Şimdi Ara

WordPress WooCommerce Paraşüt Entegrasyonu - GurmeWoo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WordPress WooCommerce Paraşüt Entegrasyonu - GurmeWoo




    Merhaba arkadaşlar bugün size GurmeWoo`nun paraşüt entegrasyonu eklentisini tanıtıcağım. Birçok eklenti daha vardır. haberdar olmak için siteye bakabilirsiniz.

    Sitemiz : https://gurmewoo.com/



    Paraşüt Entegrasyonu - GurmeWoo

    Eklentimiz ile WooCommerce’deki siparişleriniz ile Bulutta çalışan Paraşüt ön muhasebe servisini entegre edebilirsiniz. Malzemelerinizi, müşterilerinizi kolayca aktarabilir e-Fatura ve e-Arşivlerinizi oluşturabilirsiniz.



    WooParaşüt hızlı ve kolay bir şekilde WooCommerce sitenizi Paraşüt ile senkronize eder

    Bir e-ticaret sitesi kurmak mı istiyorsunuz? Satılacak ürün veya hizmeti buldunuz. Barındırma, alan adı, tasarım ve kullanılacak altyapı (WooCommerce) çözümlerini netleştirdiniz.Satışlar başladı kargolama süreçleri, muhasebe süreçleri gibi operasyonlarla boğulup kalmanıza gerek yok. WooParaşüt ile siparişlerinizi otomatik olarak Paraşüt’e gönderebilir süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz. Paraşüt üzerinde e-Fatura aboneliğiniz mevcut ise müşterilerinize otomatik olarak resmi bir şekilde e-Fatura yada e-Arşiv gönderebilirsiniz.



    WooCommerce Paraşüt Entegrasyonu Eklentimizin Özellikleri

    • Paraşüt entegrasyonu için ön tanımlı ayarlarınızı WordPress paneli üzerinden yapabilirsiniz. 
    • Siparişlerde gözüken faturalama seçenekleriyle siparişlerinizi otomatik faturalandırabilirsiniz.
    • WooCommerce ödeme yöntemlerinize göre siparişin ödeme tutarı Paraşüt üzerinde kayıtlı olan ilgili kasaya tahsilat olarak yazılabilir.
    • Malzeme ekleme ve düzenleme işlemleriniz sonrası Paraşüt sistemi üzerinde tekrar değişiklik yapmanıza gerek kalmaz. WooSözleşme Malzemelerinizi otomatik olarak senkronize eder.
    • Müşteri kayıt ve güncelleme işlemleriniz otomatik olarak Paraşüt üzerinde de güncellenir.
    • 1 ay boyunca GurmeWoo üzerinden açacağın destek talepleriyle eklenti için yardım alabilirsin. Güncellemelerden sınırsız süre faydalanabilirsin


    Paraşüt Online Muhasebe Programı Nedir?

    Paraşüt bir ön muhasebe, fatura takip ve finans uygulaması. Paraşüt’te faturalarınızı yönetebilir, cari hesap takibi yapabilir, gelir giderinize hakim olur, finansal durumunuzla ilgili raporlar alabilirsiniz. Üstelik elektronik fatura ve online tahsilat entegrasyonlarından yararlanabilirsiniz.



    WooCommerce Paraşüt Entegrasyonu Neden Önemli?

    wooCommerce ile kurduğunuz e-Ticaret sitenizin muhasebe süreçlerinin elle yönetmek bir yerden sonra zor ve sıkıntı olmaya başlamaktadır. Eğer muhasebe programı olarak Paraşüt’ü kullanıyorsanız bu süreçleri daha az manuel iş yapacak şekilde wooParasut eklentimizi kullanarak entegre edebilirsiniz. Sizde tasarruf ettiğiniz vakit ile pazarlama ve satış faliyetleri ile gelirinizi artırabilirsiniz.



    Kaynak = https://gurmewoo.com/product/woocommerce-parasut-eklentisi/

    WordPress WooCommerce Paraşüt Entegrasyonu - GurmeWoo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycou -- 26 Ekim 2020; 17:44:21 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.