Şimdi Ara

Witcher 3 Tedarik Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunu 12 mayısta hepsiburada dan ön sipariş ettim ve hala ürününüz tedarik aşamasındadır demekte, dr yada hb dan alıp da hala oyunu gelmeyen var mı? Bu durumu nereye şikayet edebiliriz. Sorun hepsiburadada mı yoksa bilkomda mı? Neden bu kadar popüler bir oyunun tedarik edilmesi bu kadar sıkıntı oldu. Hem yapımcıya hem dağıtımcıya destek olsun diye orijinal aldım fakat oyunu korsan olarak bitirmek üzereyim ve oyun hala gelmedi.



  • bende ayın 16 sında dr den sipariş ettim hala tedarik sürecinde kafayı yiyecem kaç kere dr yi aradım ama değişen birşey olmadı büyük ihtimalle bilkomun beceriksizliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir fiyasko olmuş, eğer herkesle ilgili bir durumsa CD Projekt forumlarında anlat durumu. :D
  • Bizde bekliyoruz millet bitirdi bile :/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkom'a aşağıdaki maili attım eğer cevap gelirse buradan paylaşırım. Yarın da arkadaşın dediği gibi CD Projekt forumlarında yetkililere sıkıntıyı anlatacağım.



    "İyi günler;

    Firmanızın dağıtımcılığını üstlendiği The Witcher 3: Wild Hunt adlı oyunu hepsiburada.com dan 12 Mayıs tarihinde önsipariş etmeme rağmen hala ürünün tedarik sürecinde olduğunu görmekteyim. Bu konu ile ilgili sıkıntımı donanımhaber forumunda başlık açarak dile getirdiğimde , benim gibi başkalarının da olduğunu gördüm. Gerek hepsiburada gerek d&r dan önsipariş edilen ürünler bir türlü tedarik edilememekte.

    Oyunun Türkiye dağıtımcısı olarak uyguladığınız fiyat politikasını takdir etmekle birlikte, malesef bu tedarik sıkıntısının tüm bu güzelliğe gölge düşürdüğünü söylemek zorundayım.

    Oyunu çıktığı gün dijital olarak alanların çoğu bitirmiş durumda, biz ise hala beklemekteyiz. Korsan karşıtı olma şevkimiz de bu sürede yara aldı.

    Lütfen bir an önce bu soruna çözüm getirip, bizi bu hevesle beklediğimiz oyuna kavuşturursanız memnun oluruz.

    Saygılar. "




  • arkadaşlar dr de şu an kargoya verildi yazıyor sizde bir kontrol edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.