Şimdi Ara

WoW'a Yeni Başladım Öneriler Nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar oyunu ilk kez oynamaya başladım ve hoşuma gitti lakin level 20 ye kadar oynamak ücretsiz sanırım. 20 olduğumuzda oyuna devam edilemiyor mu?

    Birde oyunun aylık fiyatı ülkemiz için çok pahalı. Durmaplay sitesinde fiyatlar hesaplı fakat bu siteden daha önce alışveriş yapanlar varsa öneriyor mu?

    Son olarak eskiden bu oyunu oynayan insanlar aşırı bağımlılık yapıyor demişti, bu konuda beni uyaracağınız bişeyler var mı?

    Herkese şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 3 Ocak 2020; 16:14:19 >



  • Evet 20 level ücretsiz deneme hakkı var. Devamı için satın almalısın. Oyundaki ilk ay için 6-7 euro karşılığında game time alabilirsin. Bu da 40-50 lira yapıyor. Diğer aylar 13 euro ödeyeceksin. Eğer alacaksan bizzat blizzard'ın kendisinden, yani battle.net'ten almanı öneriyorum. başkalarıyla uğraşma. öyle ekstra ucuza satmıyorlar. muhattabın blizzard olsun her zaman öyle aşırı indirim yoksa. şu an satın alırsan bfa hariç tüm ek paketlere sahip olacaksın. yeni başladığın için bence hiçbir sorun yok. bfa'ya birkaç ay sonra geçebilirsin. çünkü eski içerik aylar boyunca yetecek sana + legion ve draenor bölgesinde uçabilmen için yapacak çok işin var. bunlar uzun sürüyor.

    Evet oyun görece pahalı ama sana büyük içerik vaadediyor. 5-6 saatlik oyun süresine sahip oyunlar bile 250-300 lira. Wow hiçbir zaman bitmiyor. Her zaman yapacak bir şeyin vardır. Eğer bir gün şu oyuna niye bu kadar para veriyoruz yaw, ha buna vermişiz ha çöpe gitmiş gibi bir düşünceye sahip olursan (ki olacağını sanmıyorum) o zaman wowu bırakabilirsin.

    bağımlılık meselesine gelince, eğer bir şeye bağımlı olmaya meyilliysen wowa bağımlı olmanda hiçbir sakınca yok bence. ama yok ben günde 4-5 saat oynarım bu bana yeter diyorsan ne ala. şimdi wow günde 1-2 saat oynanacak oyun da değil. yeri geliyor bir görev 1-2 saat sürüyor. kıtadan kıtaya gidiyosun falan. ama bence bunun ideali ortalama beş saat.

    Edit: Bu arada battle.net'ten oyunu alackasan eu.battle.net'ten almalısın. us.battle.net'ten alırsan amerika sunucusunda hesap açarlar. türkler genellikle avrupa sunucusunda yer alır. alliance isen silvermoon, horde isen twisting nether sunucuları. bunlar önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guadalcanal -- 3 Ocak 2020; 16:9:16 >




  • Hoş başladın.

    Starter versiyonunun sınırlamaları var. Sadece level 20 değil, General ve Trade sohbet kanallarına yazamama, herhangi biriyle 'trade' yapamama, 10'dan fazla gold biriktirememe, Pet Battle, Guild, Mail ve Auction House vs. gibi birçok oyun fonksiyonuna da kullanamama gibi kısıtlamaları var..

    Starter versiyon süresince istersen 10 tane karakteri 20'ye getirip daha sonra oyun süresi veya Complete Edition oyunu satın alıp, o karakterleri 20'den devam ettirmeniz mümkün.

    Oyun süresi için forumda konusu mevcut, Durmaplay'den daha uygun fiyata da satın almanız mümkün. Aynı zamanda Battle For Azeroth ve diğer oyun paketlerini de forumdan, Blizzard'a göre daha ucuza temin edebilirsiniz. Durmaplay güvenilir bir sitedir, orasını da es geçmeyeyim

    Bağımlılık yapar. Eskisi kadar olmasa da, biraz çevre yapıp düzenli gün ve saatlerde oynayabiliyorsan ağa düşmemek elde değil Loading ekranında Blizzard'ın kendi uyarısı vardır şu şekilde;

    Remember to take all things in moderation (even World of Warcraft!)

    Account Management sayfasında 'Parental Control' kısmı var. Oradan oyun süresini ayarlamak mümkün ancak yetişkin biri bunu ne kadar takar orası tartışılır.

    Oynayacağınız sunucu, Horde mu Alliance mı olacaksınız seçiminiz, ana karakter olarak oynayacağınız class seçiminiz, ayıracağınız zaman, PvP-PvE tercihleriniz gibi seçenekler de oyuna bağımlılığınızı etkileyecektir.

    Daha önce ne tür ve hangi oyunları oynadığını bilmediğim için çok fazla detaya giremiyorum. Eğlendiğin sürece de pek önemi yok. 'Yeni başlamak' güzeldir, keyfini çıkarmaya bak




  • guadalcanal kullanıcısına yanıt
    Oyunda ilk ay için 6-7 euro ya game time alabilirsin demişsin fakat oyunda henüz çok yeni olduğum için ilk ay olarak game time ne oluyor? Neden sadece ilk ay orasını anlayamadım.
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Buradan dediklerinden yola çıkaraktan her karakteri level 20 ye getirdikten sonra ücretli oyun kısmına geçmek en mantıklısı olacak gibi görünüyor
  • Oyunu oynayabilmek için game time satın alıyoruz her ay. 30 günlük game time 13 euro oluyor. Oyuna yeni başlayan biri ilk ay promosyonu için 6-7 euro civarında game time alabiliyor 30 günlük.
  • İlk ay için ucuza alabildiğimizi fark etmemiştim. Blizzard sitesinde öyle bişey göremedim halbuki.
  • Black Hand X kullanıcısına yanıt
    1 tane karakteri yüksek levela taşıdıktan sonra, alt karakter dediğimiz daha sonra kasacağın karakterleri daha kolay ilerletmek için kullanılan 'Heirloom' itemları aldıktan sonra, 20 levela ulaşmak taş çatlasın 3 saat sürer, o yüzden şu an onlara zaman ayırmamak daha mantıklı olabilir. Tabi farklı ırkları tek tek kasayım, farklı başlangıç hikayelerini öğreneyim gibi bir düşüncen varsa o şekilde de yapabilirsin.
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Heirloom nasıl alınıyor? Oyundaki vendorlardan mı?
  • https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/wow-new-player-subscription

    World of Warcraft®: New Player Offer €6.49

    Normalde 13 eurodur. heirloom falan önemli değil şu an senin için.
  • Black Hand X kullanıcısına yanıt
    https://www.wowhead.com/heirloom-guide

    Kimi direkt olarak vendordan gold karşılığı alınıyor, kimi achievement'la geliyor, kimi tamamlanan bir görevle vs. birçok şekilde elde edilmeleri mümkün. Linkten detaylı olarak, hangisinin nerden geldiğini, hangi vendordan, ne karşılığında alabildiğini, nasıl upgrade edildiklerini görebilirsin.
  • guadalcanal kullanıcısına yanıt
    Evet ilk ay indirimli olanı şimdi gördüm sitesinde varmış zaten
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Çok sağolasın
  • Senin yüzünden ben de başlayacağım hocam eski knight online oyuncusu olarak :D Inşallah finallere kadar sıkılırım da derslerden kalmam :D
  • Başla tabi iyi olur
  • İstersen donanımhaber de linki bulunan rus account alarakta ucuza oynayabilirsin. Raf ilede ekstra bonuslarla daha hızlı üst levallara ulaşabilir ekstra güçlendirmelerden fayfalanabilirsin...

    https://forum.donanimhaber.com/rusya-uzerinden-ucuza-wow-plati-ru-uzerinden-eski-fiyatlar--101072582

    https://forum.donanimhaber.com/raf-talepleriniz-ve-sorulariniz--102322577



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 3 Ocak 2020; 18:17:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: guadalcanal

    Oyunu oynayabilmek için game time satın alıyoruz her ay. 30 günlük game time 13 euro oluyor. Oyuna yeni başlayan biri ilk ay promosyonu için 6-7 euro civarında game time alabiliyor 30 günlük.
    Şu an ben 20 lvl yaptım. Daha ileriki leveller ve pet vs kullanabilmek için sadece game time almam yetiyor mu? Oyun için de ayrı bir ücret gerekmiyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uchiha69

    Şu an ben 20 lvl yaptım. Daha ileriki leveller ve pet vs kullanabilmek için sadece game time almam yetiyor mu? Oyun için de ayrı bir ücret gerekmiyor mu?

    Alıntıları Göster
    Oyunda anladığım kadarıyla ücretli ve ücretsiz petler var. Bunun yanında üstüne binebildiğimiz "mount" dedikleri petler var.
  • Oyunu satın almak.
    Dungeon ve görevlerle, keşfederek, eğlenerek ilerlemek.
    Son leveldan sonra, end game haritasına konsantre olmak.
    Akabinde iteme level, dungeon, raid, pvp şeklinde ilerlemek.
    Belirli bir aşamadan sonra ne yapacağınızı bilir hale geliyorsunuz.
    O an ki ruh haline göre şekilleniyor çoğu zaman.
  • Arkadaşlar ilk ay 6 euro, geri kalan aylarda 13 eurodan oyuna abone olursanız oyundaki her şeye (son eklenti paketi bfa hariç) sahip olacaksınız. Pet'ten kastın pokemon gibi pet savaşlarıysa bunları da kullanacaksın tabi ki. Oyunda belli başlı mountlar-petler vs var. Onlar parayla satılır, özel itemlerdir ama kozmetik işte. Abone olduğunuz taktirde wow'a herkes neyle başladıysa öyle başlıyorsunuz. Bir kısıtlama olmadan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.