhabalar,

    Alacağınızı almak üzere yasal yollara başvurdunuz mu? Benim de bir müvekkilim yakın zamanda başka bir turizm şirketiyle benzer bir olay yaşadı. Neredeyse 1 yıl oyaladılar. Dosya bana geldi, takip başlattık, 7 gün içerisinde yasal faiziyle beraber ödediler. :)

    Bir de size diğer önerim, TÜRSAB'a mail ya da posta yoluyla başvurup şikayet etmeniz yönünde. TÜRSAB tarafından Şirketlere yaptırım uygulanabiliyor.

    Malumunuz yasal yollara başvurmak biraz daha caydırıcı. Bu tür şirketler covidden dolayı aslında var olmayan parayı çevirmeye çalışıyorlar, yolun sonuna gelmeden de ödeme yapmıyorlar maalesef. Olan vatandaşın parasına oluyor.

  • Evet çok doğru. Tursaba mail attım. Hatta ilginç bir diyalog da yaşadım. Tursab bile tatilsitesi ni tavsiye etmiyor :)
    Tüketici hakem heyetine başvurdum o da en aşağı bir yıl sürer gibi. Şuan bir yıl oldu zaten hali hazırda. Verebileceğiniz o değerli önerileriniz varsa yardımınıza açığım çok teşekkür ederim
  • Hakem Heyeti başvuruları maalesef biraz uzun sürüyor.. Dosyanizi takip etmeyi unutmayın, karar geldikten sonra da icraya koyarsınız. İcraya koyarken bir avukat desteği almanızı öneririm. Çünkü vatandaş genelde kendi icra dosyasını takip edemiyor, işlemleri vs bilmediği için. Zaman geçtikçe de şirketler buhar olup uçuyor, alacaklar da tahsil edilemiyor. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.