Şimdi Ara

Wolfenstein:ET Hakkında Herşey !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun oyunayabileceğiniz ücretsiz olan fps tarzı 2.dünya savaşını konu alan takım oyunu gerektiren muazzam derecede oynayabilen için hoş olan bir oyundur...

    Wolfenstein : ENEMY TERRITORY


    ENEMY TERRITORRY KURULUM BİLGİLERİ , OYUN TANITIMI , OYUNDAN GÖRÜNTÜLER

    Oyundan görüntüler ve wallpaperler ;

    http://www.oynasana.com/oyun/Enemy_Territory-PC

    http://members.lycos.co.uk/etplatformu//modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=3



    İlk önce oynasana.com dan basitçe bir üyelik alıyoruz sonra sadece 3 dosyayı yükleyeceğimiz yerde ve oyuna girerken bu üyeliğe ihtiyaç duyacaksınız ayrıca oynasana.comdaki forum sayfasında wolfestein forumu bize ait bir forumdur bu oyunu oynayanlara ait özel forumdur.

    ENEMY TERRITORY ONLINE FULL DOWNLOAD : (250 MB )http://members.lycos.co.uk/etplatformu//modules/mydownloads/visit.php?cid=1&lid=1

    Oyun exe. sine tıklayıp oyunu ilk önce yüklüyorsunuz.

    ENEMY TERRITORY ONLINE 2.60 YAMASI : (5MB)
    http://www.oynasana.com/dosyalar/d3373
    Ardından buda oyun exe.si gibi bir dosyadır normal oyun kurar gibi exe.yi tıklıyorsun ve bilgisayarında oyunun patchını(yamasını) yapıyorsunuz. buda bittikten sonra ----->

    ENEMY TERRITORRY ET PRO DOSYASI :(2.50 MB)
    http://members.lycos.co.uk/etplatformu//modules/mydownloads/visit.php?cid=1&lid=32
    Bu oyun için özel bir dosyadır bu olmadan serverlara giremezsin bu dosya exe şeklinde değil zip şeklinde gelir bunu oyunu kurulu olduğu klasöre basitçe unzip ediyorsunuz.(Örnek: C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\etpro)
    Bu şekilde bir yeni klasör yaratacak o unzip yaptığında.


    OYNASANA YA GİRMEK İÇİN HARİTA PAKEDİ (40mb)

    http://www.oynasana.com/dosyalar/d3052

    Oynasana.com a üyeliğinle giriş yap ve öyle girin bu linke ve ordaki Yükleye tıklayıp indirin. paket indikten sonra zipli gibi bir dosya görüceksiniz onu açıp oyunun kurulu olduğu klasördeki "etmain" klasörüne install ediceksiniz.. Bu kadar işlem ;)

    Oyun için yapabileceğiniz pc içerisindeki faaliyetleriniz bu kadar.Şimdi size servera nasıl gireceğinizi anlatıyorum. oynasana.com a girdin ve zaten üyelikte almıştın?

    Şimdi anasayfanın tepesinde "sunucular" yazan bir menu var ordan sunucu seçme sayfası çıkçak ordaki seçmen gereken enemy territorry olanına tıklamak yeni bir yer çıkıcak karşına.biz paralı üye olmadığımız için servera girmek için bir süre bekliceksin orda yazan saniyeye göre ;) sonra orda bağlan yazısı çıkıcak. sonra ona tıklayınca seni otomatikman servera bağlayacak bu anlattığım türklerle oynamanız için gündüz vakti pek oyuncu olmaz akşamları gelir herkes.şimdi anlatacağım avrupa serverlarında oynamanız içindir.orda play online yazar oyunun menusunde oraya girin ve sonra sürüsüyle server çıkıcak ordan en yukarda olanlardan birini seçin ve bağlanın.genelde serverlara girerken saçma sapan dosyalar yükler dikkat edin çok uzun dosya olduğunda esc ile çıkın orda başka bi server dene.Ve sunucularda genelde elinizde bulunan haritalı sunuculara girmeye çalışın oasis,fueldump,gold rush vsvsvs

    Şimdi sizlere Oyun ile ilgili kısa bir tanıtım yazısını ve oyunun içerisindeki sınıfların kısaca tanıtımını yapıyorum...

    Genel Bilgiler

    Oyununun konusu 2. Dünya savaşları arkadaşlar iki düşman gurup var Axis (Almanlar) , Allies ( Amerikanlar).Bu iki gurupta haritaların verdiği görevlere göre savunma yapıyorsunuz bazen axisler savunma yapıyor bazen alliesler.Şöyle açıklayacak olursak ; Diyelim Axis olduk haritada "Gold Rush" bizim görevimiz bankadaki altınları allieslere kaptırmamak harita boyunca alliesler bunun için saldırılar düzenliyorlar altını ele geçirip o bölgeden uzaklaştırmaya çalışıyorlar.Oyunun düzeni bu ama en güzel sayabileceğimiz nokta ise kullanılan silahlar....Kullanılan silahlar tamamen 2. Düya Savaşı silahlarıdır panzerinden tutun havan topuna kadar....Oyunun en güzel özelliklerinden biri ise farklı farklı 5 tane sınıfın olması bu sınıfların hepsinin kendilerine has özellikleri vardır.

    Evet arkadaşlar sınıflar ve et hakkında kısa bir giriş yaptım şimdi işin en civcivli noktasına gelelim.Oyun tamamen ücretsiz olup dilerseniz özel serverlara dilerseniz oyunun içerisinden "Play Online" seçeneğine tıklayıp girmek istediğiniz sunucuları seçip oyuna başlayabilirsiniz.


    Sınıflar

    Soldiers; Bu sınıfta ağır makineli silahlar kullanıyoruz panzer olsun , ateş püskürücü olsun , yere kurulabilen makinalı tüfek olsun bu class daha çok yok etmeye yönelik fakat pek tercih edilmiyor sebep ise bazen başınıza yanlış kullandınızmı büyük dertler açıyor.

    Medic; Medicler et in en güvenilir sınıfı desek yanlış olmaz herhalde medic in türkçe mealide sıhhiyeci yani siz öldüğünüzde yerde kıvrandığınızda takımınızdaki bir medic gelip iğnesiyle sizi hayata döndürebilir veya medic sayesinde azalmış canınızı arttırabilir medicler kendilerinede can paketi atabilir...Bu şekilde medicler daha da çok uygun gibi mediclerin kullandığı silah Axislerde Mp40 , Allieslerde Thompson.Ayrıca şu eklemeyi yapayım tüm classlarda bu iki silah türü genel olarak doğarken elinizde olur.

    Engineer; Geldik mühendislerin sınıfına Bu sınıf ben görev adamıyım canımı görevim için feda ederim diyenler için.Engineerler haritada takımlarınızın görevini üstlenir tank tamir eder , önemli geçiş yerlerine mayın döşer , kapılara veya patlatılması gereken diğer önemli yerlere dinamit koyup patlatır, bariyer kurar , köprü kurar ve birçok işe yarar şeyler yapar...engineerlerın silahı genelde thompson ve mp40 tır isteğe göre ucunda bombası olan ve bombayı hedefe atıp patlatan silahta (rifle granede) kullanılabilir.

    Filed Ops ; Bu sınıfta ise yapacaklarımız daha bir değişik , field opscuların görevi mermicilik ve hava ateşi desteği sağlamak....Mermi paketleri atıp kendisine ve takımdaşlarına mermi yardımı sağlar silahı thomson ve mp40 tır..Hava desteğine gelecek olursak 2 türlü hava desteği sağlar ilk önce dürbün ile bir yer belirlersiniz ve oraya aralıklarla hava ateşi sağlanır...diğer hava desteği ise renkli gaz çıkartan bomba atarsınız ve havadaki uçaklar sizin sinyal olarak renkli gaz bombası atığınız yere büyük bir hava taaruzu gerçekleştirir etrafta ne varsa yakar yıkar field ops larda vazgeçilmezlerdendir.

    Cvops : Cvopslar 3 tür silah kullanır sniper türü uzaktan tek atış mantığı ile vurucu kurşunlar gönderen silah yine cs den hatırlarsak sniper türü daha hızlı ama daha az hasar veren silah ve enson olarak 3. silahı sten bu daha yakın mesafede etkili olan silah türüdür . Cvopsların en önemli özelliği düşman giysisi çalmaları ve size dost gibi görünüp arkanızdan vurmalarıdır....cvopslar ölü düşmanın giysisini çalarlar ve rakipe hissettirmeden büyük hasarlar verebilirler.Cvopslar ayrıca düşmanın yerleştirdiği mayınları özel dürbünleriyle tesbit edebilirler ve mayınların nerede olduğunu tüm takımdaşlarına haber verebilirler.



    Hazırlayan "<RK>CarpathiA" Kaynak Belirlemeden Kullanmayınız.







  • Yokmu bi teşekkür be hayırsızlar :D
  • Eline sağlık güzel olmuş, özellikle şu düşman elbisesi çalma olayı çok ilginç. Peki sen düşman elbisesi giyince düşman seni ne zaman fark edebilir?
  • eğer kendi takımındaki oyuncu ölüyse ve giysisi çalınmışsa Sen o çalan adamla karşılaştığınla üzerinde ölen takımdaşının ismi yazıyosa dal adama :D O düşman dır elbise çalmış biri. Yada başka bir yolla haritaya bakarasın tepeden köşede eğer takım oyuncun gözükmüyosa ama adam ın elbisesi takımındaki ise dal :D
  • ya bu oyunu çok uzun süre oynadim. zevkli de oluyor ama serverların çoğundaa lag var. oynanmıyor o yüzden
  • Türk serverında lag olmaz + eğer normal bir adsl kullanıcısı isen yabancı serverda 100-150 arası ping alırsın şahsen bana yetiyo o ping ;) herkesi bekleri
  • bir zamanlar çok oynardım zevkli bir oyundur
  • up herkes okusun
  • Teşekkürler.
  • önemli değil bu akşamda serverdayız isteyen gelebilir.
  • Beyler tüm linkleri yükledim bizim serverlar nerde bulamadım
  • oynasana.com da arkadaşım sunucu bölümüne gir ordan enemy territoy yi seç :) yada xfire.com dan server arama programını indir araa yap gir kafana göre bir server a ;)
  • zaris bişey sorucam sana;

    her servera girşte 10mb kadr data yüklüyo ve baya bekletiyo bu süre ve boyut değişebiliyo ama bu hep böylemi? her zaman bu kadr bekleyecekmiyiz ve kotamız dolacakmı?
  • oynasana.com serverındanmı bahsediyorsun yoksa yurt dışı serverlardanmı ben ikisinide cevaplayım yukardıda linki verdiğim harita paketlerini anlatıldığı gibi yüklenirse oynasana.com serverına hiç download etmeden girersin.yurt dışı serverlarına geleyim her server kendine göre değişik değişik haritalar yükler değşik biçimlerde yamalar uptade dosyaları içerir tavsiyem elinizde olmayan haritası olan suncuya giremiyiniz ve ben öle yapıyorum 1mb geçen download olan serverlardanda hemen çıkın benim girdiğim bir server var ben size ip verim oraya girin isterseniz download istemiyo haritalarıda uygun ;)


    Ghosts server : 212.187.246.170:27960 iyi oyunlar
  • up
  • Hocam çok sağol ya epey işime yarayacak bu bilgiler. Field Ops. 'ın dürbünüyle bir yer belirleyebildiğini bilmiyordum.
    Ben genelde Elvis Noob Dump 'a benzer bir isimdeki server'a giriyorum. İki nedeni var:
    İlki öldükten sonra yenıden baslamak ıcın sadece 3 sanıye beklemenız.(Diğer serverların buyuk kısmında en az 20 sn bekletıyor)
    Diğeri ise rütbelerin hiçbir zaman resetlenmemesi.

    Gibgames.com.Turkey diye bir server daha var ama orada rütbeler bir sonraki oyuna taşınamıyor.
  • güzel güzel..
  • walla üşenmeyip hazırlamışsın emeğine sağlık ama şu sıralar Cod takılyıorum.
  • Bende bu oyun ne didim.Eskiymiş.
  • çok da eski sayılmaz ama güzel oyundur hani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.