Şimdi Ara

World Eko Kart Hakkında... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
43
Favori
132.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapıkrediden herhangi bir kartım yoktu. Banka aradı da onlar world eko kartı tavsiye etti bugün. Bende kabul ettim. Nedir diye bakarken de bu başlıkta buldum kendimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fonseca_ F kullanıcısına yanıt
    Word Eko kart iyi bir tercih. Memnunum.
  • Akaryakıt kampanyası:

    "Akaryakıt alışverişlerinize 60 TL Worldpuan hediye!

    15 Temmuz - 18 Ağustos 2019 tarihleri arasında akaryakıt sektöründeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde tek seferde yapılacak 5 adet 125 TL ve üzeri alışverişe 60 TL Worldpuan hediye!

    Kampanyaya SMS ile KAZAN yazıp müşteri numaranızı 4454'e göndererek ya da World Mobil uygulamasından "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılabilirsiniz."
  • World card çıkarttıktan sonra Eko başvurusu için acele etmenize gerek yok arkadaşlar. Kart ücretini diğer bankalar gibi ilk aylarda almıyor Yapı Kredi, tam bir yıl sonra ilk ücret geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11'den taksitli alışveriş yaptım. Aidatlı kart ile aynı taksit sayısını verdi.
  • Aidatsız olan Word Eko kart, gerçekten puan ve kampanyalarıyla aidatsız kartlarda bence bir numara. Aidatı yok ama çok fazla kazandıran kart. (Word Kart kampanyasından, 60 TL yakıt puanı hesaba yatırılmış.)

    Limit sorunu yaşayanlar için bilgilendirme: Aidatsız Word kartın limitini yükseltmek istedim fakat toplam kart limitleri dolu olduğu için limit yükselme onaylanmadı. Çözüm için başka bir kartın limitini düşürüp tekrar şubeden başvuru yaptım. İşlem onaylandı.
  • Ödemelerimi hep kartı kapatarak yaparım asgariye kalmam 3-4 ay eko kartı kullandıktan sonra aidatsız platinum kart verildi .

    Açıkçası şunu fark ettim koçtaş vs bir kaç mağazada artı taksit imkanı var başka farkı yok eko ile

    yapıkredi tüm kartlarına eşit şekilde destek oluyor( adios hariç ) aidat ödeyene de ödemeyene de aynı kampanyayı yapıyor.

    world - gold - platinum - eko hepsi aynı görevi görüyor hepsinde aynı worldpuan kazanım oranı var ..


    Kredi kartı alacaklara önerim YKB World Eko olacaktır.
  • Hocam aidatli platinum kartı almanızı tavsiye etmiyorum farkı yok çünkü

    İnternette çok ayrıcalıklı kart olarak gozukse de sadece yapı kredi de sıra beklemiyorsunuz .

    Maximum u 2.5 yıl kullandım sinema hariç berbat bir karttı .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aidat ödemediğim Vakıfbank Worldcardım ve yapi kredi world eko kartım olmasına rağmen her iki kartın da taksitte (özellikle fiziki poslarda) sorun çıkarması nedeniyle aidatlı play karta başvurdum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taksitli alışverişlerde bonus, axess ve yk world un aidatlı kartları dışındaki tüm kredi kartları malesef sıkıntılı.ana banka dısında bir bankanın kartını alıyorsun aynı taksit sayısını yapmıyor veya anlasması olmuyor (mesela Vakıfbank-GittiGidiyor anlasmasi yok).ana bankanın aidatsız kartını alıyorsun bu defa da artı taksitleri uygulamıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • korkmaz10 kullanıcısına yanıt
    hocam bu dediğinize çok şaşırdım pos da sorun olmuştur .. vakıf like card ve express kart YKB de de eko ve platinium kullanıyorum boyner vs taksit sınırına kadar kullanabiliyorum ..

    bu sorunu müşteri hizmetlerine taşıyın bence . play kart bu arada aidatli mi oldu bedava diye biliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Play kart öğrenci ye ücretsiz.Benim yas 40a dayandı 3 unide bitirdim artık öğrencilik kalmadı malesef.geçen sene Bosch tan beyaz esya aldim world kart a 8 taksit dedi.eko kart sadece 2,Vakifbank world 2+3 taksit yaptı.2+6 sadece yk world e özelmiş.arcelikten klima alayım dedim eko 2 taksit, vakıf world yine yk world den farklı taksit sayısında.gittigidiyordan alayım dedim Vakıfbank world sadece peşin.anlasması yokmuş.eko kart ile aldım 9 taksit.sanal poslarda eko kart Vakıfbanktan daha iyi.ama eko da dediğim gibi fiziki poslarda hep kısıtlı taksit imkanı sunuyor.esnaflar hep 2ye bölerek geri kalan taksileri bankaların vermesini bekliyor.geneli dogrudan 6-8 taksit yapmak istemiyor.böl dersen fiyat farkı çıkarıyorlar.uzun yıllardır kredi kartı kullanıyorum taksit olayı son yıllarda sistematik olarak sürekli kısıtlanıyor.vatandas yasayla aidatların kaldırılmasıni beklerken vatandaşın lehine olmayan aidatsiz kart cikarma zorunluğu getiriliyor.aidatsiz kartlarin birçoğunun atm kartından farkı yok.onları alıp taşıyacağına nakit veya bankamatik kartlarını alışverişlerde kullan daha iyi.yurutmeden sorumlu kisiler herkesin peşin alışveriş yapması vadeli satışlardan uzak durması için herturlu tedbiri alıyor.bizleri çok düşünüyorlar.kendi aklınızla kendi bütçemizi yönetemeyeceğizi düşüyorlar.kendileri cok iyi düşünüp enflasyonu %40 tan kalem oyunuyla %17 cikarabiliyorlar.ihtiyacin olan bir ürünü almak icin para biriktireyim diyorsun birikene kadar %40-50 zam geliyor pesin de alsan zarardasın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • korkmaz10 kullanıcısına yanıt
    hocam müşteri hizmetlerine sorsanız eko kullanıcılarına aidatsız platinum dağıtıyorlar diye bu teklif bana da geçerli mi diye .. platinum da yasal sınıra kadar taksit imkanı sunuluyor .

    Açıkçası taksit sınırı çok saçma gelse de faizler bu seviyede olduğu sürece banka uzun vadeli borçlanmaya izin vereceğini sanmıyorum .
  • Çok defa sordum ama malesef aidatlı olarak göndeririz dediler.Bankaların sevdiği müşterilerden degilim.asgari tutar degil borcun tamamını öderim.cok fazla kredi cekmem,sigorta ürünlerine güvenmem,nakit avans kullanmam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • World Eko ile Anadolu Sigortaya Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ödemesi yaptım.
    1132 Tl Vade farksız 9 taksite bölündü. Bilginize arkadaşlar.
  • Bende şu an çalışıyorum ama sigortam yok puanım iyi ama basvursam vermezler gibi geliyor. Garanti müşteri hizmetleri resmi belgeye gerek yok rakam söyleyin yeter demişti bunlari bilmiyorum :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende yıllardır QNB Finansbank müşterisiyim.Flexi kredi kartını kullanıyorum. Ancak taksitleri çok düşük ve gördüğüm kadarıyla en işlevsiz ücretsiz kart bu. Şimdi World Eco'ya geçmek istiyorum ancak kredi kartı limiti ne kadar olur ? Şuanda Finansbankta baya yüksek seviyede, world eco da bu şekilde olabilir mi ?
    Ayrıca normal vadesiz hesapta açıp 7-8 tane otomatik ödeme talimatını vereceğim ona, biraz döviz var onun içinde dolar ve euro hesabıda açacağım.Yani yıllardır tek karttan gititğim işi yine tek karttan devam etmek istiyorum ama daha avantajlı şekilde. Aklıma takılan en büyük sorun limiti istediğim şekilde yapacaklar mı, yani mevcut kartıma bakım aynı oranda açabilirler mi ?
  • Aidatsız Word Eko kart kişiye özel yakıt kampanyası. Toplam 500 TL yakıta 30 TL puan verdi.
  • @drupal
    Hocama ek olarak bende bu kartı almayı düşünenler için birkaç eklemeye yapayım:
    Hepsiburada üzerinden elektronik alışverişi yaptım 9 taksitten hiç bir kısıtlama olmadan yararlandım. Ve 100 Tl puan daha kazandım:




    Şuana kadar toplamda 380 Tl puan toplamış oldum. Birden fazla karta harcamalarımı dağıttığım için Eko karta harcama yönünden fazla yüklenemedim fakat buna rağmen baya bir puan toplamış oldum.

    Eko kartı almayı düşünen arkadaşlar için bir kaç ayda bir yaptığım alışverişlerin taksit/kampanya durumları için bu başlığa uğrayıp güncel kalması sağlayacağım.

    Ekran görüntülerini alalı kaç gün oldu. Anca fırsat bulup atabildim.

    Bir kaç ay sonra yine görüşürüz arkadaşlar.




  • Word Eko aidatsız kart ama aidatlı kart gibi özellikleriyle, aidatsız kartlarda bir numara diyebilirim.

    Eylül ayında toplamda 500 TL yakıt harcamasına 30 TL puan karta yüklendi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.