Şimdi Ara

Work and Travel Yardım ve Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üniversite hazırlığım nisan sonunda bitiyor ve eylülüde sayarsak 5ay boşluğum var bu dönemde Work and Travel yapıp hem dilimi pratiğe döküp sağlamlaştırmak hem gezip görmek istiyorum ama konuyla ilgili herhangi bi bilgim yok birkaç firma ismi duydum ama self veya full paket tarzı şeyler vs varmış yardımcı olabilecek konuyla bilgisi olan kişiler varsa iletişime geçelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Valla hocam bu işler için geç kaldın bence. Kontenjanlar şimdiden doldu. Ek kontenjan açan var ama an itibariyle durum ne bilmiyorum.

    Bu yaz için kaydolmasan bile gidip şirketlerle konuş. Hem yer varsa bu yaza girersin hem de ilk elden bilgi alırsın. Alttaki siteden şirketleri bulup bakabilirsin

    https://edumag.net/guvenilir-work-and-travel-sirketleri/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta birkaç şirket var tanıdıklarımın birkaç defa kullandığı memnun kaldığı kalmadığı görüştüm eklerden filan birkaç güzel duran iş var gibi benim merakım biraz oraya gidersem yapmam için verikecek tavsiyeler kazancımı arttırmamın yolu varmı vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furka.n kullanıcısına yanıt
    Tabi ki var olmaz mı.. Öncelikle yapabildiğin bir iş seçmen önemli. Bildiğin şeyi daha iyi yaparsın ve kendini gösterebilirsin. İşten gocunmamalisin.
    Bir şekilde sefinle/müdürünle iyi anlaş ve ek iş istediğini belirt.

    Olur da aynı iş yerinde başka iş bulamazsan bölgede mesai saatlerin dışında calisabilecegin ek işler ara. Restoranlarda bulaşık yıkama olur, yoğun zamanlarda garsonluk/komilik yapabileceğin yerler olur falan.. mutlaka bu fırsatları kovala. Gidip mekanlara sormaktan çekinme.

    Özellikle otel/restoran gibi yerlere gidiyorsanız mutfak şefi ve aşçılarla tanışın, iyi geçinin. Mutfakta iş bitmez, ihtiyaç olduğunda size ek iş yaratabilirler. (kendi çalıştığım otelde meksikali şefle iyi anlaşırdim.cok kez bulaşık ve patates soyma gibi şeyler için mesaiye kalmamı isterdi.)

    Son olarak da başkalarına uyup hareket etmeyin bence. Kendiniz bireysel fırsatları kovalayın. Çalışkan olduğunuzu gösterin, ki bu çalışkanlik mevzusunda en büyük rakipleriniz yüksek ihtimal yine türkler olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Ustam şehir olarak öneriniz var mı?
    Las vegas new jersey Washington DC boston chicago ?
    Bide lifeguard işi önerirmisiniz maaşı iyi ama acil bi durum olursa yardım edemezsem diye tereddüt ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furka.n kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle kafadan şehir önermek doğru değil. İşe ve işin özelliklerine göre tercihte bulunmalisin. Bütün işler aynı şeyi sunmuyordur sonuçta.

    Senin çalışacagin iş hakkında detayları bilmeden, eyalete göre buraya git diyemem hocam. Lifeguard olarak bir arkadaşım gitmişti Michigan eyaletine. Ortalama bir lifeguarda göre iyi kazandım demişti.
    Bildigim kadarıyla işten once size eğitimini veriyorlar orada. Tereddüt etmeye gerek yok derim.

    Uçuşlarda kolaylık ve ulaşım için hub şehirler olan Chicago/ LV gibi yerler olabilir. Küçük eyaletlerde belki daha kolay ek iş yapıp para kasabilirsiniz, bunu da aklınızda bulundurun. İşin konumunda Google haritalarda bakın mutlaka. Çevresi ve şehir ne sunuyor görebilirsiniz..

    Bazen risk almak gerekir, umarım öyle durumlar olmaz işinizde. Şartlar iyiyse tercihinizi o yönde kullanın. :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.