Şimdi Ara

wireless modem onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugun tp-link TD-W8901G modelini aldim ama ne yazikki ihtiyaclari karsilamadi. 2 dairede kullanmayi planliyordum ama wireless modemin olmadigi katta 18 kb/s civari bir hiza anca erisebiliyor ve baglanmasi da uzun suruyor. Zaten modem i denemek icin almistim yarin gidip geri vericem.

    Simdi bana 2 katta da rahat bir sekilde sinyal gucu uretebilecek duvar tanimayan uzun omurlu bir modem lazim. Fiyat olarak tabi cok ucuk rakamlar olmasin ama isimi de gorsun istiyorum. onerisi olan var mi?

    ya da hic wireless almayip eternetti access point e baglayip diger katta wireless i bu sekilde mi saglasam?



  • Bu modemden herkes memnun şaşırtıcı.
  • Bende aynı dertten muzdaripim, salonumda gayet yüksek kaliteli çekerken odalarda çok düşük hatta hiç çekmiyor. Ne yapmam gerek bi yardım eli uzatın bizlere!
  • Ben yorumlardan yola çıkarak bu modemi almaya karar vermiştim ama şimdi gözüm iyice korkmaya başladı hatta bazı yorumlar şunlardı.

    quote:

    ürünü alalı daha 10 gün oldu. şimdilik performansından gayet memnunum. evin bütün odalarından gayet güzel çekiyor. kurulumu ve kullanımı gayet kolay. fiyatıda uygun bence.


    quote:

    ürünü hepsiburada.com dan aldım hızlı gönderi ile elime 2 gün içinde ulastı. üründe 5db anten var evin hernoktasında full cekiyo hiç sorun yaşamadım kurulumuda gayet basit. herkezze tavsiye ederimm.


    quote:

    bir masaüstü ve 2 laptopla çalışıyorum, çekim gücü çok iyi, arada iki duvar olmasına rağmen 5 çentikle çekiyor, pahalı ürün almanıza gerek yok, bu paraya böyle iyi performans, kesinlikle tavsiye ediyorum.


    Sen nerden almıştın akula hocam.İstersen bir danış aldığın yere.




  • tp-link türkçe destek hattı yokmu acaba ? Aldığımızda bir sorun karşısında kimle muattap olacağız.Sitesinde türkiye destek hattı yok.
  • usta ben Gold'dan aldım ancak gittim bunu değiştirip 130 liraya ZyXEL wap 3205 kablosuz sinyal arttırıcı aldım. Aslında kurulumunu yapabilsem çok güzel bir cihaz, diyelim ki bu cihazı airties modemden sadece bir çizgi sinyal alan bir yere koydun; bu cihaz bir çizgi sinyali (5.5 mbps) bile arttırıp 300 mbps e kadar yükseltiyormuş. yani öyle bir bağlanıyormuşsun ki evinden, sanki her odada airties rt205 var gibi oluyomuş. fakat önce bu kablosuz universal repeater ı airties modeme tanıtmak gerekiyormuş. işte ben o aşamayı bir türlü geçemedim, şu an kablolu repeater olarak kullanıyorum fakat bunu kablosuz repeater a çeviremedim bir türlü. airties rt205in yanında kuzu kuzu duruyor. yarın bir bilgisayarcı çağırıp yaptıracağım.

    hardday hocam sana da tavsiye ederim bunu, bir kere al kurtul bu sinyal derdinden fakat kurulumunu beceremedim bir türlü yahu! sözde çok basitmiş lakin ben halledemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 25 Ocak 2010; 22:50:51 >




  • Hocam bende kurulumundan korktum kimi şıp diye 5 dk kurup giriyor nete kimi günlerce uğrasıyor.Bune yaman çelişki anlamadım gitsin.
    Ben kendi evimde sadece tek laptobumla kablosuz nete girmek istiyorum tek isteğim bu Burnumdan gelmesinden korkuyorum.
  • İşte abi bende ondan istiyorum. Çektiğimiz rezilliği bi görsen gülmekten ölürsün. Sırf nete bağlanabilelim diye girmediğimiz pozisyon kalmadı. Resmen uğur deniyoruz anasını satiyim nete bağlanabilmek için yav. Ama dertler bitecek Allah'a şükür bugün; teknik servis elemanı gelip kuracakta bizi kurtaracak. İnşallah halledebilir.

    Sen ne yaptın, değiştirdin mi modemi?
  • Benim modem yarın gelicek nasipse bakalım umarım kurabilirim,işler karışmadan becerebilirim umarım.Hayırlısı..
  • selamlar.
    ben bu Zyxel WAP3205 isimli üründen sipariş ettim daha elime ulaşmadı kargoda yarın gelecek, sorum şöyle, işyerimde alcatel tek portlu modemi kablosuz kullanmak için linksys 4 portlu access point kullanıyorum. linksys ten 100 metre cat6 kablo cekip evimdede Zyxel WAP3205 kullanmak istiyorum, buraya kadar hersey normal. linksys sadece b/g standartını destekliyor. Zyxel WAP3205 i linksysten alacagım sinyali yine sadece b/g mi olacak yoksa n standartı kullanabilecekmiyim. yada şöyle sorayım Zyxel WAP3205 n standartını kullanabilmem için diğer access pointindemi n standartı olması gerekiyor.
  • ben tp-link i aldim 60 liraya masaallah cekimi cok iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardday

    ben tp-link i aldim 60 liraya masaallah cekimi cok iyi.

    bana yarın gelicek bakalım inşallah bizde memnun kalırız..
  • Donanim forumda sayfası mevcut orayı oku hocam şıp diye kurarsın.. Memnun kalıcaksın
  • Bende bu Acces Point den aldım ama nasıl ayarlanacağını anlamadım.. Nerde anlatıyor bunun kurulumu link verebilir misiniz acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.