Şimdi Ara

Wraith: The Oblivion - Afterlife [PS VR ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wraith: The Oblivion - Afterlife [PS VR ANA KONU]


    Wraith: The Oblivion - Afterlife | Duyuru Fragmanı



    -

    Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Fast Travel Games, World of Darkness serisinden yeni bir oyun Wrath: The Oblivion – Afterlife'ı "tüm büyük sanal gerçeklik platformları" için duyurdu.

    Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

    Vampire: The Masquerade ve Werewolf: The Apocalypse ile aynı evreni paylaşan Afterlife oyuncuların World of Darkness'ı ilk defa sanal gerçeklik ile deneyimlemelerine olanak sağlayacak. Ayrıca Wraith: The Oblivion'ı temel alan ilk video oyunu olma özelliğini taşıyacak. Modern Barclay Mansion'da geçecek oyunda oyuncular Wraith'in kontrolünü alarak Shroud'un ötesinde bekleyen gizemleri çözmeye çalışacak.
    Fast Travel Games kreatif direktörü Erik Odeldahl tarafından belirtilene göre "Amnesia: The Dark Descent ve Alien: Isolation gibi oyunların büyük bir hayranıyım ve hikaye anlatımı ile keşif odaklı bu oyunların sunduğu deneyimin sanal gerçekliğe çok iyi uyacağını düşünüyorum. Böyle bir oyun yapmak hayallerimin gerçeği dönüşmesi gibi ve daha fazla detay paylaşmak için sabırsızlanıyorum."

    https://bolumsonucanavari.com/Haberler-World_of_Darkness_Oyunu_Wrath_The_Oblivion__Afterlife_Sanal_Gerceklik_Platformlari_icin_Duyuruldu-102162.htm


    -

    Çıkış Tarihi: TBA
    Dağıtıcı: Paradox Interactive
    Geliştirici: Fast Travel Games







  • Konu PSVR olarak açılmış ve Venomstr kızacak ama kendi ayrı ana konusu yok. Oyun nihayetinde çıktı, ben de oculus quest 2 ile oynadım. Beğenen PSVR için de alabilir o yüzden çok alakasız konu sayılmaz tabi Wraith: The Oblivion - Afterlife [PS VR ANA KONU] 

    Taze oynanış videosu, buyrunuz:







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.