Şimdi Ara

wtfast,cyber,express vb vpnler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu tarz VPN programlarını lol için kullanmış arkadaşlar varsa ufak bi bilgilendirme yapabilir mi? Bedava olan halllerinden değilde daha çok para verip kullanmış arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum.

    Daha önce cyberghost vpn kullanmıştım uzun bi süre, sonra lole girmemeye(siyah ekranda kalıyordu hep) başladığı zamanlarda vpn kullanmayı bırakmıştım. o zamanlar pingimi 90 dan 70 65 lere çekiyordu, internette rahatlama farkediliyordu(her ne kadar 2 3 saatte bi reconnect tarzı bir şey yapsada iyiydi)

    22 mb downloadım olmasına rağmen twitchte youtubeda sürekli takılmalar başladığı için kalıcı vpn kullanmayı düşünmeye başladım haliyle oyunlara girerkende sürekli kapat aç yapmak istemiyorum o yüzden vpn düzgün vpn arayışındayım, aslında wtfast sanırım bu şeye girmiyor sadece oyuna girerken açıyor vpni galiba bilmiyorum hiç kullanmadım. vpn kullanmış ya da kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim.

    olayın özeti , fiyat/performans vpn arıyorum







  • Ben WTFast kullandım hem premium hem free olanı.Üniversitedeyken Kayseri'de pingim oynanılmaz derecede yüksekti.Wtfast ile 10-15ms kadar bir düşüş oldu pingimde.Şuan Antalya'dayım 1 kere denedim WTFast bir değişiklik olmadı pingimde.Premimum ve free arasında pek bir fark yok.Free olarak Wtfast dene memnun kalırsan premium alırsın.Birde küçük bir tavsiye vereyim, server olarak sana değilde oynadığın oyunun serverına en yakın olanını seçmen daha faydalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krepless -- 16 Kasım 2015; 4:38:47 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.