Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.019
Cevap
120
Favori
2.438.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33313332333333343335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Oyun çok saçma bir hal aldı abi insanda oynama şevki kalmadı sta-1 ile oynuyorum top tier de karşıma normal tank gelmiyor artık bendemi bir sorun var diye düşünmeye başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    topluca intahar mı edildi, bu nasıl bir maç sonu :)
  • Homerius kullanıcısına yanıt
    bende 705A ya gidiyorum..pişman olacağımı biliyorum ama zaten vakit çok.IS-M boş ve mürettebatsız çok kötüydü..maalesef mecbur kaldığım için başka tanktan mürettebat aldım üzerine topu motoruda açınca biraz toparladı. ama çok ağır ve yavaş.yinede kendi sınıfında ve alt sınıflarda köşeleri gösterip açı verince 8 ve altı delemiyor güzel sektiriyor.üst sınıf tank avcılarında ise maalesef motor yakıyor.kupoladan çok güzel yiyor..
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    Ben IS-M 705 ve 705A ya bayildim. Bekledigim kadar iyi performanslari yok ama cok eglenceli olduklari kesin. Heleki sehir haritalari resmen oyun parki gibi :) Tek sorun on koselerden hasar alinca cok cabuk yanmalarinda, 705 de isabetsiz olsada son topu kullanmak gerek, 500 550 bazen 600 vurdugu oluyor ama denk gelirse :)
  • IS M toparladı biraz apcr vurunca zaten rahat deliyor.ağır hatta çok ağır..sanırım 705 ve 705A da öyle ama..bir kaç maçta 705A ya hayran kaldım hem savaştım rakip olarak hemde başka oyuncularda seyrettim bayağı dirençli gibi..s.conq da maalesef hayal kırıklığına uğradım zaten biraktım oynamıyorum..daha önce iyi demiştim ama erken konuşmuşum..apcr olmayınca maalesef kötü ve kolay mermi içeriye alıyor. çabuk doldurmasının ve dakika hasarının bir anlamı yok..işe yaramıyor..umarım 705A güzeldir..
  • Dün 3 tane Çin yeni yılı kutusu almıştım...1750 gold + 7 gün premium + 100k para çıkmıştı...

    Bugün hadi bir deneme daha yapayım dedim...3 tane yeni yıl kutusu aldım...750 gold + 2 gün premium + Defender çıktı...
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun defender banada çıktı yanlız tank top tier bariz iyi yani gg wg diyorum her zaman böle tanklar çıkarttıkları için oyunu mındar ettikleri için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar hic artisiz oyun gecmiyor? sebebini bilen beri gelsin... :)
  • hediye verilen sol üstteki stickerlardan müret. deneyimni açtığımızda aynı anda yan yana birlikte %300 ve %200 açarsak ikisinin birlikte toplamı (300+200:500)katı kadar(matematiğm iyi değildir..kusura bakmayın) kadarmı artar ?yoksa sadece en fazla olanın örneğin 300 kadar mı artar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 15 Aralık 2018; 11:18:20 >
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    Aynı türden sadece bir yedek açılabilir. İki tane aynı yedeği aynı anda açma şansınız yok.
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    teşk ederim
  • Ulan bu ekonomik zorlukta bu kadar karıya ben nasıl bakam be ?

    3'ü görevden geldi, ikisini de çam ağacından kitlediler, daha da arkası varmış, beni evden kaçıracaklar bak o olacak sonunda.

     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caesar_

    Ulan bu ekonomik zorlukta bu kadar karıya ben nasıl bakam be ?

    3'ü görevden geldi, ikisini de çam ağacından kitlediler, daha da arkası varmış, beni evden kaçıracaklar bak o olacak sonunda.

    2 tane daha gelecek, şimdiden hazırlan...
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Harem kurmus :)
  • Oyunun iyice içine ettiler. Herkes gold mermi atıyor, son bir haftadır oyundaki tüm dengele bozuldu. Maç başına min 2k hasar atarken şuan yerlerdeyim. Op premium tanklar yüzünden sekizinci seviye tank kasmak zulüm oldu. Wg her geçen gün batırıyor.
  • şimdilik "normal insan tanklarında" bct hariç ben hep gold mermi atıyorum..uzun süre dayandım herkez gold attı..hep delindim..sırf bu iş için pre tank scorp g aldım..TVP 50/51 yi alıyım hem bct 25 hemde tvp dede gold atıcam..geçen 10. sınıf bct ile ön alttan 8. sınıfı delemedim.. sanırım bct 25 de de bir daha normal mermi kullanmam..daha sonra scorp g ve progetto 46 da karar vermem lazım onlarla para yaptığım için şimdilik gold atmıyorum..biraz birikitirelim ondan sonra...donanımları bile yeniden alıyorum..mürettabt kredi ile eğitim devam...para harcamadan devam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velociraptor

    şimdilik "normal insan tanklarında" bct hariç ben hep gold mermi atıyorum..uzun süre dayandım herkez gold attı..hep delindim..sırf bu iş için pre tank scorp g aldım..TVP 50/51 yi alıyım hem bct 25 hemde tvp dede gold atıcam..geçen 10. sınıf bct ile ön alttan 8. sınıfı delemedim.. sanırım bct 25 de de bir daha normal mermi kullanmam..daha sonra scorp g ve progetto 46 da karar vermem lazım onlarla para yaptığım için şimdilik gold atmıyorum..biraz birikitirelim ondan sonra...donanımları bile yeniden alıyorum..mürettabt kredi ile eğitim devam...para harcamadan devam
    Ne zaman gold kullandıysam ana avrat düz gittim, normal mermiyle deleceğini de delmedi, ya da sekti, mermi kayboldu, bilmemne oldu.

    O yüzden patlayıcı tercih ederim gene gold kullanmam, başkasını bilemem benim bu oyundaki kaderimde gold kullanmak yok ne yazık ki.
  • bu excalibur gorevlerini takdirle tamamlamak sart midir?
  • Homerius kullanıcısına yanıt
    Yok baskan, sadece ilk adimlari tamamlamak yetiyor. Ha ama ego kasacaksan yaparsin o ayri, misal ben yani :)
  • wg de ben de eski bizler degiliz.
    wg kendini bozmus, ben ise her gecen gun kadehteki buz misali eriyorum, yaslaniyorum.
    egoya vaktim yok :)
  • 
Sayfa: önceki 33313332333333343335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.