Şimdi Ara

WRC 9 [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WRC 9 FIA World Rally Championship

    WRC 9 [PS5 / PS4 ANA KONU]


    WRC 9 FIA World Rally Championship | Duyuru Fragmanı | PS4, PS5



    -

    2019'da başarılı bir geri dönüşün ardından WRC lisansı, bu yıl WRC 9 ile muhteşem bir biçimde geri geliyor.

    En iyi sürücülerin övgüyle bahsettiği gerçekçi fizik motoruna sahip off-road simülasyonu WRC 9 şimdi daha fazla içerik sunuyor.

    Topluluk için tasarlanmış 2 yeni oyun modu:
    - Arkadaşlarınla birden fazla ralli üzerinde yarışabilmeni sağlayan tamamen özelleştirilebilen lig sistemi.
    - İşbirliğine dayalı oyun deneyimi için yardımcı sürücü modu.

    3 kategorideki (WRC, WRC 2, WRC J) tüm resmi arabaların ve sürücülerin yanı sıra Takvim'deki bütün rallilere sahip ol. Buna, yeni eklenen 3 ralli de dahil: Kenya, Japonya ve Yeni Zelanda.


    -

    Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2020 (PS4) / 12 Kasım 2020 (PS5)
    Tür: Yarış
    Dağıtıcı: Nacon
    Geliştirici: KT Racing

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/286218-wrc-9
    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/wrc-9

    Resmi Site:https://wrcthegame.com/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    WRC 9 [PS5 / PS4 ANA KONU] WRC 9 [PS5 / PS4 ANA KONU] WRC 9 [PS5 / PS4 ANA KONU] WRC 9 [PS5 / PS4 ANA KONU] WRC 9 [PS5 / PS4 ANA KONU] WRC 9 [PS5 / PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Mart 2021; 16:44:12 >







  • Aynısının (wrc 8) laciverdi.

    Bir 2007de çıkan crysis 1in grafiklerine bakın, bir 2008de çıkan gride, 2008de çıkan dirt 2ye bakın birde 2020 sonbaharda çıkacak şu oyuna. 9 oyun olacak hala takoz gibi oyun çıkartıyorlar. millet leş grafikleri görmesin diye videoyu bile çamur gibi bitratele yayınlamışlar. Sanki 2005teyiz anasını satayım. Codemasters dirt 5i cam gibi görüntüyle tanıtıyor sen wrc 9u 2005te youtube 128kbps ile video yükleyen sümüklü çocuk gibi tanıtıyorsun. Partikül efektlerini saymazsak wrc 4te bile daha iyi grafik var.

    Neyse ki wrc lisansını 2023ten itibaren codemasters aldı da şu wrc serisi şu eziyetten 3 sene sonra kurtulacak.
  • WRC 9 FIA World Rally Championship - New Zealand Gameplay Trailer | PS4, PS5

  • Aynısının (wrc 8) laciverdi.

    Bir 2007de çıkan crysis 1in grafiklerine bakın, bir 2008de çıkan gride, 2008de çıkan dirt 2ye bakın birde 2020 sonbaharda çıkacak şu oyuna. 9 oyun olacak hala takoz gibi oyun çıkartıyorlar. millet leş grafikleri görmesin diye videoyu bile çamur gibi bitratele yayınlamışlar. Sanki 2005teyiz anasını satayım. Codemasters dirt 5i cam gibi görüntüyle tanıtıyor sen wrc 9u 2005te youtube 128kbps ile video yükleyen sümüklü çocuk gibi tanıtıyorsun. Partikül efektlerini saymazsak wrc 4te bile daha iyi grafik var.

    Neyse ki wrc lisansını 2023ten itibaren codemasters aldı da şu wrc serisi şu eziyetten 3 sene sonra kurtulacak.
  • WRC 9 | Safari Rally Kenya Gameplay

  • WRC 9 | Going back to Japan!

  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten aldımı hocam
    Codemasters ile konuşma imkanım olmuştu ben lisansı ne zaman alacaksınız düzgün wrc oyniycaz demiştim bana wrc lisansı olan wrc 8 var demişlerdi bende çok kötü dedim
    Bekleyin bomba gelecek demişlerdi acaba bomba sizin dediğiniz mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    WRC 9 | Going back to Japan!

    Araç fizikleri çok kötü değilmi? Araç yola hiç iyi tepki veremiyor. Sanki önce boş yol çekilmiş sonrada montajla araç yerleştirilmiş gibi. Dirt serisindeki o yolun her bir milimini hissetme, yoldaki her bir partikülü hissetme olayı yok. Arabanın arkası sanki boşlukta kayıyor gibi aşırı yapay duruyor. Sanki ucuz bilimkurgu filminde sci efektlere para yetmemişte en ucuzu yapılıp geçilmiş gibi. Gerçi ilk 8 oyun neydiki 9. oyun bi halt olsun.




  • Herifler menüyü bile değiştirmemişler. Önceki 8 oyundaki gibi bundada araç yine saçma tepkiler veriyor ve yolla bütünleşik değil sanki sonradan montaj yapılmış gibi.

  • WRC 9 - Legendary Cars Trailer | PS4, PS5

  • Çöp 9. Veya diğer adıyla balıkçı kayığı 9. Yine yolun hissedilmediği, yine araçların kütük gibi hareket ettiği ve virajlarda arkayı saçma sapan fizik kurallarına aykırı kaydırdığı, yine detaysız kokpitin olduğu, yine fizik fakiri, yine grafik detaysızı bir çöp oyun daha. 9 oyun oldu hala aynı çöp. Adamlar bir draw distance koymuş sanki dersinki 100 metre ilerisinin sonrası 2005 dx8 seviyesi. Yol kenarındanki işaretlerin parlama efektleri 16 senelik xpand rally ile yarışır. Herifler 1-2 cila dışında bildiğin 15 senelik cmr 2015le falan yarışıyor. Menüleri bile ellememişler doğru düzgün basmışlar 8dekini.





  • Fakir editionu çıktı. Oynayan varmı?
  • Denedik bir şekilde... iyiki almamışım onlar nasıl pisttir yaa.
    Dirt 3 te bile daha fazla hissediyordum dünyanın o bölgesinde yarıştığımı.
    Wrc9 da dirt 3 ten daha kötü hissiyat aldım orda değildim.
    Yarışıyorum evet ama orada değilim.
    Wrc9 un iyi olan şeylerini söyleyeyim önce size kariyer modu.
    Evet kariyer modu çok iyi tasarlanmış. Gerçekten iyi yetenek ağacı var ekibinzi geliştiriyorsunuz falan.
    O sürüş hissi
    O çok iyi yollar istediğiniz gibi zorluk seviyeleri var asistler var kullandığınız kontrolere göre artık assist ayarlarsınız ince ayarlar güzel.
    Ama... Amaa oyunun içine giremiyorum onlar ne kötü ağaçlar onlar nasıl kötü otlar o nasıl kötü gözüken yol.
    O nebiçim bir ışıklandırma yaa. Ne kadar eski oyunlarda bile daha iyi görüntüler var artık ayıptır yani yeni nesle geçiyoruz.
    Bu ne rezilliktirr. :/
    Ama oyun 2020 yılı içinde oynadığım en iyi ralli oyunu..
    Keşke yapımcı ekibin azda pastel görüntü kaygısı olsaymış geri kalan herşey çok iyi çünkü..




  • Oyun ölü doğdu. Bırakın oynayanı hakkında konuşan bile yok. Dh gibi bir yerde bile 2 konsol ve 1 pc ana konuları hareketsiz boş boş duruyor.

    Yapımcının da umrunda değil sanırım. Steam gibi bir yerde inatla satış yapmıyor. Epicde kim böyle çöp oyuna dünya kadar para veripte alacak. Neyin kafası bu. Adamlar oyuncuların dilinden hiç anlamıyor. Her sene takoz gibi oyun çıkarıp duruyorlar. Lan bi oyuncuların isteklerini dinleyinde azıcık eli yüzü düzgün bir oyun yapın. Bu adamlar bir, city interactive iki. Oyun gibi bir dev sektörde bu kadar vizyonsuz, bu kadar beceriksiz olup kendini geliştirmeden her sene çöp oyunları piyasaya sürmekten bakmıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu alacak gibiydim ; yorumları görünce çekindim biraz....Ps5 için alacaktım ; oynayanlar varsa ; dualsense ile etkileşimi iyi mi oyunun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt

    Yeni aldım sayılır oyunu. Her nesilde yarış ve ralli oyunlarının meraklısı biri olarak diyebilirim ki Dirt Rally serisi kadar kaliteli bir oyun değil ancak WRC 6-7-8 kadarda facia bir oyun değil. Bu üçlemenin demolarına katlanamayıp silmiştim. WRC oyun serisi için epey gelişme var. Dirt Rally kalitesi beklemeyin.


    Dualsense'in özelliklerini gayet güzel kullanıyor. Gaz, fren tuşları sertleşip gevşiyor. Bölgesel titreşim güzel. Yoldan seken taş sesleri DS üstündeki hoparlörden geliyor. DS'den gelen egzoz patlatma ve çarpışma seslerini beğenmedim.


    İndirimle alınacak yeni nesil oyun olmuş.

  • ECBalaban kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam...Teşekkürler 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bende aldım,ps4 proda oynuyorum, wrc 8 e göre direksiyondaki hissiyat çok daha iyi, ancak oyunun fps si özellikle kaput kamerasında çok sıkıntılı wrc8 sanki daha akıcıydı.

  • Wrc 7 dışında, diğerleri çöp oğlu çöp.


    O kadar uyduruk dandik bir firma ki, Wrc 5 ve Wrc 6 da Ps4 konsolda hayvan gibi ekran yırtılması var, şaka yapmıyorum konsolda ekran yırtılması var öyle az filan değil ve bu ucube firma onu bile düzeltmeden konsolda bunları satabiliyor.


    Resmi lisans böyle ucubelerin elinde 10 yıldır heba oldu gitti.


    Codemasters gibi bir firmada Ea denilen kan emicilerin eline geçti ya, daha ne deyim.


    Dipnot: Wrc 7 özellikle tek başına satmıyorlar Ps Store üstünde, wrc 5 ve wrc 6 çöpüyle birlikte almak zorundasınız. O çöpler başka türlü itelenemiyor çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 31 Mayıs 2021; 15:22:9 >
  • WRC serilerindeki yol ve haritaları daha çok seviyorum. Dirt oyunlarında daha düzlemsel yollar var. Son gaz basıp gidiyorsun. WRC oynarken tamam bu olması gereken rally yolu diyorsun.Bunun dışında;

    Motor sesleri, grafik kalitesi vb. Dirt'de çok daha iyi. WRC grafikleri bir acayip şaka gibi.

  • (PS5) WRC 9 LOOKS IMPRESSIVE IN NEXT GEN - ULTRA HIGH GRAPHICS | FULL RALLY GAMEPLAY(4K HDR 60fps)


    WRC 9 [PS5 / PS4 ANA KONU]Joy Of Gamingyoutube
    🌟SUBSCRIBE FOR MORE FULL HD PS5 GAMPEPLAYS: https://www.youtube.com/channel/UCCIR3AdAbybtkNgINS9UyNA ● RALLY Playlist: https://www.youtube.com/watch?v=i-gTHKDqp30&list=UUA4L9RYhkdYIxBIJFtbs6EQ&t=0s ● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 💗 We always appreciate ANY channel support: 💗 PAYPAL➜ https://streamlabs.com/joyofgaming 📧 Business Enquiries: joyofgaming0607@outlook.com ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Channel Description: Welcome to the real JOY OF GAMING, the pleasure of pure Quality Gameplays, each of one in 4K 60FPS. Here you´ll find everything you need to feel the real experience of your favorite games: Walkthroughs, Boss Fight, guides, Free Roam gameplays, No commentary Highlights and much much More! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 💗 Comment below wich game you want to see next!! And don´t forget to Subscribe and help us with the LIKE button💗 Thank you for being one of us!!
    https://www.youtube.com/watch?v=2i5vwcABIhU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 8 Ağustos 2021; 18:43:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.