Şimdi Ara

WoT hala oynanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 5 yıl önce bırakmıştım amerikan ağır tankında 8 ve alman avcıda 8 de bırakmıştım..

    eşletirme adaletsizliği devam ediyor mu ?
    rus sınıfına ufakta olsa hala torpil var mı ?

    kısaca oyun şu an oynanacak durumda ise yorumlarını bekliyorum.



  • 3.5 yıl sonra yeniden başladım. Adaletsizlik sürüyor. Bazı şeyler değişmiş ama o aynı. Ezikler, galiplere karşı! Özellikle alt seviyelerde fark çok belirgin oluyor. 3-4 dk.da bitiyor çoğu maç.

    Yeni ülkeler ve yeni bir sürü tank eklenmiş. Torpil olduğunu düşünmüyorum. Her seride, ülkede iyiler ve daha az iyiler var.

    1 ay oldu. Herhangi bir tank ya da seri için oynamayı düşünmüyorum. Zaten o işin para tuzağı olduğunu anlayacak kadar deneyimliyim. Elimde yeterince eleman ve tank var zaten.

    Tank geliştirmek, seri kasmak aslında inanılmaz zahmetli bir iş. Yeni başlayanlara önerim, bir kaç hedef belirleyip, orada keyfine oynamaları fazla para kaptırmamaları.

    Herşeye karşın, bence oynanır. Ben elimdekilerle günde 1-2 saat takılıyorum. Keyif alıyorum. Yeni haritalara ve rakip tanklara alışmaya çalışıyorum.
  • akndgn A kullanıcısına yanıt
    dün baktım bende biraz, 3-4 oyun girdim biraz unutmuşum oyunu.. dediğin gibi oynayacak kadar tank var usa t-29, t32, m103 zamanında zevk alarak oynadığım tanklardı.. t29 ile maç attım çok tuhaf o tank eskiden hızlıydı şimdi hareket etmiyor neredeyse..


    ufak 3-4 tane pre tank var..
    sovyet obj. 277 ve obj 705a hattı hoşuma gidiyor ona yöneleceğim.. almanda tank avcısı yolunda giderim 8e açıktı zaten..
  • Oynanır ama eskisi gibi değil. Oyunun dengeleri çok değişti. Ben tier 10 oynamayı, klan savaşlarını, klanı vs. 1.5-2 sene önce bıraktım, tank kasmayı bıraktım. Tank almayı da bıraktım. Tier 8 aşırı güçlü premium tanklarla oynuyorum sadece. Defender, İS-3A, LT-432, Progetto 46 ve Lorr 40t. Sadece bu 5 tank ile oynuyorum kredi sorunu da olmuyor pre hesapla. Kumanya kullanıyorum ve genellikle gold mermi atıyorum. Yapacak bişey yok ortama ayak uyduruyoruz, 8 seviye maçlarda kralsın bu tanklarla tier 9 ve 10 da ise golda abanıyoruz. Oyunun içinden geçtiler maalesef. Sürekli daha güçlü daha güçlü tankları sürüyorlar piyasaya, onu kasıyorsun herkes abanınca nerf geliyor. Eski tanklarda pek oynanmayınca tekrar onları buffluyorlar. Saçma bir döngü yani. Klan savaşlarında sürekli chieftain ve obj 907 ler havada uçuşuyor full gold mermiyle oynanıyor, 8 seviyedeyse defender ve is-3a lar havada uçuşuyor, is-3 gibi efsane bir tank şuan çöp mesela onun yerine premium tank olan şarjörlüsü is-3a kullanılıyor. Eski klan savaşları da yok artık. Durum bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 24 Ekim 2020; 21:23:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Is serisi eskisi gibi populer değil hele is7 gözden düşmüş durumda millet obj. Serisi ve emil gibi tanklarla oynuyor artik maclarda dayanikli tanklar olarak e3,badger su sıralar cok oynanıyor ayrica italyan progetto şarjörlü tanklari da milleti madara etmek için birebir geçtiğimiz günlerde 9.yili doldurmamin şerefine 10 günlük pre hesap ve pre tank hediye ettileer.

    Ben artik ya arty ya da td oynuyorum haritada gezmek üşendiriyor fv4005 le güzel yere mevzilenip milleti trollüyorum eslestirmelerin civki cıkmış durumda bazı günler sürekli botlarin olduğu maçlara düşüyorum benim en sevdiğim mod büyük savaş kipi artyle fena hasar veriyorum durduğum yerden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.