Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.879
Cevap
49
Favori
234.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    global.wom2.org

    Yılların eskitemediği efsane WoM2, Nisan 2023 itibariyle tekrar online. Lütfen konuyu yardımlaşma, oyun içi tanışma amacıyla kullanalım. Herkese keyifli oyunlar.

    Herkese merhaba,
    Ben AngelicSoul loncasının lideri Raziel. Bu serüvene sadece iki kişiyle başladık ama kısa zamanda hızla büyümeyi başararak oyundaki en büyük Türk loncası olduk.
    Raziel & Nisroc





    Birkaç screenshot ekleyeyim.
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 16 Mayıs 2023; 2:27:58 >



  • Bugün metin2trde hic basima gelmeyen/gelemeyecek bir olay geldi. At zirhlama gorevini belki yaparim diye tek basima baslattim ve 20 dakika kala daha 45 okçu kesmem gerekiyordu. Sonra sarı bayraktan metin kesen birini gordum ve ben de okçuları kesmeye basladim. Bir baktim ki adam metnin canini bir vurusluk birakmis benim okculari kesmemi bekliyor. Neyse metni kesti sonra tam gidicektim ''takip et beni'' dedi. Bayaği bir zaman gecti sonunda bir metin daha bulduk yine o metni keserken ben okçuları kestim ve yine bekledi. Ama 8 dakika kalmisti ve benim 20 okçu daha kesmem gerekiyordu. Ch değiştirip aramaya devam ettik ve sonraki bulduğumuz metin ruh metni oldu. Tam ümidi kesmiştim adam ''boşver o metni devam edelim'' dedi :'). Zaten görev yetişmez şu andan sonra metni kes dediysem de ''fuck the metin, dont give up man'' diyerek gazı verdi. Sonraki 6 dakika nasıl gerildim anlatamam, hiçbir metin yoktu koca haritada tam ch değiştiricektik tekrar bir metin daha bulduk ama benim 1 dakikam kalmisti. 5 okçu kala da sürem bitti. Ama hiç üzülemedim bile. Oyunda harika bir community var böyle birşey yaşayacağim hiç aklıma gelmezdi. Neyse öyle paylaşayım dedim sizlerle. Eğer boş vaktiniz olursa ve at zirhlamama yardim etmek isterseniz oyundaki adim Edgar. İyi oyunlar :)
    Tartışmaya dahil olan kimseyi tanımıyorum ama şöyle bir şey söyleme ihtiyacı duydum. Kişinin hesabını veya yangını satması ayıplanacak bir şey değildir. Oynamak istemiyordur, emeklerinin karşılığını almak ister ve satar. Wom2nin oyun içi kuralları anayasa değil ki, kimse uymak zorunda değil. Ha yakalanırsın, banlanırsın. Olası bir risk. Benim için legal olan bir şey wom2ye göre illegal olabilir. Tıpkı gameforge serverlarının legal olup wom2nin illegal bir pvp server olması gibi.

    Gerçekten alım/satış yapılmış olabilir ama wom2 yönetimi hiçbir zaman iyi niyetli olmadı. En azından benim oynadığım dönemlerde değildi. Bir kere alman bir gm ile tartışmıştık. Küfür falan edilmemişti. Adam beni kafasına göre sınırsız banlamıştı. Daha sonra oyuna devam edebilmek için yeni hesap açtım. Açtığım hesaplara pm atıp "seni yine banlıyorum, boşuna uğraşıyorsun." gibi sözler söyleyip arka arkaya banlamıştı. Oyuncuları kazanmak yerine onlara "ben sizin tanrınızım" muamelesi yapan bir oyunu bundan sonra pek tercih edeceğimi sanmıyorum
    Bende eposta konusunda şöyle bir açıklama yapayım(hatta döktüreyim); ilk mesajımda serverda eski olduğumu söylemiştim ve servera kayıt olduğum tarih 2013, serverin açılışından yaklaşık 1-2 ay sonrasıydı. Ve peşi sıra açtığım onlarca hesaplar. O zamanlar eposta bilgilendirmesinin aktif edildiği bir seçenek vardı veya yoktu desem yalan söylemiş olurum çünkü hatırlamıyorum. Ancak o zamanlardan beri(eposta bilgilendirmesi açıktı veya değildi) kayıtlı eposta adreslerime mailler geliyordu. Gördüğüm kadarıyla bu hesap silme işlemi yönetim tarafından fazla ciddiye alınmamış, yoksa eposta onayı olmasa bile böylesine önemli bir durumda kayıtlı eposta adreslerine yinede bir bilgilendirme mesajı atılabilirdi. Kişisel görüşüm, bu söylediğinizi açıklama olarak kabul etmiyorum.

    Dediğim gibi wom2yi açıldığı tarihten beri uzun yıllar oynadım, hatta serverin en tatlı zamanlarını da biz yaşadık(Anlatılmaz, yaşanır dedikleri bu olsa gerek). Hatırladığım onlarca GM’ler geldi geçti. Hayatımda oynadığım en kaliteli metin2 serveri burasıydı bunu açıkça belirtiyorum. Benim burada sorguladığım şey hesapların silinme nedenine ait mantıklı bir sebep bulamamış oluşum. Sizi hiçbir şekilde suçlamıyorum çünkü öncesinde de aynıydı bu işler.

    Server güzel... herşey güle-oynaya devam eder... GMlerle de iyi geçinilir... bir sıkıntı olduğunda herkes yardımcı olur, sağolsunlar... Ancak bir güncelleme gelir sıkıntılar yaşanır, işte o zaman derdini anlatacak birisini bul bulabilirsen! Bulsan bile eski GM’ler için konuşuyorum, derdini dinler teselli verir ama sonuç yok. Sanki yetkiler kısıtlı yada bazı çözüm yolları uygulanmak istenmiyor. Zaten bizi ve haricimizdeki yüzlerce, belkide binlerce kullanıcıyı da bu gibi büyük güncellemeler sonucunda oluşan büyük problemler yüzden kaybetti wom2. Daha buraya başımdan geçmiş olan ne olaylar yazarım da uzatmanın bir anlamı yok. Çünkü herzamanki gibi; “bir sonuca varamayız...”

    Son olarak şunu da belirteyim. Bu son mesajım için cevap verirsiniz veya vermezsiniz hiç önemli değil, öyle bir beklentimde yok. Zaten bu konu ana başlığına da öylesine(tesadüfen) geçerken uğradım. İtemlerin silinmesi umrumda değil. Yanlış anlaşılmasın; ağlamıyorum, sızlamıyorum. Anlam veremediğim saçma bir sebepten ötürü hesapların(emeklerin) sinilip yok olmasına sinirlendiğimden dolayı bu konuya bulaştım. İnanın; hesaplar soyulsa üzülmezdim, etik bir durum olmasada en azından birilerinin işine yarardı. Ama bu durum herzamanki gibi gerçekten çok saçma...

    Herşeye rağmen güzel bir server ve güzel anılar paylaştığımız bir ortamdı,bir süre önce geri dönüş yapmıştım ama yine çok oynayamıyordum fakat varlığı bile yetiyormuş. Üzüldüm nedensizce. Gf ile her ne olduysa çekemeyenlerin işidir , piyasada o kadar kalitesiz pvp varken wom ile uğraşmak akıllı adamın yapacağı bir şey değil çünkü ki oyuncu sayısı da gf yi tehdit edecek kadar fazla değildi.

    Bu konuda her 3 ayda bir düzenli online sayısı tartışmaları çıkar.
    Banlanan oyuncular butthurt yaşayıp gmlere ve diğer türk oyunculara giydirir
    Başka sv'lerin yılmaz savunucuları gelir
    Tek tük bu oyunu bırakın sosyalleşin diyen dallamalar çıkar

    Yeni yılınız kutlu olsun beyler.2019'da da bol bol tartışmanız dileğiyle
    Sanırım arkadaşın kim olduğunu anladım. Öncelikle belirtmek isterim kendisinin 20 T gibi abartılacak seviyede ne ekipmanı ne de parası vardır. Kendisi Malum site üzerinden ve başka yollardan Yang almaktan değil tam tersine satmaktan engellenmiştir. Kişinin yaptığı satışlar aşağıdaki gibidir. Bu kişiden satın alan oyunculardan bir çoğu suçlarını itiraf etmişler, hatta bazıları görevini güzel yapıyorsun tebrik ederim tarzı cümleler de kullanmışlardır.

    17 Ekim 2017 gerçek para karşılığı 2 adet 100 M Bar + 50 M Yang satmıştır.

    Daha sonrasında "daha önce hiç girmediği" hesaplarındaki kalan parasını ve o "hiç oynamadığı" hesaplarını satmak için 4 Ocak 2018 tarihinde;
    Hesaplarındaki parayı bir araya toplamak için elinin altındaki düzinelerce hesaptan içinde para olanlardan değersiz bir hesabına 2.703.705.014 Yang aktarmıştır.

    Daha sonrasında 18 Ocak 2018 tarihinde Elinin altındaki "düzinelerce" hesaptan birisini 700 M yang ile beraber bir başka oyuncuya satmıştır.

    Ondan sonra da 23 Ocak 2018 tarihinde bir oyuncuya 300 M Yang satmıştır.

    Daha sonrasında da geriye kalan para edecek hesapları ve eşyaları da satmaya kalkışınca da yakalanmıştır.

    Yani tabiri caizse bey efendinin elinde ya daha önceden başkalarından satın aldığı ya da oyunu bırakan arkadaşlarının hediyeleri olan, satılmayı bekleyen düzinelerce hesap vardı. Bu hesaplar satılma amaçlı mail adresleriyle beraber satmak için (abc1, abc2, abc3 gibi) her biri farklı bir e-postaya kaydedilmişti.

    Bu olay ile ilgili elimizde onlarca delil ve müşterilerin itirafları bulunduğu halde, aldığınız cevapların komikliğine değil, asıl sizin suçlu olduğunuz hâlde itiraz edip böyle hakaretler etmenize şaşırmalı. Olsun sizin ayıbınız...


  • de-fence de-fence de-fence



    Stephen Curry



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli.yrk -- 13 Haziran 2015; 2:07:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deli.yrk

    bu yazı fontunu sevmiyorum, singapurunki $ahaneydi
    oynarsam mavi bayrakta olurum her zaman olduğum gibi

    map2nin durumu nasıl? a$ırı mı kalabalık? a$ırı mı sakin? yoksa normal mi?

    +9 20-30 avg orta halli farmer dolunayı ne kadar? aos gibi değerli kitaplar takrîbî ne kadar? hangi kitaplar değerli veya? ta$ piyasası nasıl? yani 2.köy hakkında bilgi lazım





    Yazı fontu ilk başta bana da küçük geldi ama alışınca sorun olmuyor.

    2. köyün kalabalıklığı: Mavi > Sarı > Kırmızı.Mavi çok kalabalık diye biliyorum.Ayrıca Mavi 1. köy ticaretin merkezi, çok fazla pazar var.Sarıda ise 2. köyde çok Türk farmer görmek mümkün.Ben, kırmızı bayrakta uzun zamandır oynamadığım için hasret dindirme manasında hem kırmızı oldum hem de büyülü keskinlik sura oldum, duygusal bir bağım var diyebilirim, 2. köyü çok kalabalık değil diye kırmızı olmadım yani.

    +9 taşsız dolunayların fiyatı 10'dan başlıyor.+9 max. 20 ortalamalı +3 taşlı dolunaylar 20kk civarı.

    Fiyatı 1kk'nin üstünde olan 2 bk var: Hava kılıcı bk(Aos) 4kk, büyülü keskinlik(Enchanted Blade) 2kk.Bunları 600k ile Berserk(Öfke), 500k ile Kutsama(Blessing Spell) takip ediyor.

    Taşlar çok fazla pahalı değil, en pahalısı 15kk ile monster +5 (canavardan koruyan).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 24 Haziran 2015; 16:06:55 >
  • biz Golden State'liyiz arkada$



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli.yrk -- 13 Haziran 2015; 2:09:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deli.yrk

    metinlerden +5 ta$ mı dü$üyor? Seon-Pyeong usta mı yükseltiyor yine ta$ları yoksa?

    örneğin 50 metinden kaç tane (+5)/+4/+3 ta$ dü$üyor ortalama?

    bir de eldiven olayı nasıl, aynı mı? 2 saatlikler ne kadara satılıyor?

    Metinlerden max. +4 düşüyor bildiğimiz gibi.Evet, sura NPCsi yükseltiyor taşları yine.

    Tamamen şansa bağlı, bana art arda 2 tane +3 korunma düştüğü de oldu bir gece farmı boyunca hiç düşmediği de.

    Eldivenler pahalı burada.2 saatlikler 2kk.Tecrübe yüzükleri 500k, Ruh taşları 1kk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

    quote:

    Orijinalden alıntı: deli.yrk

    metinlerden +5 ta$ mı dü$üyor? Seon-Pyeong usta mı yükseltiyor yine ta$ları yoksa?

    örneğin 50 metinden kaç tane (+5)/+4/+3 ta$ dü$üyor ortalama?

    bir de eldiven olayı nasıl, aynı mı? 2 saatlikler ne kadara satılıyor?

    Metinlerden max. +4 düşüyor bildiğimiz gibi.Evet, sura NPCsi yükseltiyor taşları yine.

    Tamamen şansa bağlı, bana art arda 2 tane +3 korunma düştüğü de oldu bir gece farmı boyunca hiç düşmediği de.

    Eldivenler pahalı burada.2 saatlikler 2kk.Tecrübe yüzükleri 500k, Ruh taşları 1kk.

    Alıntıları Göster
    Serverde oyuncu nasıl kardeşim oyuncu bolsa gelirim bana bir ss atsana mavi bayrak ch1den
  • Heart Of Tarasque kullanıcısına yanıt
    Haddinden fazla kalabalıkÖyle ki pazarlar balıkçıdan başlıyor
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • STRENGTH IN NUMBERS



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli.yrk -- 13 Haziran 2015; 2:11:00 >
  • deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah, tek gayem hep ben dediğimiz için ortaya çıkan olumsuzlukların aşılabileceğini ve artık 'biz' deme vaktinin geldiğini göstermek.Bunu bu serverda bunu başarabiliriz sanıyorum çünkü gerçekten çok fazla oyuncu var, birlikte güzel işlere imza atılabilir.
    Ek olarak bazı genel bilgiler eklemek istiyorum:

    -Acemi Sandıklarından çıkan köşesinde "B" yazan eşyalar takılıp çıkarılabilir, bu yüzden Thief Glove(Hırsızın Eldiveni) gibi eşyaları tasarruflu kullanırsanız çok uzun süre ihtiyaç duymazsınız ve bu eşyalara da para ödemek durumunda kalmazsınız.

    -Bu serverda at seviyeleri 4 saatte bir artırılabiliyor, bu da demek oluyor ki max 4-5 güne atınızı zırhlayabilirsiniz.İdare edecek itemları da hallettiğiniz zaman rahatlıkla Map 2 farmı yapabilirsiniz.

    -"Secrets of X"(X, beceri kitabı ismi) adı verilen kitaplar, hem Tome'lardan(Beceri kitabından daha yüksek başarı oranına sahip kitaplar) hem de Beceri Kitaplarından daha yüksek başarı oranına sahipler, %70-80 gibi yani.Geçti diyelim, bunun yanında 1-3 arası puan veriyor size.Yani Hava Kılıcınız M1 diyelim, Secrets of Aura Of Sword okuduğunuz zaman ve kitabınız geçti, üstelik +3 puan alırsanız direk olarak M3 olabiliyor.Bu Secretslar ise Altın Define Sandığı, Gümüş Define Sandığı gibi eşyalardan çıkıyor.Bu yüzden Altın/Gümüş Define Sandıkları ve anahtarları serverda para item eşyalardan, dikkat etmek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

    Estağfirullah, tek gayem hep ben dediğimiz için ortaya çıkan olumsuzlukların aşılabileceğini ve artık 'biz' deme vaktinin geldiğini göstermek.Bunu bu serverda bunu başarabiliriz sanıyorum çünkü gerçekten çok fazla oyuncu var, birlikte güzel işlere imza atılabilir.
    Ek olarak bazı genel bilgiler eklemek istiyorum:

    -Acemi Sandıklarından çıkan köşesinde "B" yazan eşyalar takılıp çıkarılabilir, bu yüzden Thief Glove(Hırsızın Eldiveni) gibi eşyaları tasarruflu kullanırsanız çok uzun süre ihtiyaç duymazsınız ve bu eşyalara da para ödemek durumunda kalmazsınız.

    -Bu serverda at seviyeleri 4 saatte bir artırılabiliyor, bu da demek oluyor ki max 4-5 güne atınızı zırhlayabilirsiniz.İdare edecek itemları da hallettiğiniz zaman rahatlıkla Map 2 farmı yapabilirsiniz.

    -"Secrets of X"(X, beceri kitabı ismi) adı verilen kitaplar, hem Tome'lardan(Beceri kitabından daha yüksek başarı oranına sahip kitaplar) hem de Beceri Kitaplarından daha yüksek başarı oranına sahipler, %70-80 gibi yani.Geçti diyelim, bunun yanında 1-3 arası puan veriyor size.Yani Hava Kılıcınız M1 diyelim, Secrets of Aura Of Sword okuduğunuz zaman ve kitabınız geçti, üstelik +3 puan alırsanız direk olarak M3 olabiliyor.Bu Secretslar ise Altın Define Sandığı, Gümüş Define Sandığı gibi eşyalardan çıkıyor.Bu yüzden Altın/Gümüş Define Sandıkları ve anahtarları serverda para item eşyalardan, dikkat etmek lazım.
    Son zamanlarımda yaptığım farmı ve Puzzle Box ile Tanaka eventini de içine alan kareleri sizle paylaşayım:

    Görüldüğü üzere 35 ve üzeri metinlerden Bravery Cape(Cesaret Pelerini) ve Band of Oblivion(Gözlem Bandı) düşebiliyor.


    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 13 Haziran 2015; 14:02:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

    Son zamanlarımda yaptığım farmı ve Puzzle Box ile Tanaka eventini de içine alan kareleri sizle paylaşayım:

    Görüldüğü üzere 35 ve üzeri metinlerden Bravery Cape(Cesaret Pelerini) ve Band of Oblivion(Gözlem Bandı) düşebiliyor.


    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    Alıntıları Göster
    Geçen günlerden bir kare, bizden biri Farmer TOP 5'te


    Ek olarak Başlangıç Rehberi'ni paylaşmak istiyorum:

    Wom2'de görevlerin ödüllendirilmesi çok dengeli, bu yüzden bütün görevleri yapın, göreceksiniz ki pişman olmayacaksınız, o derece ki ben pota bir kere bile para ödemedim.

    Görevleri zaten ezbere bildiğimizden zorluk çekeceğinizi sanmam ama İngilizce dolayısıyla Wom2'ye özel bazı görevlerde sıkıntı yaşarsanız bana veya başka arkadaşlara danışın lütfen.

    Başlangıç olarak, görevlerden gelen para size silah, zırh gibi +6 itemlar sağlayacaktır.Bu itemlarla Scrofa, Tigris, Bera ve Lykos'u kapsayan Mini Patron farmı yapabilirsiniz ama bu patronlar güçlü olduğundan HP'niz olmalı, oraya dikkat edin lütfen.Veyahut acemi sandıklarından çıkan Hırsızın Eldiveni ile 1. köyde metin farmı yapabilirsiniz.Hırsızın Eldiveni'ni metnin canının bitmesine ramak kala takarsanız uzun süre kullanabilirsiniz ve zamandan kazanmış olursunuz.

    Dileyen 18 civarı seviye olup At Madalyonu farmı yapabilir.At Madalyonu, Hırsızın Eldiveni ile kolay düşüyor ama fiyatları 150k, o yüzden pek tavsiye etmem.Atınızı zırhlayacak kadar yani 11 tane edinseniz kâfi diye düşünüyorum.

    Yine isteyen lanetlilerin olduğu yerde, imha bölgesinde Hırsızın Eldiveni takmak koşuluyla dolunay ve kdp farmı yapabilir, yapanlar var ama leveli size kalmış tabii ki.Aşağıya da yapan birinin görüntüsünü attım.

    OX, Boss Event ve Metin Rain başta olmak üzere bütün eventlere katılın.Boss Event'te ve Metin Rain'de her levela hitap eden moblar/metinler bulmak mümkün, hem de fazlasıyla.


    Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, sorusu olan buraya yazabilir, iyi oyunlar.
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • Bugünkü farmdan karelerAyrıca Enchanted Armour(Büyülü Zırh) M3 olduKârlı bir gündü, +9 kalifiye bir Yin Yang için para topluyorum







    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • Nasıl bir server diye bakayım dedim, grafikleri gerçekten çok hoş. Oyuncu kitlesi muazzam. Aşırı bir kalabalık var, aradığım itemi rahatlıkla buluyorum, satıyorum. Ayrıca Singapore'den farklı olarak o kadar çok düşük seviye pvp karakterler var ki, yuvarlağın dışında hayatta kalmanız zor diyebilirim Oyuna getirdikleri yeni sistemler de tam oturmuş.

    İlk günden vadiye fms düşürmeye gittim ve anca iki tane düşürebildim. Çünkü serverda ks kuralı serbest, ve 3-5 kişi birden bestial'e giriyoruz. 2. düşürdüğüm 36 avg fms+0 + 12 adet horse medal ile +9 22 avg sura+4 kırık taşlı fms takasladım. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü, ama silah eksiğini ilk günden gidermiş olduk. Yarın pvm bir fms+9 ile takaslarım artık En fazla bir haftaya map2'deyim. İyi oyunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doom.

    Nasıl bir server diye bakayım dedim, grafikleri gerçekten çok hoş. Oyuncu kitlesi muazzam. Aşırı bir kalabalık var, aradığım itemi rahatlıkla buluyorum, satıyorum. Ayrıca Singapore'den farklı olarak o kadar çok düşük seviye pvp karakterler var ki, yuvarlağın dışında hayatta kalmanız zor diyebilirim Oyuna getirdikleri yeni sistemler de tam oturmuş.

    İlk günden vadiye fms düşürmeye gittim ve anca iki tane düşürebildim. Çünkü serverda ks kuralı serbest, ve 3-5 kişi birden bestial'e giriyoruz. 2. düşürdüğüm 36 avg fms+0 + 12 adet horse medal ile +9 22 avg sura+4 kırık taşlı fms takasladım. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü, ama silah eksiğini ilk günden gidermiş olduk. Yarın pvm bir fms+9 ile takaslarım artık En fazla bir haftaya map2'deyim. İyi oyunlar
    eskiye göre çok az türk var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smite- -- 14 Haziran 2015; 6:50:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cryocore

    Nasıl bir server diye bakayım dedim, grafikleri gerçekten çok hoş. Oyuncu kitlesi muazzam. Aşırı bir kalabalık var, aradığım itemi rahatlıkla buluyorum, satıyorum. Ayrıca Singapore'den farklı olarak o kadar çok düşük seviye pvp karakterler var ki, yuvarlağın dışında hayatta kalmanız zor diyebilirim Oyuna getirdikleri yeni sistemler de tam oturmuş.

    İlk günden vadiye fms düşürmeye gittim ve anca iki tane düşürebildim. Çünkü serverda ks kuralı serbest, ve 3-5 kişi birden bestial'e giriyoruz. 2. düşürdüğüm 36 avg fms+0 + 12 adet horse medal ile +9 22 avg sura+4 kırık taşlı fms takasladım. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü, ama silah eksiğini ilk günden gidermiş olduk. Yarın pvm bir fms+9 ile takaslarım artık En fazla bir haftaya map2'deyim. İyi oyunlar

    iyi forumlar coldy yarın görüşürüz
  • Öncelikle hoşgeldin

    Çok mantıklı bir takas yapmışsın, zaten map2nin bütün metinlerine hükmedebilmek için gereken yegane silah fms +9 ve ilk günden sahip olmuşsun, o yüzden tebrik ederim.Şimdi para biriktirerek diğer iç itemları da halletmeye devam edebilirsin.

    Dediğin gibi, ticaret çok canlı ve bir itemın fiyatı çok uygunsa satılması çok zaman almıyor ve oyuncu sayısından kaynaklı envai çeşit item var.Ve yine yuvarlağın dışına çıkılmıyor, misal ne zaman maviye gitsem en az 5-10 kişi kesiyorKesenler de acayip tipler, 38 level ama çok sağlam tipler var.Her iyi PvP karakterin arkasında iyi bir farm çarı vardır hesabı, bunların da iyi birer farmcı olduğuna şüphem yok.

    Son olarak nickin nedir?
  • Eski durumunu bilmiyorum ama şu an çok da yetim değilizBence her Türk bu kaliteyi tatmalı, server o kadar reklamsız ki yıllardır bu oyunu oynayan ben geçen ay gördüm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

    Eski durumunu bilmiyorum ama şu an çok da yetim değilizBence her Türk bu kaliteyi tatmalı, server o kadar reklamsız ki yıllardır bu oyunu oynayan ben geçen ay gördüm...
    Geliyorum swye singapur a başlayacaktım ama vazgeçtim bu daha iyi gibi :) char açıp pm atarım hocam iyi oyunlar
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Doğru tercihAma şu an kırmızı bayrakta olduğumdan dolayı başka bayraktan mesaj atıldığında mesajı göremiyorum, o yüzden mesajlaşmak için aynı bayrakta olmak veya iki taraftan birinin lisan yüzüğü takması gerekiyor, buna dikkat edelim.

    Hazır mesaj atacakken buraya yeni aldığım bileziğimi de koyayım40kk'ye aldım, Hırsızın Eldiveni'nin 2kk olduğu bir serverda güzel bir yatırım diye düşünüyorum.

    http://puu.sh/ip73v/d7628f2b69.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 15 Haziran 2015; 2:34:14 >
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    hocam bende kırmızı oldum da oyun çok karışık geldi bana yahu ben eskiden oynardım 2012 gibi bırakmıştım şimdi bayağı karışık geldi. Şuan ne yapmamı önerirsin? Bir çar açtım onla metin filan keseceğim. Birde ks filan suç mu? Dün adam savaş metni keserken daldım adam bir anda bıraktı metni
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.