Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.881
Cevap
49
Favori
234.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lonca genel olarak Donanımhaber'den, onun dışında diğer Türkler de var. Pazarlar şuan çok iyi mesela exp ring veya lucky gold coin gibi sık düşenler bile piyasanın üstünde 1-2 saatten fazla pazarda kalmıyor, screenshotlarda pazarların çoğu render edilmemiş, sağ üstten haritaya bakarak daha iyi yorum yapılabilir.

    Ayrıca discord kanalına gelenlerin sürpriz isimlerle karşılaşması olası

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!




  • SequentiaL kullanıcısına yanıt
    dc linki atabilirmisin
    edit: zaten oradaymışım. Avery



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Im Unleashed -- 17 Aralık 2018; 19:3:3 >
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Sevgili oyuncular,

    Bugün sizlere büyük güncellemeler öncesi sunmayı uygun gördüğümüz bir takım hata düzeltmelerini ve memnun kalacağınızı düşündüğümüz birkaç ufak iyileştirmeleri sunuyoruz.

    • Donmuş Kanat Yüzüğü'nün ışınlanma seçeneklerine Meley'in Mabedi'nin girişi ve Yer Altı Mezarlığı'nın girişi eklendi

    • Bojon Hanedanlığı'nın Seungryong Vadisi'ndeki ışınlanma geçidi düzeltildi.

    • Oyuncuların mesaj geçmişi penceresinde (L tuşu) uzun mesajlar yazabilmelerine izin veren eski bir oyun hatası düzeltildi.

    • 38. Seviye av görevinde Pence Örümceği'nin görevde gösterilen resmi düzeltildi.

    • Yaşlı Adamların haritalardaki konumları, arkalarındaki geçitlerin içerisinde sıkışmamaları için biraz değiştirildi.

    • Siam Bıçağı artık NPC'lere satılabilecek.

    • Artık Gelinlik ve Takım Elbise'ye bonus eklenemeyecek.


    Güncellemeleri bir kenara bırakıp işin eğlenceli tarafına bakacak olursak, yılbaşı geliyor değil mi?
    Her iki hanedanlığın da vatandaşları bu seneki yılbaşı etkinliğimiz için hazırlanmaya başladılar bile.

    Saygılarımızla,
    WoM Takımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blasie -- 18 Aralık 2018; 4:17:49 >




  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Güçlü Olanı Tebrik Edin

    Söz verdiğimiz gibi, Çarpışan Kılıçlar sezonu oyuncularımıza yönelik istatistikleri topladı. Bu istatistikleri direkt olarak ana şehrinizde en iyi oyuncular için hazırlanmış olan ihtişamlı bir heykel ile beraber göreceksiniz!

    • Bu heykel, en iyi oyuncuların sıralaması ile beraber her sezon yenilenecek!


    Savaşın Özüne Dönme Vakti

    Çarpışan Kılıçlar boyunca oyuncular Johwa Eğitim Alanları'nda savaş becerilerini geliştirme imkanı buldular. Bu sezon boyunca o kadar zorlu eğitimlerden geçtiler ki bu onları artık bir sonraki adım için hazır hâle getirdi: [B]Doğanın Kanunu[/B]. Bu oyuncuları bir labirent arenasında birbirlerine karşı sadece en güçlü olanın hayatta kalacağı acımasız bir savaşa sürükleyecek. Günümüz modern oyunlarının Battle Royale havasını mümkün olabilecek en iyi şekilde Metin2 içerisinde görmeyi hiç hayal edememiştiniz değil mi? İşte artık gerçek oluyor! Elbette bu oyun modunda, ekleyeceğimiz bir takım özellikler sayesinde de oyuncular hiçbir zaman güvende olamayacaklar.

    Yani saklanmak yok, ortaya çıkın ve onlara kimin en iyi olduğunu gösterin!


    Kaos'a Hakim Olun

    Bu sezonun başlığından da anlaşılabileceği gibi, yeni bir Metin Taşı türü bütün dünyaya yayılmaya başladı. Kaos Metinleri şimdiye kadar karşılaştığımız bütün Metin Taşlarından daha güçlü ve büyükler. Oyuncular bu Kaos Metinlerini normal metinlerden edinebilecekleri Kaos Parçaları ile çağırabilecekler. Ayrıca Metin taşları farklı farklı özelliklere sahip olacak, bu sayede bu Metin Taşları'nı kırarken normallerinde olduğundan çok daha zorlu mücadeleler vereceksiniz. Fakat buna değecek!

    (Bu özellik sezonun başlangıcında aktif olmayacak, ilerleyen zamanlarda aktif edilecektir.)


    At Değişiklikleri

    Oyundaki hızlandırdığımız at geliştirme süreci sayesinde Saman gibi bazı eşyalar neredeyse kullanışsız hâle geldiler. Bunu sorunu gidermek için biz de atların alışık oldukları beslenme alışkanlıklarını değiştirdik ve onların artık her yiyeceği yiyebilmelerini sağladık. Fakat daha yüksek seviye yiyecekler atlarınızın daha etkili bir şekilde beslenmelerini sağlayacak. At sahipleri için mutlu haber, sevimli atlarınız artık o kadar da seçici olmayacaklar!

    Binek Görünümleri

    Yeni binek görünümleri sistemi ile evcil hayvanlarınıza artık faklı renk tonları uygulayabileceksiniz. Artık sadece havalı bir karakteriniz değil, karakterinize yakışan bir evcil hayvanınız da olacak. Her gün aynı evcil hayvanı görmekten sıkılanlar için sevindirici bir haber olsa gerek.

    Kişisel Dükkan Görünümleri

    Satılacak o kadar çok şeyiniz var ve bu güne kadar hep oyuncuların sizin o muhteşem dükkânınıza sadece bir göz atmasını mi beklediniz? İşte sizin için tam fırsatı! Sizlere sunduğumuz yeni Kişisel Dükkân seçenekleri oyuncuları size çekecek ver siz de o tatlı mı tatlı Yinlerin tadına daha çok bakabileceksiniz.

    Oyun Kalitesi

    İkinci sezon, oyunun genel olarak kalitesini artıran canavarların cinsini gösteren simgeler ve artık hedefinizin mevcut canının yüzde kaç olduğunu görebilmeniz gibi çeşitli özellikleri de beraberinde getiriyor. Ayrıca görev kategorileri için yeni tarzlar, Kişisel Dükkân Arama Sistemi'ne yapılan yenilikler ve daha fazlası!

    Hata Düzeltmeleri

    Oyundaki düzelttiğimiz hataları sizlere yapabildiğimiz kadar küçük güncellemeler hâlinde sunmaya çalışsak ta; oyunda, sunucu ile oyuncu arasında gecikme yaşanmasına (lag) sebep olan bazı şeyler, Kişisel Dükkan Arama Sistemi'ndeki hatalar, düzgün çalışmayan bazı özellikler gibi büyük hataları düzeltmek için sezonlar veya özel etkinliklerde olduğu gibi büyük güncellemeler gerekli. Oyunu geliştirmek için her zaman çaba sarf ediyoruz ve sizlerden gelen her türlü hata bildirimi için minnettarlık duyuyoruz.

    Ayrıca burada henüz yer edinmemiş bazı yenilikler de ikinci sezonda yerini alabilir. Bunları sezonun başlangıcında Güncelleme Notları başlığı altında sizlere paylaşacağız. Beklemede Kalın!

    Saygılarımızla,
    WoM Takımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blasie -- 18 Aralık 2018; 4:51:59 >




  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Sevgili oyuncular,

    Bildiğiniz üzere tatil dönemi yaklaşıyor ve sizi bu kış sıcacık bir yılbaşı etkinliğinden ve oyun içerisindeki ve forumdaki kutlamalardan daha güzel ne ısıtabilir ki? Bu seneki Yılbaşı Etkinliğimiz birkaç kısımdan oluşacak ve 17 Aralık 2018 tarihinden 9 Ocak 2018'e kadar aktif olacaktır.

    Haydi başlayalım o zaman;

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    Yılbaşı Ağacını Süsleme Zamanı
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Etkinliğin bu kısmı tatil boyunca boyunca iki defa aktif olacaktır:
    18 Aralık - 24 Aralık tarihleri arasında, Türkiye saatine göre gece saat 01:59'da başlayıp bitecek ve
    2 Ocak - 7 Ocak tarihleri arasında, Türkiye saatine göre yine gece saat 01:59'da başlayıp bitecektir.

    İki yılbaşı ağacı, her bir hanedanlık için birer tane, etkinlik boyunca Sohan dağında yeni yılın bütün heyecanı ve coşkusuyla yeni yılın ruhunu bütün dünyaya saçmak için sizleri bekliyor olacaklar. Fakat bunu yapabilmek için enerjiye ihtiyaçları var, bunu yapabilmek Yeni Yıl Ruhu ile dolu olmalılar! Hanedanlığınızın ağacı ne kadar fazla Yılbaşı Ruhuna sahip olursa bir o kadar da büyük olacak! İşte artık WoM'daki gelmiş geçmiş en büyük ...ağacın kimde olduğunu karşılaştırmanın zamanı geldi! Etkinlik boyunca oyuncular kendi seviye aralıklarındaki büyün canavarlardan Yılbaşı Süsleri düşürebilecekler ve bunları kendi hanedanlıklarının Yılbaşı Ağacı'na asabilecekler. Bu süslemeler, enerjisini bütün dünyaya yayabilmesi dolayısıyla sizin de faydalanabilmeniz için için ağacınıza Yeni Yıl Ruhu kazandıracak, ayrıca yılbaşının özel günlerinde yani 24 Aralık - 26 Aralık tarihleri arasında ve 7 Ocak - 9 Ocak tarihleri arasında ağacınıza geri dönüp onun geniş yapraklarının altından sürpriz yılbaşı hediyelerinizi toplayabileceksiniz. Eğer yılbaşında hanedanlığınızın ağacına en sadık vatandaşlarından birisi olursanız belki de bir Özel Kostüm Seti bile kazanabilirsiniz.

    Hanedanlığınızın sahip olduğu toplam Yeni Yıl Ruhu, yılbaşı ağacınıza asılan süslere göre her saat başı hesaplanacak, ne kadar yüksek olduğuna bağlı olarak etkinliğin sonraki kısımları da aktif olacaktır:

    • Yeni Yıl Ruhu %30'a Ulaştığında; Octavio'nun "Kurabiye Şenliği" etkinliği aktif olacaktır.

    • Yeni Yıl Ruhu %60'a Ulaştığında; canavarlardan Yılbaşı Kutuları düşürebileceksiniz.

    • Yeni Yıl Ruhu %80'a Ulaştığında; +%30 Tecrübe Puanı, Eşya ve Yang elde edeceksiniz.

    (Bu bonus saat başı değil, her gün Türkiye saatine göre akşam saat 10:00 da güncelleniyor.)
    (Yani bir gün bu bonus için gerekli koşulu sağladıysanız aktif olması için akşam saat 10'u beklemeniz lazım.
    )

    (Yeni yıl ağacınızın bütün hanedanlığınızı etkilediğini ve sunduğu özelliklerin saat başı güncellendiğini unutmayın.)


    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    Octavio'nun "Kurabiye Şenliği"
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Etkinlik, Yılbaşı Ağacı tarafından aktif olduktan sonra yine kendi seviye aralığınızdaki canavarlardan "Çalınmış Tarif Kutusu" düşürebileckesiniz. Bu kutular, Elflerin sayesinde artık bir o kadar da gizli olmayan Noel Baba'nın en sevdiği kurabiye tarifi için gerekli olan 4 malzemeden birisini içeriyor olacak; Yumurta, Şeker, Tereyağı ve Un. Elbette bu kurabiyeleri yapmak biraz da yetenek istiyor. Öncelikle hangi malzemeden ne kadar gerekli olduğunu Octavio'ya sorun. Pişirme becerilerinize göre (yani pişirme sürenize göre) bu kurabiyeleri Normal, Güzel Pişmiş veya Yanmış olarak elde edebilirsiniz. Etkinlik süresince Octavio size yardımcı olacak fakat pişirme sürecine bütün dikkatinizi vermeniz lazım! Pişirildikten sonra bu Yılbaşı Kurabiyeleri size kış boyunca geçici bir süreliğine güçlendirecekler. Bu soğuk kışta sıcacık kurabiyeler pişirip yemek ne güzel bir şey değil mi!


    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    Yılbaşı Kutuları
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Yeni Yıl Ruhu %60'a ulaştığında canavarlardan Yılbaşı Kutuları düşürebileceksiniz. Bu kutularda sürpriz yılbaşı hediyeleri sizleri bekliyor olacak.
    Etkinlik boyunca katılımınıza ve yaptığınız katkıya göre bu Yılbaşı Kutularından çok özel bir evcil hayvan mührü bile elde edebilirsiniz. Peki bu sevimli hayvanı kışın soğuğundan kurtarıp ona sıcacık bir yuva verebilecek misiniz ?

    Yeni Yıl Piyangosu

    Yeni yıla girerken piyango oynamadan da olmaz değil mi? Türkiye saatine göre 22 Aralık saat 20:00 ve 29 Aralık saat 20:00 tarihleri arasında oyundaki canavarlardan piyango biletleri elde edebileceksiniz. Daha sonrasında kazanan şanslı 15 numarayı büyük ödüller bekliyor olacak.
    (Eğer kazanırsanız, bir GM ile görüşüp ödülünüzü alabilmek için ödül kazanmış biletlerinizi sakın kaybetmeyin.)

    Ödüller:

    • İlk 5 çekilişin talihlileri 100 EP Kuponu kazanacak.
    • 15 kişiden geriye kalan 10 kişi Özel Kostüm Seti kazanacak.


    15 adet rastgele sayıyı random.org üzerinden elde edeceğiz.
    Piyangoyu kazanan şanslı sayılar oyun içerisinde, forumda ve Facebook Sayfamızda ilan edilecekler.
    Piyangoyu kazanamamış olsanız bile üzülmeyin, ödül çıkmamış biletlerinizi her biri 100 Yin'den Satıcı'ya satabilirsiniz.

    WoM'a Kar Yağdı!

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Her iki hanedanlığın da ana şehirleri sizlere Yeni Yıl havasını yaşatmak için Karlı bir görünüme sahip oldular.

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!



    Tatil boyunca yapılacak diğer etkinlikler :

    Sezonluk Nesne Market Eşyaları

    • 17 Aralık 2018 tarihinden 9 Ocak 2019 tarihine kadar yeni favoriniz olacak olan Evcil Hayvanınıza ve Sezonluk Özel Kostümlere Nesne Marketimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

    Forum

    • 13 Aralık tarihinden 24 Aralık tarihine kadar Yılbaşı Forum İmzası yarışmamız burada sizleri bekliyor olacak
    • 17 Aralık tarihinden 24 Aralık tarihine kadar forumda sizler için 7 adet kurabiye gizleyeceğiz. Ödülü kazanmak için bu rastgele gizlenmiş 7 kurabiyeyi de bulmalısınız. Bu etkinlik hakkında daha fazla bilgiyi ilerleyen zamanlarda edineceksiniz.

    Etkinlik hakkındaki aklınıza takılan soruları buradan bizlere iletebilirsiniz.

    Umarım etkinliğimizi beğenirsiniz ve eğlenceli bir tatil geçirirsiniz.
    Hepinize mutlu yıllar diliyoruz ve önümüzdeki yılın hepiniz için hayırlı olmasını umut ediyoruz!


    WoM Takımından,
    Herkese mutlu yıllar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blasie -- 18 Aralık 2018; 5:27:48 >




  • sürekli güvendiğim kişiler tarafından kapkaç edilen itemlerim yüzünden oynayasım kalmadı. bu yüzden bırakmıştım serveri. mergeden sonra bi giriyim bakim dedim pusuda bekliyorlarmış beni.
    bu serverde ticaret letgodakini aynısı. senin malın 5 para etmez pazarlığa her zaman açıktır. ama benim malım ya ederinden fazla full cash verirsin yada trade olarak 5 katı değerinde item verirsin. rekabet etmeye kalkışmayın şuan serverde oynayan üyelerin hemen hemen hepsi yıllarca oynamış insanlar. piyasadan tutun pvp pvm ye kadar tahtlar hala aynı kişilerin elinde. değişen hiç bişey yok. sugi pulacilar biraz çoğalmış o kadar. he bide hakkını vermek lazım yeni gm gerçekten aşık olunası bir şekilde yapiyor işini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sschwarz

    sürekli güvendiğim kişiler tarafından kapkaç edilen itemlerim yüzünden oynayasım kalmadı. bu yüzden bırakmıştım serveri. mergeden sonra bi giriyim bakim dedim pusuda bekliyorlarmış beni.
    bu serverde ticaret letgodakini aynısı. senin malın 5 para etmez pazarlığa her zaman açıktır. ama benim malım ya ederinden fazla full cash verirsin yada trade olarak 5 katı değerinde item verirsin. rekabet etmeye kalkışmayın şuan serverde oynayan üyelerin hemen hemen hepsi yıllarca oynamış insanlar. piyasadan tutun pvp pvm ye kadar tahtlar hala aynı kişilerin elinde. değişen hiç bişey yok. sugi pulacilar biraz çoğalmış o kadar. he bide hakkını vermek lazım yeni gm gerçekten aşık olunası bir şekilde yapiyor işini.
    kardeşim 1.5 yıldır sürekli aynı mesajı yazıp duruyorsun insanların amaçları ve keyif aldıkları şeyler farklı olabilir, ayrıca sen başarısız olduysan neden bunun sorumluluğunu oyuna yıkıyorsun ki? :)




  • Herkesin düşüncesi farklı olabilir ama benim kişisel izlenimlerime göre bir şeyi ucuzdan satmaya kalkınca satılmıyor, fakat pahalıya satmaya kalktığınız zaman nedense hemen satılıyor, bu sadece WoM'da değil her yerde böyle :D
  • Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar oyuna uzun zamandan sonra geri dönüş yaptım ama Hesabım başlanmış buradaki gm iletişime geçebilir miyiz neden ban yedim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blasie B kullanıcısına yanıt
    Gm kardeşim benimle bi ilgilenir misin Hesabım banlandı neden banlandığınıda bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blasie B kullanıcısına yanıt
    Bu yeni battle royal mod dediğinizde herkes eşit karaketlerle mi oynayacak yani aynı level aynı itemler filan, yoksa kendi karakterleriyle mi oynayacak? Benim wom2 forumunda bir önerim vardı, onun gibi mi? Battle royal csye geldi ondan biliyorum da aynısı değil ama benim bahsettiğim konu eşitlik meselesi.

    https://global.wom2.org/board/threads/new-battle-mod.28276/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SequentiaL

    kardeşim 1.5 yıldır sürekli aynı mesajı yazıp duruyorsun insanların amaçları ve keyif aldıkları şeyler farklı olabilir, ayrıca sen başarısız olduysan neden bunun sorumluluğunu oyuna yıkıyorsun ki? :)

    Alıntıları Göster
    başarısızlık değil kardeş , kimsede nakit yok. herkes saçma sapan trade teklifleri veriyor. cash tutan kişiler belli. onun dışında kimsede 1 kuruş para yok. ha yanlış anlaşılmasın 100 m lik 200m lik ticaretten bahsetmiyorum +10 / 12kkk lik simyalardan 7kkk lik poisonlardan bahsediyorum. eğer gerçekten bu oyuncularla rekabet edebileceğini düşünüyorsan buyur git heniek orda +300kkk cash tutuyor envanterinde göstersin sanada anla mümkün mü değil mi
    yazdıklarımı sarhoşken mi okudun yoksa okuma yazma mı bilmiyorsun bilmiyorum ama ben oyuna birşey yıkmadım. oyunculara yıktım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sschwarz -- 18 Aralık 2018; 16:12:40 >




  • mikiheni dekinin 50 si benim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Im Unleashed -- 18 Aralık 2018; 17:19:55 >
  • Hala oynayan var mi sunucuda?
  • Oyuna tekrardan başladım birkaç iten verebilecek var mı arkadaşlar

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna tekrardan başladım birkaç iten verebilecek var mı arkadaşlar

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düğünümüzü yaptıktan sonra bir fotoğraf çekinelim dedik.

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt
    sequentiaL yazısını görünce bi içim kıpır kıpır olduda petin nickiymiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Im Unleashed -- 19 Aralık 2018; 21:11:23 >
  • o uyuyor elleşme
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 19 Aralık 2018; 22:29:47 >
  • benden çok hatıra yok ama çocugun biri benimle fotoğraf çekilmek isteişti ve instagrama koymuştu. Normal insan yok oyunda World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.