Şimdi Ara

Wordpress aynı anda 2 farklı Slider kullanılır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wordpress ile yaptığım sitemde Smart Slider3 kurulu. 8-10 tane slider var. Ancak referansları eklemek için farklı bir kayan slider ekledim. birkaç farklı slider denememe rağmen bir türlü slider çıkmıyor. Sadece kodu görünüyor. Acaba aynı anda farklı slider kurulu olduğu için mi oluyor bu durum?



  • Açıklaması pek kolay değil fakat sliderlar genelde java ve Jquery gibi kütüphaneleri kullanırlar ve bu kütüphaneler ana template dosyasına hook edilirler (kütüphane kaynağının adresinin sayfa/php koduna eklenmesi) fakat Wordpress sayfayı gösterime hazırlarken bir çakışma oluyorsa ilk eklenen kütüphane çalışıp diğerleri çalışmayabilir. Slider yerine kod görünüyorsa gerekli kütüphane düzgün eklenmemiş ve slider'ın kodu kütüphaneye erişemiyor olabilir.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, bunun bir çözümü yok mu peki? önceden çok basit html olarak dreamveawer ile yaptığımda dediğiniz gibi kütüphane yüklemem gerekmişti. bir şekilde çözemez miyiz bu durumu? smart slider da premium olarak istediğim carousel formatında slider var ama ücretli maalesef
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Çözümü mümkün mü net cevap veremem fakat genelde bir şekilde mümkün olur. Wordpress uzmanlık alanım değil bu konuya yoğunlaşmış sitelerde sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.