Şimdi Ara

World War Doh eğlenceli bir Clash Royale tarzı sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Küçük bir alanda birimlerin birbiri ile kapıştığı Clash Royale bugün kendine ait bir tür oluşturmuş durumda. Geliştiriciler bu türde farklılaşmak amacıyla yeni fikirler ortaya koymaya çalışıyor. World War Doh bunlardan birisi.



    World War Doh: Real Time PvP neler sunuyor?



    World War Doh: Real Time PvP adıyla indirmeye sunulan oyun biraz daha farklı bir alan sunuyor zira karşı tarafın alanına kanallardan geçiliyor. Bu da her iki tarafa da biraz zaman kazandırıyor.



    Ayrıca Bkz.Daha canlı Windows 10 ikonları yolda



    Oyunun mekaniği türün diğer oyunları ile aynı. İki düşman komutan olarak en önce karşı tarafı yok etmeye çalışıyorsunuz. Birimleri puana göre sahaya sürmeniz gerekiyor ve puanlar kısıtlı. Burada farklı olan Doh adı verilen puanları sahada üretebilmeniz. Bunu yaparken komutanı kalkana almak gerekli. Alanda sabit olarak iyileşme ve patlatma verebilen yapılar var.



    Oyunlar kazandıkça para ve altın kazanıyorsunuz. Ayrıca hediye kutular içerisinde birimleri güçlendireceğiniz veya yeni birimler bulacağınız kartlar çıkıyor. Yine hediye sandık ve domuz kumbarası da belirli bölümler sonrasında ortaya çıkıyor.



    Eğlenceli animasyonlarla bezenen oyun karşılıklı kapışacağınız etkinlikler de yapıyor. Oyunda farklı hediyeler kazandığınız bir abonelik servisi de var. Türkçe desteği güzel hazırlanmış. Türü sevenler için World War Doh: Real Time PvP uzun oynanış süreleri sunuyor.



     





     



     





     






  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.