Şimdi Ara

Word de sayfa numarasını 3. sayfadan itibaren başlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
67.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamün aleyküm kardeşler... word de yazı yazıyorum. sayfa numarasını 3. sayfadan sonra başlatmam lazım. yani 4. sayfada 1 5. sayfada 2 yazsın istiyorum bunu nasıl yaparım. bi yardım ediverin. eyvallah..



  • Sadece numaralandırmaya başlamak istediğin sayfaya tıkla sonra ekle menüsünden sayfa numaraları kısmına gel.Numarayı ilk sayfada göster tikini kaldır tamam de.
  • ya kardeş olmuyor ya direk 7 8 devam ediyor bu... ben önceden numaralandırmıştım... ondan mı bi raconsuzluk oluştu... bi yardım ediver..bi zahmet
  • 1. Görünüm menüsünden Üstbilgi ve Altbilgi'yi tıklatın.
    2. Sayfa numaralarını sayfanın sonuna koyduysanız, Üstbilgi ve Altbilgi araç çubuğu üzerindeki Üstbilgi ve Altbilgi Arasında Geçiş Yap Düğme görüntüsü düğmesini tıklatın.
    3. Bir sayfa numarası seçin.

    Ekle menüsünden Sayfa Numaraları komutunu kullanarak sayfa numaralarını eklediyseniz sayfa numarası etrafındaki çerçevenin seçildiğinden emin olun.

    4-DELETE tuşuna basın.

    bu şekilde sayfa numaralarını kaldırabilirsiniz sonrada benim dediğim şekilde numaralandırmaya başlamak istediğiniz sayfaya tıklayın ve yukarda anlattıklarımı yapın(Ben yaptım yani kesin oluyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.